---------------------------------------------------------------------------------------------- سیستم عامل بنا به انتخاب مشتری روی سرویس های زیر نصب می شود. مجازی ساز تمامی سرویس ها Vmware ESXi می باشد. زمان تحویل سریس ها نهایتا 24 ساعت کاری می باشد. در صورت عدم رضایت مشتری از کیفیت سرور تا 3 روز امکان عودت وجه وجود دارد. سرویس ها شامل 2.5 درصد مالیات می باشند.
----------------------------------------------------------------------------------------------
حافظه رم
256 مگابایت
512 مگابایت
1 گیگابایت
2 گیگابایت
4 گیگابایت
CPU
1 Core
1 Core
2 Core
2 Core
2 Core
هارد
20GB
30GB
50GB
80GB
120GB
پهنای باند
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
نامحدود
پورت
1Gbps
1Gbps
1Gbps
1Gbps
1Gbps
دیتاسنتر
Redstation
Redstation
Redstation
Redstation
Redstation
پایداری
99.9%
99.9%
99.9%
99.9%
99.9%
قیمت
9,800 تومان
13,300 تومان
16,800 تومان
28,000 تومان
45,500 تومان
سفارش
----------------------------------------------------------------------------------------------
-هزینه هر 100 گیگ هارد اضافه 10 هزار تومان
و هزینه هر آی پی اضافه 6 هزار تومان می باشد.
هنگام خرید از کد تخفیف زیر استفاده کنید: u30k
(30% تخفیف)
اطلاعات تماس:
آی دی یاهو: tarahosting
ای-میل: amerie110@gmail.com
تلفن همراه: 09203623268
تلفن دفتر: 02122911714
نمونه تست سرعت از اوبونتو :
مشخصات سرور ها(دو عدد سرور مشابه):
Model: Dell PowerEdge D7-360 Carbon-Neutral Server
CPU: Quad Core 3.40Ghz HT Ivy Bridge (E3-1240v2)
Memory: 32GB DDR3 ECC Memory
Hard Disk Configuration: 2 x 2TB SATA 7,200 RPM
Dedicated Bandwidth: Unlimited 1Gbps Port
آی پی جهت تست پینگ : 88.150.187.35
میانگین زمان تحویل برای ویندوز 5 دقیقه و برای سایر سرویس ها نهایتا 60 دقیقه می باشد
ویرایش توسط ameri : October 8th, 2013 در ساعت 18:30
پشتیبانی سایت مثل سابق دیگه نیست!!
پنل ریبوت رو هم که برداشتید
از دیشب هم که سایت مشکل داره الانم Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
داره میده!!
با سلام
ما همواره تلاش کرده ایم که در ارائه خدمات بهتر از قبل باشیم و زمان پاسخ به تیکت ها که یک شاخص برای این امر است نیز بیانگر همین عملکرد رو به رشد تیم پشتیبانی است.
پنل ریبوت حذف نشده بله کنترل پنل با امکانا بیشتر اضافه شده. اسکرین شات آن ضمیمه شد.
به هر حال از اینکه نظرات و پیشنهادات خود را به بخش مدیریت از تریق تیکت ارسال کنید بسار خوشحال می شویم.
سلام؛
آقا من از آقای عامری سرور خریدم و الان یک روز و نیم هست که سرور قطع شده و هیچ کس هم نیست که جواب ما رو بده متاسفانه؛
من در شرایط خیلی بدی هستم خدا کنه هیچ کدام از شما دوستان در این شرایط گیر نکنید لطفا اگه شماره ای از این آقا دارید برای من ارسال کنید البته به جز این شماره ها:
021-22911714
0920....... tara_hosting@yahoo.com tarahsoting@yahoo.com amerie110@gmail.com hamed.ghahremani@yahoo.com
من تمام این روش ها رو امتحان کردم اما هنوز جواب نگرفتم
اینم آی پی سرور من برای تست توسط شما دوستان
88.150.226.136
پشتیبانی افتزاح خودتون امتحان کنید اگه جواب دادن لطفا بگید به مشکل من رسیدگی کنند
خب دوستان الان شد 2 روز کامل که سرور ما قطع هستش آقای عامری جان کجایی ؟ خوابیدی؟ چرا یه شماره به ما نمیدید باهاتون تماس بگیریم؟
سرور: 88.150.226.136
پینگ بگیرید دوستان