فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
بله اصولا یک عدّه نانشان در این است که PayPal و Visa و... به ایرانیان خدمات ندهند، و بنابراین نان خود را آجر نخواهند کرد. امّا همین عدّه هم باید توجّّه داشته باشند که همه تخم مرغهایشان را در یک سبد(رابطه در خارج) نچینند
. چون ابتدا ممکن است از این مزیتشان سود ببرند، امّا اگر مثلا حساب PayPal رابطه شان در خارج به دلیل سخت گیری پیپال بسته شد و هزاران مشکل دیگر، آنوقت باید دکّانشان را ببندند و اعتبار و اعتماد مشتریانشان نیز بر باد خواهد رفت. بنابراین برای اطمینان از اینکه دکانشان بسته نخواهد شد(این موضوع را بسیار دیدهایم)، بهتر است همه سود خود را در بهره برداری از این وضعیت نبینند
، بلکه کمی آینده نگر بوده و با فروش دلار وب مانی و OkPay و روبل YandexMony و سایر خدمات مربوط به آن کمی هم برای آینده خود تضمین امنیت بخرند و ضمنا به آن هفت خان رستمیها هم کمک کنند.
ضمنا اینکه هفت خوان رستمیها بیایند، چه ریسکی دارد؟ مگر ایمیل زدن و درخواست کردن هم ریسک دارد؟ البتّه ریسکش برای رابطه دارها است، چون آنوقت هفت خان رستمیها مجبور نخواهند بود که به هرقیمیتی به رابطه دارها مراجعه کنند، و آنها نخواهند توانست قیمتهای نامناسب و تحمیلی ارائه دهند.![]()
ویرایش توسط mri_6889 : October 5th, 2013 در ساعت 17:08
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
من تیکه آخر رو نخوندم
ریسکش سر این هست هفت خوان رستمی تا حالا به پست ما نخورده. چون خیلی ها که میان مشکل میخورند بعدا (در خواست ریلود میخوان یک مقداری معطلی داره باید پاسخگو باشند ما قبول نمیکنیم اینجوری)
ریسک سر درخواست هست میزنید قبول میکنند دو روز دیگه یک مشکلی با اون کشور پیش بیاد همه چی به باد میره
الان هم عجله ای نیست که صبر کنید اگر شرایط بهتر شود که چه بهتر همه هم راحت تر کار میکنند
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
به هیچ وجه قصد وصله زدن به هیچ شخصی را ندارم. شما خودتان از اینکه یک عدّه رابطه دارند و نمیخواهند این کار انجام شود و بنابراین اجماع نخواهد شد، سخن گفتید. به هر حال الاعمال بالنیّات، هستند کسانی که از این رابطههایشان برای خدمت به مردم و رفع مشکلات استفاده میکنند، امّا اگر نیّت این باشد که بخاطر رابطه و انحصار و منافع خودشان، خوهان بهتر شدن وضعیت شدن وضعیت دیگرن(همان هفت خوان رستمیها نباشند، این بد است). من هم هیچ خبری از نیّت کسی ندارم، و بنابراین برچسب و تهمتی درکار نیست.
به هر صورت بهتر است بجای مطح کردن این صحبتها، اصل مطلب را پیگیری کنیم، اگر کسی راهکاری دیگر دارد، یا حاضر است در این کار بخاطر منافع خودش(همانطور که در پست 12 گفتم منافع رابطه دارها هم در این پروژه است) و کمک به سایرین همکاری کند، خوب در همین جا ایدهاش یا نتیجه مذاکراتش را اعلام کند.
ضمنا شما گفتهاید که دیتا سنترهای چینی قبول نمیکنند، آیا شما تاکنون امتحان کردهاید؟ آیا از آنها فقط خواستهاید که سایر سیستمهای پرداخت را با پیپال جایگزین کنند یا از آنها خواستهاید در کنار پیپال و مستر و... سایر روشهای پرداخت را هم بپذیرند؟(صحبت و بحث من در این دومی است) همچنین همانطور که گفتم، با یک گل بهار نمیشود...
آیا میدانید هم اکنون بسیاری از سایتهای خرید کالا در چین و در رأس آنها، Ali Express به عنوان عضوی از شرکت علی بابا، حاضر به په پذیرش سیستم پرداخت وب مانی شده و در حال حاضر این سیستم را نیز میپذیرد؟ آیا میدانید که روسیه و چین رابطه بسیار خوبی با یکدیگر داشته و سیستمهای همدیگر را میپذیرند؟ آیا میدانید در حال حاضر وب مانی هم به مشترکان خود علاوه بر ویزا و مسترکارت کارت بانکی چین متّصل به شبکه بانکی چین را میدهد؟
ضمنا شما گفتید اگر فردا رابطه ما با آن کشور خراب شد چه؟ حدّاقل موضوع این است که رابطه ما با آمریکا همین الان هم خراب است ولی بقول شما این موضوع خراب شدن رابطه ما با آن کشور ممکن است در فردا روز رخ دهد.
ضمنا شما گفتید دیتاسنترهای چینی. بد نیست بدانید مقصود من فقط دیتاسنترهای چینی و روسی نیست. منظورم همه شرکتهای ارائه دهنده است. مثلا در حال حاضر شرکت بزرگ DirectI و سرویس عمده فروشی دامنه آن RresellerClub که هندی است از وب مانی هم به عنوان روش پرداخت استفاده میکند. اگر این روش پرداخت نبود در این شرکت، اکنون پنل بسیاری از افراد در این سایت و بخشی از دامنههای ایرانیها از بین رفته بود یا با مخاطره روبرو میشد.
ویرایش توسط mri_6889 : October 5th, 2013 در ساعت 17:47
نظر خوبی هست
ولی فکر نکنم بشه
مردم انقدر مشکل دارند که فکر اینکه با پی پل یا کی مقابله کنند رو ندارند والا
بازم در کل نظر خوبی هست
ز عمل کار برآید. به سخندانی نیست. در جواب جناب NetMelli و دیگران میخواهم نتیجه بخش بودن و امکانپذیر بودن این کار و پاسخ یکی از شرکتهای بزرگ و با سابقه آن هم در کشورهای غربی(نه شرقی) را در پاسخ به ایمیل من برای درخواست افزودن سایر روشهای پرداخت به روشهای پرداخت مورد پذیرششان این موضوع برای شما در اینجا قرار دهم. تازه من یک نفر بودم که چنین پاسخی را دریافت کردهام. پس شما هم میتوانید. هز ایمیل هر کدام از شما یک امتیاز!!!(مثل قرعه کشی بانکه، امّا با احتمال برنده شدنی بسیار بیشتر)
فایل پیوست 16120
ویرایش توسط mri_6889 : October 11th, 2013 در ساعت 12:23
پیپال در ابتدای کارش حتما با بسیاری از شرکتها مذاکره کرده تا به این جایگاه رسیده، حال شما میخواهید بدون مذاکره و کوچکترین کوششی به نتیجه برسید؟ منت میخواهم از آقای ٔNetMelli بپرسم چگونه این مشکلاتی که میگویید مردم بسیار دارند به وجود آمده؟ این راه روشی است برای کاهش مشکلاتی که مردم دارند. آیا با تنبلی میتوان این مشکلات را حل کرد؟ اگر همه مثل شما بودند باید مخترعان و دانشمندان واقعی هم این را میگفتند، بشر هنوز در دوران پارینه سنگی زندگی مینمود و اصولا کاری برای رفع مشکلاتش انجام نمیداد.
مثلا فکر کنید برادران رایت میگفتند مردم آنقدر روی زمین مشکل دارند که کسی به پرواز فکر نمیکند!!!
لابد در زمان جنگ هم باید میگفتیم مردم آنقدر مشکل دارند که کسی به مقابله با ارتش صدّام فکر نمیکند![]()
دوستان برای اینکه روند مذاکره دستتان بیاید و بدانید چگونه یک شرکت را ترغیب به این کار کنید متن ایمیل خود را به آن شرکت در اینجا قرار میدهم. به معنی کلمه Behind و جلمه آخر که این کلمه در آن است توجّه کنید که باعث ترغیب بیشتر آنها در رقابت با سایر رقابایشان میشود. ضمنا من در این ایمیل هیچ اشارهای به ایران و ایرانیان نکردهام تا آنها را در این مورد و علّت واقعی درخواست(که حلّ مشکل پیپال با ایران است) پی ببرند:
Hello. Many persons and companies around the world, specially Asian companies are using other payment systems than PayPal, Visa, and MasterCard or AMEX.
For example in Russia, eastern Europe countries and many middle east and Asian countries most of persons and companies are using WebMoney for payment. WebMoney is a secure payment system which founded in Russia and is increasing fast. Now most of Russian Domain companies are using this system.
Also many people in china are using Alipay(Alibaba payment service which is as well as PayPal) and Chinese UnionPay system(As well as Visa and MasterCard).
Also in the Middle East countries, CashU.com is very common payment system. This system is using by large companies such as Skype(Microsoft) in middle east.
But Why You Only Accepting PayPal, MasterCard and Visa card? Please accept at least WebMoney and CashU for Adding many countries to your customers. Now DirectI(ResellerClub.com) accepting WebMoney, and AliPay, but why you are behind? Please fix this problem, for increase support of your customers around the word. Thanks.
ویرایش توسط mri_6889 : October 11th, 2013 در ساعت 12:46
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)