-
October 2nd, 2013, 01:37
پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن
تاپیک رو نخوندم اما جناب آقای وحید در جریان باشید خیلی جریانات داخل انجمن هست که شما بی اطلاعید و در حق خیلی ها توسط مدیرانی که شما انتخاب کردید داره اجهاف میشه ، شما هم به ایمیلها پاسخ گو نیستید گوبا کلا انجمن رو به امون مدیران ول کردید و هر کس هر کاری دلش میخواد داره میکنه از بزرگترین مواردی که هر روز داره پیش میاد اجرای قانین برای بعضی ها و نادیده گرفتن قوانین برای بعضی دیه
خودم شخصا 30 روز بن بودم بدون هیچ دلیلی (من کسی رو نگفتم بیاد یاهو جواب بدم اما 30 روز به این علت بن شدم )
ایشالا رسیدگی کنید در شرایط فعلی که خیلی ها از انجمن ناراضی هستند فقط یک رقیب خوب کافیه تا انجمن شما به خاموشی مطلق فرو بره (دوستانه خدمتتون عرض کردم)
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013 01:37
# ADS
-
October 2nd, 2013, 01:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shingo1
تاریخی که بنده برای شما در این باره ایمیل ارسال کردم 24سپتامبر بوده که 7 روز گذشت ولی جوابی ارسال نکردید جناب سیروس
بنده هم مولیتی یوزر نیستم و در همون پست هم عرض کردم ایدی اصلیم shingo هست که بن شده.دلیل ساختن ایدی جدید این بود که بعد از عدم رسیدگی به ایمیل مشاهده کردم بعد از مدت ها خودتون در انجمن به درخواست ها رسیدگی میکنید که با ساختن ایدی جدید موضوع رو بوسیله پیغام خصوصی بهتون اطلاع دادم که علارغم پیغام خصوصی اول که خواستار تشریح موضوع بودید دیگه جوابی ارسال نکردید که در نهایت مجبور شدم پست مربوطه رو ارسال کنم
حالا هم که صحبت مولتی یوزر بودن هست .خود شما از مولتی یوزرهای قدیمی این سایت هستید که با ایدی s.w.a.t در انجمن دارید مدیریت میکنید و با ایدی almahost فعالیت تجازیتون رو میکنید
واقعا نمیدونم چی بگم!پست بنده دقیقا بعد از چند دقیقه ارسال پاک و بنده به مدت یک ماه بن شدم.وقتی ما پست اسپمی رو گزارش میکنیم حداقل 12-24 ساعت بعد رسیدگی میشه.واقعا جالب هست یک افر به قول شما اسپم کمتر از چند دقیقه گزارش شده و شما هم رسیدگی کردید!!!!!!
جناب سیروس واقعا نمیدونم چه خدمتتون عرض با این شرایطی که این همکار گرامی برای ما اینجا ایجاد کردند و به صورت کاملا غیر حرفه ای ما رو اذیت میکنند.حتی پست هایی داشتیم که کاربر در مورد سرورهای مجازیمون سوال داشته که ایشون بنا به تشخیص خودشون پست رو به عنوان اسپم در نظر گرفته و پاک میکنند که مطمئنا باز هم گزارش کاربران هستش!!!
تعداد کل پست های تاپیک فروش ما 172 پست هست که که بیشتر از 35 پست حذف شد.که 90 درصد مربوطه به تایید کاربران فبل از ایجاد قوانین مربوطه به تایید فروشندگان و سوال در مورد علت بن بنده بوده
واقعا بهتون حسته نباشید عرض میکنم.در همین تاپیک هم اکثر یوزر ها اعلام کردند که ایدی اصلیشون .. هست برای پیگری اینجا پست دادند ولی باز هم لطف و عنایت این مدیر عزیز فقط مختص حال ما شد
جناب تاج الدینی مدیر محترم الماهاست این راهش نیست
جناب ممنون میشم اگر تاپیک مربطوه رو هم خودتون چک کنید پاسخ بدید
سپاس
فکر میکنم باز هم باید سلیقه ایی عمل میکنم و بجای بن دائم، مدت بن رو 2ماه دیگه افزایش میدم. درصورتی که اگر یک یوزر دیگه از شما مشاهده کنم هر دو یوزر رو به صورت کامل و دائم بن میکنم.
بنده بعد از تبدیل شدن یوزرم به مدیرارشد هیچ فعالیت تجاری در این انجمن نداشته ام و نخواهم داشت!
در مورد قسمتی هم که گفتید
در مورد بالا اوردن تاپیک هم بنده
مطمئن هست که شما تاپیک رو مشاهده نکردید که اینطور قضاوت میکنید پست بنده اسپم نبوده.افر ویژه ای در تاپیک فروش ارسال شده که بعد از اون 13-16 پست مکاتبه دیگه با کاربران داشتیم که باعث شد پست ها به صفحه دیگه ای کشیده بشه و افر قابل مشاهده نباشه که بعد از 3 ساعت همون افر ارسال شد در در صفحه اخر تاپیک قابل مشاهده باشه که ایشون به عنوان اسپم پاک و بنده رو یک ماه بن کردند .تاپیک بنده در صفحه اول و بالترین پست بوده و دلیل نداشته که با اسپم تاپیک اپ بشه
لینک تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f11/78016/index17.html
2 پست در این صفحه به صورت پشت سر هم و 1 پست هم در صفحه آخر برای بالا آوردن مجدد تاپیک(فاصله بین پست اول دوم تا پست سوم فقط 4 پست! نه 13-16پست)
واقعا نمیدونم چی بگم!پست بنده دقیقا بعد از
چند دقیقه ارسال پاک و بنده به مدت یک ماه بن شدم.وقتی ما پست اسپمی رو گزارش میکنیم
حداقل 12-24 ساعت بعد رسیدگی میشه.واقعا جالب هست یک افر به قول شما اسپم کمتر از چند دقیقه گزارش شده و شما هم رسیدگی کردید!!!!!!
شانس خوب یا بد شما بنده در آن زمان در حال چک کردن ایمیلهام بودم!
در مورد بقیه موارد هم اگر بنده بخواهم سو استفاده کنم قطعا به این روش بچه گانه اینکار را نخواهم کرد.
این همکار گرامی برای ما اینجا ایجاد کردند و به صورت کاملا غیر حرفه ای ما رو اذیت میکنند.
بنده نه همکار شما هستم نه همکار شخص یا اشخاص دیگر! در این انجمن فقط و فقط بنده یک مدیر هستم! نه فعالیت تجاری دارم در این انجمن نه ... .
ویرایش توسط s.w.a.t : October 2nd, 2013 در ساعت 01:43
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
October 2nd, 2013, 02:38

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
فکر میکنم باز هم باید سلیقه ایی عمل میکنم و بجای بن دائم، مدت بن رو 2ماه دیگه افزایش میدم. درصورتی که اگر یک یوزر دیگه از شما مشاهده کنم هر دو یوزر رو به صورت کامل و دائم بن میکنم.
بنده بعد از تبدیل شدن یوزرم به مدیرارشد هیچ فعالیت تجاری در این انجمن نداشته ام و نخواهم داشت!
در مورد قسمتی هم که گفتید
لینک تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f11/78016/index17.html
2 پست در این صفحه به صورت پشت سر هم و 1 پست هم در صفحه آخر برای بالا آوردن مجدد تاپیک(فاصله بین پست اول دوم تا پست سوم فقط 4 پست! نه 13-16پست)
شانس خوب یا بد شما بنده در آن زمان در حال چک کردن ایمیلهام بودم!
در مورد بقیه موارد هم اگر بنده بخواهم سو استفاده کنم قطعا به این روش بچه گانه اینکار را نخواهم کرد.
بنده نه همکار شما هستم نه همکار شخص یا اشخاص دیگر! در این انجمن فقط و فقط بنده یک مدیر هستم! نه فعالیت تجاری دارم در این انجمن نه ... .
یاادم میاد توی تاپیک جذب مدیر خودت امده بودی نوشته بودی مدیر جذب میکنین
شرایط چی بود فعالیت تجاری نداشته باشه! خوب اون زمان هم خیلی ها بودن مثل همین دوستان تیزپرواز مجید عیسی لو و خیلی های دیگه
چون دیدن مدیر شرایطش فلان هست خوب نیومدن درخواست بدن
ولی تعجبم از همین مورد بوده همیشه که چطور برای شما حالا چه مدیر هستی چه مدیر ارشد چه مدیر ساده قانون سربه ته اجرا شده
یعنی شما فعالیت تجازی داشتی و ومدیر ارشد شدی و بعدش توبه کردی

خوب همین قانون هم برای مدیران جدید می زاشتین دیگه می نوشتین به شرط توبه کردن و فعالیت تجازی نکردن میتونین بیایی بگین تا مدیر شین
خیلی ها هستن مثل دوستان همکاران و خیلی کسای دیگه میان صبح تاشب از این مدیران فعلی بیشتر وقتشون رو روی سایت میزارن ولی
با امدن مدیران خسته از سر کار و گرفتاریهاشون و دعوای شخصیشون بیخودی بن می شن
توی کف این موضوع هستم که لینوکس کاری مثل حجت علی محمدی یا همون صفر وب چرا بن شده امیدوارم زودتر بیاد و ایدیش باز شه
چون تا موقعی توی زمینه لینوکس فعالیت میکرد و جواب های خوب و کاملی میداد کس دیگه ای روی دستش بلند نمیشد
بچه ها و اونایی هنوز یک شبه امدن و تاپیک زدن بن نشدن ولی حجت بن شده کسی که این همه توی فرورم سوال های بخش اموزشی رو
جواب می داد و خیلی های دیگه که مثل این فرد بودن
باشد که همه ی ما اصلاح شیم
ویرایش توسط ULTRAWEB : October 2nd, 2013 در ساعت 02:46
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 02:48
عضو دائم
متاسفانه بنده هم یک مدت بن طولانی شدم
تنها به این دلیل که یک همکار آفر گذاشته بودن بنده تاییدشون کردم
دلیل بن شدن هم ذکر شده بود : موارد دیگر
ایمیل هم ارسال شد ولی جوابی نگرفتم
صبر کردم تا زمانی که از بن در بیام - روز مورد نظر فرا رسید اما در کمال تعجب دیدم 2 روز دیگر هم به تاریخ بن بنده افزوده شده....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
October 2nd, 2013, 02:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
یاادم میاد توی تاپیک جذب مدیر خودت امده بودی نوشته بودی مدیر جذب میکنین
شرایط چی بود فعالیت تجاری نداشته باشه! خوب اون زمان هم خیلی ها بودن مثل همین دوستان تیزپرواز مجید سالو و خیلی های دیگه
چون دیدن مدیر شرایطش فلان هست خوب نیومدن درخواست بدن
ولی تعجبم از همین مورد بوده همیشه که چطور برای شما حالا چه مدیر هستی چه مدیر ارشد چه مدیر ساده قانون سربه ته اجرا شده
یعنی شما فعالیت تجازی داشتی و ومدیر ارشد شدی و بعدش توبه کردی

خوب همین قانون هم برای مدیران جدید می زاشتین دیگه می نوشتین به شرط توبه کردن و فعالیت تجازی نکردن میتونین بیایی بگین تا مدیر شین
خیلی ها هستن مثل دوستان همکاران و خیلی کسای دیگه میان صبح تاشب از این مدیران فعلی بیشتر وقتشون رو روی سایت میزارن ولی
با امدن مدیران خسته از سر کار و گرفتاریهاشون و دعوای شخصیشون بیخودی بن می شن
توی کف این موضوع هستم که لینوکس کاری مثل حجت علی محمدی یا همون صفر وب چرا بن شده امیدوارم زودتر بیاد و ایدیش باز شه
چون تا موقعی توی زمینه لینوکس فعالیت میکرد و جواب های خوب و کاملی میداد کس دیگه ای روی دستش بلند نمیشد
بچه ها و اونایی هنوز یک شبه امدن و تاپیک زدن بن نشدن ولی حجت بن شده کسی که این همه توی فرورم سوال های بخش اموزشی رو
جواب می داد و خیلی های دیگه که مثل این فرد بودن
باشد که همه ی ما اصلاح شیم
در این پست جواب شما داده شده است
http://www.webhostingtalk.ir/f41/935...tml#post883773
در مورد تاپیکی هم میگید قوانینی بود که برای جذب مدیر گذاشته شد! اگر شخصی شرایط رو داشت درخدمتشون هستیم اگر خیر هم باز هم به فعالیت خودشون در انجمن ادامه بدن!
به آخر پست قبلی من رجوع کنید
در این انجمن فقط و فقط بنده یک مدیر هستم! نه فعالیت تجاری دارم در این انجمن نه ... .
دلیلی نمیبینم بیشتر از این به شما توضیحی بدم 
شاد باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
October 2nd, 2013, 02:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
متاسفانه بنده هم یک مدت بن طولانی شدم
تنها به این دلیل که یک همکار آفر گذاشته بودن بنده تاییدشون کردم
دلیل بن شدن هم ذکر شده بود : موارد دیگر
ایمیل هم ارسال شد ولی جوابی نگرفتم
صبر کردم تا زمانی که از بن در بیام - روز مورد نظر فرا رسید اما در کمال تعجب دیدم 2 روز دیگر هم به تاریخ بن بنده افزوده شده....
قرار شد از این به بعد یوزرهایی که بن میشوند با دلیل در ادامه این تاپیک
http://www.webhostingtalk.ir/f2/31223/index9.html
ذکر بشوند. تا هم مشخص شود دلیل و زمان و هم کدام یک از مدیران بن کرده است.
در مورد شما هم متاسفانه نمیدانم کدام مدیر اینکار را کرده است چون Log ها ذخیره نمیشود.
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
October 2nd, 2013, 02:55
عضو دائم
من حس میکنم وجود این تاپیک جز تنش و ناراحتی حاصل دیگه ای به دنبال نداره
از مدیر عزیز تقاضا دارم به این تاپیک خاتمه بدن
به هر حال دوستان وضعیت به این شکل هست اما در نهایت انتخاب با شماست که به فعالیت خودتون ادامه بدید یا خیر...
همینطور این حق هم برای مدیران انجمن محفوظ هست که هر طور مایل باشن این مدیر و مدیریت کنن....
سپاس
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 02:57

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
در این پست جواب شما داده شده است
http://www.webhostingtalk.ir/f41/935...tml#post883773
در مورد تاپیکی هم میگید قوانینی بود که برای جذب مدیر گذاشته شد! اگر شخصی شرایط رو داشت درخدمتشون هستیم اگر خیر هم باز هم به فعالیت خودشون در انجمن ادامه بدن!
به آخر پست قبلی من رجوع کنید
دلیلی نمیبینم بیشتر از این به شما توضیحی بدم
شاد باشید
بخش اول جوابت رو اصلا قبول ندارم چون هر شخصی ممکنه اشتباه کنه و کافیه ادم بهش تذکر بده تاحلش کنه حالا چه قدیمی چه جدید مثل همین ممنوع بودن افر در بخش اموزشی
و اینکه ادم یک هفته تا یک ماه بیاد بخاطرش بن شه حالا اونم چه یوزری اونم یوزری که بیاد جواب سوال های افراد رو بده و سودش برای سایت بیشتر از سودش برای جیب خودش باشه
بخش دوم جوابتم جوابش اینه که برای تمامی کاربران باید شرایط یکسان باشه
اگر شما زمانی فعالیت تجاری داشتی و الان مدیری نبایست این قانون هم برای مدیران
جدید وضع شه چرا چون شما خونت از خون ماها که رنگین تر نیست هست؟
همین که نوشتی که دلیل ی نمی بینی توضیح بدی هم از منطقت بالات هست و کاری نمیشه کرد موفق باشی
و این هم نشون میده خونت رنگین تره والا
ویرایش توسط ULTRAWEB : October 2nd, 2013 در ساعت 03:00
-
-
October 2nd, 2013, 02:58
عضو دائم
لطفا این تاپیک را پاک نکنید تا فردا هم ادامه پیدا بکند نتایج خیلی خوبی داشت
در ضمن کسی که میخواهد قوانین را رعایت بکنه خشک و ترش را میبینه نه اینکه اونجا ضررش باشه قبول نکنه اینجا سودشه قبول بکنه
چون اون 2 تاپیک حذف شد مدیریت در صورت صلاح دید و طبق قوانین انجمن این مورد را هم حذف بکنند :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/92478/
سپاس
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 2nd, 2013, 03:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
ممنوع بودن افر در بخش اموزشی
و اینکه ادم یک هفته تا یک ماه بیاد بخاطرش بن شه حالا اونم چه یوزری اونم یوزری که بیاد جواب سوال های افراد رو بده و سودش برای سایت بیشتر از سودش برای جیب خودش باشه
متاسفانه با دوستان هم صحبت میکردیم این مشکل وجود داشت
بارها پیش آمده فردی که وارد نبوده در قسمت آموزش درخواست سرویس کرده
اکثر ما ها به دلیل اینکه بازدید زیادی از انجمن داریم و تقریبا هر 10 دقیقه یکبار بررسی میکنیم مطالب تازه انجمن و...
وارد اون تاپیک میشم و آفر و پلن های موجود و ذکر میکنیم - بدون در نظر گرفتن اینکه تاپیک در محل مناسبی ایجاد نشده
در واقعیت هم نمیشه بررسی کنیم - تصور کنید هر 5 دقیقه بریم اول ببینیم تاپیک کجا ایجاد شده و... تا بخوایید اقدام کنیم...
خیلی خسته کننده میشه و همینطور کار ها به کندی پیش میره
مدیران محترم بجای حذف کردن کامل تاپیک اقدام به بن نمودن ما کاربران می کنن
و در بدترین شرایط دیده میشه یک همکار آفر که میده اطمینان از اینکه مشکلی وجود نداره و تاپیک در جای مناسبی هست بیشتر میشه
و موضوع همینجور ادامه پیدا میکنه و دوستان بیشتری ملحق میشن
اگر این مورد جای پیگیری داشته باشه ممنون میشم
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید