نوشته اصلی توسط
NikMizban.Com
ببین دوست من پشتیبانی 24 ساعته در هیچ جایی وجود نداره ... مام آدمیم ما هم مثل شما نیاز به تفریح داریم ، بهترین شرکت هاستینگ هم که شما ازشون سرویس بگیرید بعد از 1 ساعت جواب تیکت های شما رو می دن ، شاید کمتر ... در کل عرض کردم . ولی جواب می دن ... یک سری مسائل هستش که خودم برام خیلی پیش اومده از بعضی از شرکت ها سرویس گرفتم و به بعضی سوال ها پاسخ نمی دن و در پاسخ اعلام می کند برای پاسخ به سوالتون باید در هنگام ثبت سفارش پشتیبانی نرم افزاری رو جز آپشن ها انتخاب کنید و مبلغ 20 تومان اضافه در هر ماه برای پاسخ به این سوالات پرداخت کنید ... خب یعنی این که شما 50 تومان هاست گرفتید در سال این پشتیبانیش در حد گرفتن بک آپ و ریکاور پسورد اکانت و مشکلاتی از این موارد که به خود مدیر سرور یا ... ربط داره .. حالا شما مثلآ می خواهید اسکریپت نصب کنید و به مشکل بر می خورید خب پشتیبانی در این موارد پاسخ گو نیست ... جواب نمی ده و یا .... حالا بعضی از شرکت ها واقعآ با مرامن هر چی می پرسی جواب می دن و کمکت می کنن دوست ندارم اسم ببرم ... شما باید جست ُ جو کنید ... سرچ کنید ببینید شرکت کیفیتش چطوره .... پشتیبانیش چطوره ... باهاشون تماس تلفنی داشته باشید و ... تا بتونید بهترین سرویس و بهترین شرکت رو انتخاب کنید ..
موفق باشید ...
ارادتمند .