به هیچ وجه قصد وصله زدن به هیچ شخصی را ندارم. شما خودتان از اینکه یک عدّه رابطه دارند و نمیخواهند این کار انجام شود و بنابراین اجماع نخواهد شد، سخن گفتید. به هر حال الاعمال بالنیّات، هستند کسانی که از این رابطه‌هایشان برای خدمت به مردم و رفع مشکلات استفاده میکنند، امّا اگر نیّت این باشد که بخاطر رابطه و انحصار و منافع خودشان، خوهان بهتر شدن وضعیت شدن وضعیت دیگرن(همان هفت خوان رستمی‌ها نباشند، این بد است). من هم هیچ خبری از نیّت کسی ندارم، و بنابراین برچسب و تهمتی درکار نیست.
به هر صورت بهتر است بجای مطح کردن این صحبتها، اصل مطلب را پیگیری کنیم، اگر کسی راهکاری دیگر دارد، یا حاضر است در این کار بخاطر منافع خودش(همانطور که در پست 12 گفتم منافع رابطه دارها هم در این پروژه است) و کمک به سایرین همکاری کند، خوب در همین جا ایده‌اش یا نتیجه مذاکراتش را اعلام کند.
ضمنا شما گفته‌اید که دیتا سنترهای چینی قبول نمیکنند، آیا شما تاکنون امتحان کرده‌اید؟ آیا از آنها فقط خواسته‌اید که سایر سیستمهای پرداخت را با پیپال جایگزین کنند یا از آنها خواسته‌اید در کنار پیپال و مستر و... سایر روشهای پرداخت را هم بپذیرند؟(صحبت و بحث من در این دومی است) همچنین همانطور که گفتم، با یک گل بهار نمیشود...