نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 135

موضوع: انتقاد از مدیران انجمن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Azarin Web آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    545
    تشکر تشکر شده 
    465
    تشکر شده در
    332 پست

پیش فرض پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    اینم مشکلات خودش را داره
    اون وقت میان میگن شما این هارا کاربر معتبر معرفی کردید به ما ربطی ندارد خسارت ما را بدهید و.... این موارد را بنده تجربه کردم اما خوب جای فکر دارد
    نه ببینید قرار نیست قوانین فعلی انجمن تغییر کنه ، فقط قوانین جدیدی اضافی میشه. یعنی اونموفع هم قرار نیست انجمن مسئولیتی داشته باشه. چیزی که من گفتم فقط و فقط باعث میشه که هرکسی نتونه تاپیک فروش بزنه و.... شبیه فیـ لتری برای کاربرا میمونه.

توجه کنید که انجمن شبیه محلی برای تبلیغ هست ، مثل گوگل مثلا! و میدونید که گوگل هیچ مسئولیتی نداره ، فقط چون پول نسبتا زیادی میگیره برای تبلیغ هر کسی نمیتونه تبلیغ کنه و این مثل یه فیـ لتر عمل میکنه.

الان توی این انجمن هم باید یا عضویت ویژه قرار بگیره یا شرایط سختی برای رسیدن کاربر به مرحله ای که سطح دسترسی به زدن تاپیک فروش داشته باشه در نظر بگیرن. به نظر من که هر 2 باهم باشه بهتره!

اینم مهم هست که دیده بشه و معلوم باشه فرق کاربرا ، الان من عضو جدید حساب میشم و کاربر majidisaloo1 عضو دائم. ولی میشه گفت هیچ فرقی بین ما نیست! کاربرای معمولی سایت اصلا متوجه این تفاوت بین من و majidisaloo1 نمیشن. مثلا الان باید اکانت ایشون رنگ طلایی داشت با چند تا ستاره و... و با من فرق میکرد ، باید فرق من و ایشون دیده بشه یا نه؟
    ویرایش توسط Azarin Web : October 2nd, 2013 در ساعت 00:34 دلیل: اصلاح کلمات فیـ لتر شده

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)