دلیلی نداره چون سرویسِ ماهانه 58هزار تومانی گرفتید ، اندازه یک سرور براتون کار کنه و کیفیت داشته باشه
شمایید که نباید گولِ تعریف و تمجیدِ اون سایت یا شرکت رو بخورید
شاید یکی بیاد بگه فلان سرویس ماهانه 100هزار تومن. دلیل نمیشه بگید آها این قیمتش بالاست پس کیفیتش خوبه و سریع برید ازشون سرویس بگیرید.
باید اول در مورد تجربیات دیگران در موردشون تحقیق کنید.
بعد، نظر چندتا از مشتریان فعلی رو جویا بشید
از چه مینالی برادرِ من !؟ از ماست که بر ماست
قبل از خرید سرور یا هر سرویس دیگه ای چرا تحقیق کامل و جامع راجب سرویس دهنده نمیکنید..؟!
بلاخره میخواید هزینه کنید .. خدایی نکرده پولتون هم که از راه خلاف بدست نیومده .. زحمت کشیده شده برای اون پول.
قبل از خرید حتما تحقیق کنید تا به مشکل پشتیبانی و.. نخورید.![]()
واقعا اکثرا همین جوری هستن
ولی من با کسایی توی همین انجمن الان کار میکنم
شرکت نیستن
ولی پشتیبانی 24 ساعت و عالی میدن
جناب شما اگر از بازار سر رشته نداری تقصیر مردم نیست
همیشه مشتری دنباله کمترین قیمت و بیشترین امکانات هست
مهم اینه فروشنده که چیزیو میفروشه اگر بگه از اول پشتیبانی نداره بازم اوکیه
ولی وقتی طرف میگه ۲۴ ساعته هست و پشتیبانی فول میکنه و قیمتش اینه اون وقت وقتی انجام نمیده یعنی ***ی کرده
هیچ مشتری اینجا اسلحه رو سر فروشنده ای نذاشته که قیمت ارزون بده و بگه با پشتیبانی بعد بزنه زیرش
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سایت اتوماتیک سازی اکانت اینستاگرام www.lele.ir
همش تو این یه جمله خلاصه میشه
کیفیت اتفاقی نیست
شما وقتی میخواین برین دنبال یه سرویس مطمئنم خیلی از شما نمیدونین از چه سروری داره بهتون سرویس داده میشه
مثلا کیفیت یه دیتا سنتر درجه پایین با کیفیت سرور درجه بالا زمین تا آسمون فرق میکنه اما شما مشتریان عزیز هیچ دقتی ندارید رو این قضیه
چه قیمت این سرویس 20 تومن باشه چه 60 تومن
مطمئنم خیلی از مشتری ها اصلا به این فکر نمیکنن که سرور اصلی که داره تغذیه میکنه همه یوزرها چه مشخصاتی داره !!!
شما یه تحقیق بکنید قبل خرید در مورد اون فروشنده و همچنین کیفیت سروری که میخواین ازش خرید کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد براتون
به همین راحتی![]()
ویرایش توسط sheitonakshirazi : February 8th, 2013 در ساعت 23:11
ببین دوست من پشتیبانی 24 ساعته در هیچ جایی وجود نداره ... مام آدمیم ما هم مثل شما نیاز به تفریح داریم ، بهترین شرکت هاستینگ هم که شما ازشون سرویس بگیرید بعد از 1 ساعت جواب تیکت های شما رو می دن ، شاید کمتر ... در کل عرض کردم . ولی جواب می دن ... یک سری مسائل هستش که خودم برام خیلی پیش اومده از بعضی از شرکت ها سرویس گرفتم و به بعضی سوال ها پاسخ نمی دن و در پاسخ اعلام می کند برای پاسخ به سوالتون باید در هنگام ثبت سفارش پشتیبانی نرم افزاری رو جز آپشن ها انتخاب کنید و مبلغ 20 تومان اضافه در هر ماه برای پاسخ به این سوالات پرداخت کنید ... خب یعنی این که شما 50 تومان هاست گرفتید در سال این پشتیبانیش در حد گرفتن بک آپ و ریکاور پسورد اکانت و مشکلاتی از این موارد که به خود مدیر سرور یا ... ربط داره .. حالا شما مثلآ می خواهید اسکریپت نصب کنید و به مشکل بر می خورید خب پشتیبانی در این موارد پاسخ گو نیست ... جواب نمی ده و یا .... حالا بعضی از شرکت ها واقعآ با مرامن هر چی می پرسی جواب می دن و کمکت می کنن دوست ندارم اسم ببرم ... شما باید جست ُ جو کنید ... سرچ کنید ببینید شرکت کیفیتش چطوره .... پشتیبانیش چطوره ... باهاشون تماس تلفنی داشته باشید و ... تا بتونید بهترین سرویس و بهترین شرکت رو انتخاب کنید ..
موفق باشید ...
ارادتمند .
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life
من که اینجوری نبودم
میتونین نطر دوستان رو ببینید
داخل تاپیک زیر
http://www.webhostingtalk.ir/f20/69720/
معرفیشون کنید تا دستشون رو بشه تا دفعه دیگه این کارو نکنن !
تاپیک سفارشات من | مشاهده نمونه کارهای طراحی وب من| shahosseini.com ::
Mob: 09128915508 | mail : info [at] Almaweb.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)