باز من رفتم مسافرت رسما کوفتم شد :|
الان برای من اخطاری نیومده
حدود 5 هزار تا دامنه تو پنل من ثبت هست ، چندین نمایندگی دارم
تکلیف چیست عایا :|
باز من رفتم مسافرت رسما کوفتم شد :|
الان برای من اخطاری نیومده
حدود 5 هزار تا دامنه تو پنل من ثبت هست ، چندین نمایندگی دارم
تکلیف چیست عایا :|
فقط عملیات چنین انتقالی 3 ماه طول میکشه! از همین رو باید در مرحله اول به انتقال اتوماتیک و بدون دردسر به real time register که پیشنهاد خود ریسلر کلاب هست رضایت داد.
تنها مشکل این سرویس دهنده جدید نداشتن webmoney هست که بد نیست ما ایرانی ها درخواست هایی برای فعال کردن درگاه وب مانی براشون بفرستیم.
ریسلر کلاب به ما گفته که تا 31 اکتبر به هرجا می خواهید منتقل کنید ( که خب هزینه دارد ) و اگر هم نکردید اتوماتیک به این real time منتقل می کنیم.
دقیقاً به شما چنین جوابی دادن که کل دامنه های نمایندگی به صورت رایگان به Realtimeregister منتقل می شود ؟ اگر به این صورت باشد باز هم بد نیست !
دوستانی که همچنان این موضوع را تکذیب می کنند اشتباه متوجه شدند و قضیه کاملاً جدی هست. شما همین الان امکان Move ندارید به هیچ پنل Resellerclub دیگری.
ولی اگر برای انتقال دامنه هزینه دریافت کنند واقعاً فاجعه هست ! مثلاً شخصی که 1000 تا دامنه داشته باشد حدود 32 میلیون تومان باید هزینه انتقال بدهد.( هر دامنه یکسال اعتبار )
طبیعتاً این مورد از سوی ثبت کننده ها عملی نیست و باید مشتری ها هزینه کنند که این موضوع هم نارضایتی ها و موارد خاص خود را ایجاد می کند.
ویرایش توسط Desperados : October 11th, 2013 در ساعت 10:47
چرا؟
حرف شما کاملا صحیح است. در همین رابطه به شما و سایر بازدید کنندگان این تاپیک پیشنهاد میکنم تاپیک http://www.webhostingtalk.ir/f172/92167/ را ببینید و در آن نظر بدهید و تجربیات خود را به اشتراک بگذارید.
ویرایش توسط mri_6889 : October 11th, 2013 در ساعت 13:05
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)