HUM ...
نکته اول آقای محترم ... بزرگ شدن بنده به شما فکر نمی کنم ربطی داشته باشه و یا اجازه ای داده باشم که نظر بدی ... و اگر هم می دونی نمی تونی قبول بکنی این مورد رو لطفا توی انجمن عمومی پست نزار شما ...
نکته دوم اگر شما پنلی همچین ساختی باید حتما بدونی که سی پنل هم نسخه ویندوز داره ...
نکته سوم پست رو کامل خوندم که دارم اینا رو میگم
نکته چهارم بیچاره مردم ...
درود بر شما جناب زارع
کنترل پنل بسیار عالی است و بنده تا 2 روز آینده میخوام برای یک سرویس آپلود سنتر بر روی ویندوز ازش استفاده کنم انشالله پس از 1 ماه نتیجه کارش رو تشخیص میدیم
کارتون قابل تحسین است
انشالله که در تمام مراحل زندگی موفق باشید
در رابطه با این آفای future هم لطفا اعصاب خودتون رو کنترل کنید واقعا ارزشی ندارند که براشون پاسخ بگذارید
و سوال دیگر بنده این است که آبا تا بحال سرویس و سایتی روی این پنل استفاده شده ؟ از لحاظ امنیت چگونه است ؟ بهینه سازی شده است ، برای دیبتابیس و .. ؟
یا حق
با سلام
تشکر از شما
بله مدت 5 ماه سایت 7 مشتری که سایت هاشون بین الکسای 2500 تا 8000 ایران بود روی همین کنترل پنل روی سرور مجازی بالا بود و هیچ مشکلی نداشتند, کنترل پنل حدود 6 ماه تست شده و مشکلی نداشته
دوستا عزیز بخش پرسش و پاسخ سایت نیز راه اندازی شده : http://quest.zpanel.co
این بخش بمنظور ارائه هرچه بهتر پشتیبانی عمومی, آموزش و رفع مشکل راه اندازی شده
HUM ...
ای کاش این دامنه را اسمش را ساده تر بکنی و در فالب فروم فکر کنم بهتر جواب بده
البته این فقط یک پیشنهاد است
ببخشید بنده سواد کافی ندارم جست و جوی بنده نتیجه ای داشت لطفا نتایج جست و جوی خودتان را بدهید
https://www.google.com/#q=cpanel+on+windows&spell=1
دقیقا همون چیزی است که بنده گفتم :
Enkompass | cPanel Inc.
اینم فردی مثل شما میخواست نصب کنه که گفتند توی فروم خود سی پنل که نمیشه و باید همین enkompass را باید نصب بکنند :
i wanna install cpanel on windows 2008 server - cPanel Forums
بهتره دیگر این بجث را ادامه ندهیم
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
HUM ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)