-
October 10th, 2013, 15:29
پاسخ : کلاهبرداری سایت ارائه درگاه شتاب بیز shetab.biz
کاملاً تایید میشه
من هفته اولی بود که اولین سایتمو راه اندازی کردم و از این درگاه استفاده کردم
اون موقع فردی به نام عطا مدیر این سایت بود که با پرروگی تمام وقتی بعد 1 هفته گوشیشونو جواب دادن فرمودن "الان موجودی نداریم" یعنی پول امانت رو خرج کرده و میگه موجودی نداریم!!!
و با زنگ زدن مدام من گفتن درصورتیکه دوباره زنگ بزنی میری توی بلک لیست و درگاهت مسدود میشه !
حالا جالب اینه که به خاطر سرویس دهی به سایت های وی پی ان ( و شاید شاکی خصوصی ) درگاه هاشون بسته شد و مدیریتش عوض شد ! که دقیقاً به همون روال ادامه دادن
واقعاً جای تاسف داره که کسی به خودش اجازه بده پول امانت را خرج کنه و با پرروگی تمام نیاز های شخصی را در اولویت واریز پول کاربران بدونه !!
-
-
October 10th, 2013 15:29
# ADS
-
October 10th, 2013, 18:00
عضو دائم
اقا جای اینکه خودتونو اذیت کنید
بیایید درگاه مستقیم بگیرید یا جای خوب واسطه باشه
پی لاین و جهان پی تا الان کار کردم تایید میشن
بقیه رو نمیدونم
این شتاب دات بیز هم اولین باره دیدم
-
-
October 10th, 2013, 18:39

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
اقا جای اینکه خودتونو اذیت کنید
بیایید درگاه مستقیم بگیرید یا جای خوب واسطه باشه
پی لاین و جهان پی تا الان کار کردم تایید میشن
بقیه رو نمیدونم
این شتاب دات بیز هم اولین باره دیدم
زرين پال رو کار کرده بودی سراغ جای ديگه نميرفتی
اولين و تنها شرکت متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست که تو اين زمينه فعاليت ميکنه.
ویرایش توسط samansystems : October 10th, 2013 در ساعت 18:48
-
-
October 10th, 2013, 18:50
عضو دائم
شاید بخندید به من
ولی من سود های خودم و داخل پارس پال جمع میکنم
با خیال راحت 2 میلیون الان خوابنده اونجا و اصلا نگران نیستم
پی لاین هم برای کار ها خوبه
ولی من پارس پال و به عنوان یک بانک مجازی نگاه میکنم
از همه نظر عالیه حتی پس انداز.....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
October 10th, 2013, 19:34

نوشته اصلی توسط
samansystems
زرين پال رو کار کرده بودی سراغ جای ديگه نميرفتی
اولين و تنها شرکت متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست که تو اين زمينه فعاليت ميکنه.
عزیز اینجا تاپیک تبلیغ هست ؟
شما به نظرم اگر از نظر امنیت ، تجربه ، سابقه و قابل اعتماد بودن خیلی خوب باشید ولی از نظر سرعت در تسویه حساب و کارمزد از همه ی درگاه ها بدتر هستید
این رو چون خودتون اسم از خودتون آوردید و بنده هم یکی از کاربر هاتون بودم گفتم به عنوان انتقاد
-
-
October 10th, 2013, 19:54

نوشته اصلی توسط
hoka
عزیز اینجا تاپیک تبلیغ هست ؟
شما به نظرم اگر از نظر امنیت ، تجربه ، سابقه و قابل اعتماد بودن خیلی خوب باشید ولی از نظر سرعت در تسویه حساب و کارمزد از همه ی درگاه ها بدتر هستید
این رو چون خودتون اسم از خودتون آوردید و بنده هم یکی از کاربر هاتون بودم گفتم به عنوان انتقاد
البته اينجا جای پاسخ دادن نيست و پيشنهاد ميکنم اگر سوء تفاهمی در مورد زرين پال داريد تاپيک مجزا باز کنيد تا راهنمائی بشيد ولی لازم هست ابتدا از لطف شما بابت موارد بالا تشکر کنم.
زمان تسويه حساب برای کاربران طلائی زرين پال 8 تا 36 ساعت کاری بعد از درخواست هست و اکثر کاربران فعال در اينترنت از سطح تاييد طلائی زرين پال استفاده ميکنن. خوشحال ميشم از شما دعوت کنم با حضور در محل شرکت ضمن شناخت بيشتر از مجموعه نسبت به افزايش سطح تاييد طلائی اقدام کنيد تا در زمان تسويه حساب ها هم مشکلی نداشته باشيد.
زرين پال اولين و تنها شرکت متقاضی اتصال به سوئيچ شاپرک هست که تو اين زمينه فعاليت ميکنه و بهتره بدونيد نتيجه استفاده از درگاه های ناشناخته و بدون هويت موارد مشابه همين تاپيک هست. 8 ساعت پول رو ديرتر گرفتن بهتر از اين هست که پول شما سوخت و نابود بشه.
درگاهی که نه آدرسی داره و نه شماره ثابت درست باعث ميشه اين مشکلات رو بوجود بياره و عقل سليم ايجاب ميکنه در مورد هر کاری که ميخواين شروع کنيد کمی تحقيق رو چاشنی کار خودتون قرار بديد.
ویرایش توسط samansystems : October 10th, 2013 در ساعت 19:59
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2013, 20:00
عضو انجمن
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
-
تعداد تشکر ها از vp_server به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2013, 20:31

نوشته اصلی توسط
viasky
شاید بخندید به من
ولی من سود های خودم و داخل پارس پال جمع میکنم
با خیال راحت 2 میلیون الان خوابنده اونجا و اصلا نگران نیستم
پی لاین هم برای کار ها خوبه
ولی من پارس پال و به عنوان یک بانک مجازی نگاه میکنم
از همه نظر عالیه حتی پس انداز.....
وام هم میدن ؟
-
تعداد تشکر ها از Mihan-Server به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2013, 20:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
وام هم میدن ؟
نه والا اگر میدادن خوب بود 
ولی درکل خیلی خوبه از همه نظر
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
October 10th, 2013, 21:26
عضو انجمن
دوستان تاپیکی که اصل مطلبش در مورد کلاهبرداری احسان ملت و درگاه دانش پژوهان فارس بود رو دارید به کدام سو میبرید؟
قصد این دوست زیان دیده این بوده که اعلام کنه شرکت دانش پژوهان فارس و شتاب بیز هر دو یکی است و صاحبان دله *** خوبی داره که جیب یه مشت بچه رو خالی میکنند بدون فکر به این موضوع که شاید اون باب یتیم هست و داره با این راه خرج خونواده رو میده که کم نیستند و بنده میشناسم همچین دوستانی رو
به جای اینکه انقدر از این درگاه و اون درگاه تعریف کنید بیاید راه چاره نشون بدید. هر درگاه تو این سایت یه تاپیک داره برید اونجا تا دلتون میخواد پست بزنید.
بنده که میگم از طریق پلیس فتا اقدام کن. شک نکن به پولت میرسی.
انقدر سایت این احسان زیقی است و خیالت راحت نمیتونه ثابت کنه چی میفروختی. چون سایت درهپیت شتاب مثل پی لاین و..... با ای پی کار نمیکنه و هیچ لاگی موجود نیست. بر فرض هم که باشه پای خودش هم گیر میوفته.
دوست عزیز حتما پیگیری کن تا این مردک با پول امسال شما نره عشق و حال. جای این موجود فقط تو طویله است
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها از AbtinServer به دلیل پست مفید