-
October 1st, 2013, 23:47
مدیر کل
پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
خوب فرض کنید من از یه تاپیک فروش سرویس وی پی اس می خرم فلان رم فلان هارد + پرت 1 گیگ
پرداخت می کنیم, تحویل میدند همی چه اوکیه. پرت رو تست می کنیم می بینیم 100 مگ هستش. توی سایت زدن 1 گیگ!
نگو ایشون سرور با پرت 100 خریدن تا بفروشند و با پولش پرت 1گیگ بخرند. ما تیکت میدیم می گیم می گیم پرت 100 هستش میگه صبر کنید در حال رسیدگی هستیم و قرار افزایش بدیم می گیم زمان ؟ جواب نمیدند بعد 2 روز میگیم پول مارو پس بدید! طفره میرند! و و و و تا که پول مارو پس ندادند و سرویس ما فطع کردند! گفتیم تاپیک میدیم رسیدگی کنند مدیران !
گفت اشکالی نداره بن بشم توی همین انجمن توی هیدرش تیبلیغات میزارم! من تاپیک میخواستم بدم اما ثبت نشد! قصد من از این تاپیک این بود که نه پولم رو پس بیگرم نه کسی از این انجمن رو مقصر بدونم! چون بالای انجمن نوشته ((( 7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . ))) و 20 30 تومن هم برام مهم نبود! اما کلی هم به مدیران پ خ دادم.
من فقط میخواستم ایشون بیاد جواب گو باشه در قبال سرویسی که داده ! و اگه مشکلی داشت حداقل بن می شد!
الان بازم شما میگید ما مقصر نیستیم! 1000 بار دیگه هم میگم که او یوزر مقصره ! اما یوزر کجا ؟ سایت شما ! و شما هم تنها کاری که از دستتون بر میاد بن کردن ایشونه و بقیش بر می گرده به من و کاربر متخلف و مراجع قانونی!
و برای بار چندم میگم

هی نگید ما مقصر نیستیم ؟ مگه ما یا من میگم هستید ؟ فقط میگم مشکل رو رسیدگی کنید تا یورز بن شه نه که پول من برگشت داده بشه! تا دیگه سر بقیه رو کلاه نزاره!
من یادمه چند سال پیش، دقیق یادم نیست برای تمامی کاربران سایت ایمیل زدم و یه سری نکات برای خرید سرویس به خریدار ها تذکر دادم ،
یکی از تذکر این بود که سعی کنید از سرویس دهنده ای بخرید که چند بار به صورت فیزیکی دیده باشید منظورم این بود حداقل از شرکت بخرید !
شما وقتی ریسک میکنید و از شخصی خرید میکنید که حتی دسترسی بهشون ندارید چه انتظاری دارید ؟
شما انتظار دارید مدیر انجمن بیاد و به موضع اینکه چرا فروشنده به شما به جای پورت گیگ ، صد داده رسیدگی کنه ؟ این چه منطقی هست شما دارید ؟
برای این سری مشکل شما باید فقط و فقط خودتون رو مقصر بدونید و کسب تجربه کنید که در آینده چنین خرید هایی نکنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
October 1st, 2013 23:47
# ADS
-
October 1st, 2013, 23:50
عضو دائم
آقا وجید سیروس لطفا به پست بنده هم پاسخ بدهید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 1st, 2013, 23:52

نوشته اصلی توسط
Vahid
شما این موضوع را به من اطلاع دادید و من هم به شما جواب دادم و هم برای آقای تاجدینی ایمیل کردم و رفتم استراحت کنم ،
گویا نتونستید صبر کنید ! در تاپیک مطرح کردید که ایشون خودشون جواب شما را دادند .
شما تاپیک را بدون دلیل بالا آوردید طبق قوانین ما این کار خلاف قوانین هست و چون چندین بار این موضوع را تکرار کرده بودید به شما اطلاع داده شده که در صورت تکرار برای همیشه بن میشید
که گویا شما این موضوع را تحدید فرض کردید !
طبق قوانین انجمن هر شخص فقط باید یک یوزر کاربری در سایته داشته باشه که یوزر فعلی شما به دلیل مولتی یوزر بشته شده
تاریخی که بنده برای شما در این باره ایمیل ارسال کردم 24سپتامبر بوده که 7 روز گذشت ولی جوابی ارسال نکردید جناب سیروس
بنده هم مولیتی یوزر نیستم و در همون پست هم عرض کردم ایدی اصلیم shingo هست که بن شده.دلیل ساختن ایدی جدید این بود که بعد از عدم رسیدگی به ایمیل مشاهده کردم بعد از مدت ها خودتون در انجمن به درخواست ها رسیدگی میکنید که با ساختن ایدی جدید موضوع رو بوسیله پیغام خصوصی بهتون اطلاع دادم که علارغم پیغام خصوصی اول که خواستار تشریح موضوع بودید دیگه جوابی ارسال نکردید که در نهایت مجبور شدم پست مربوطه رو ارسال کنم
حالا هم که صحبت مولتی یوزر بودن هست .خود شما از مولتی یوزرهای قدیمی این سایت هستید که با ایدی s.w.a.t در انجمن دارید مدیریت میکنید و با ایدی almahost فعالیت تجازیتون رو میکنید
در مورد بالا اوردن تاپیک هم بنده مطمئن هست که شما تاپیک رو مشاهده نکردید که اینطور قضاوت میکنید پست بنده اسپم نبوده.افر ویژه ای در تاپیک فروش ارسال شده که بعد از اون 13-16 پست مکاتبه دیگه با کاربران داشتیم که باعث شد پست ها به صفحه دیگه ای کشیده بشه و افر قابل مشاهده نباشه که بعد از 3 ساعت همون افر ارسال شد در در صفحه اخر تاپیک قابل مشاهده باشه که ایشون به عنوان اسپم پاک و بنده رو یک ماه بن کردند .تاپیک بنده در صفحه اول و بالترین پست بوده و دلیل نداشته که با اسپم تاپیک اپ بشه
کاربران گزارش دادند ما هم رسیدگی کردیم!
واقعا نمیدونم چی بگم!پست بنده دقیقا بعد از چند دقیقه ارسال پاک و بنده به مدت یک ماه بن شدم.وقتی ما پست اسپمی رو گزارش میکنیم حداقل 12-24 ساعت بعد رسیدگی میشه.واقعا جالب هست یک افر به قول شما اسپم کمتر از چند دقیقه گزارش شده و شما هم رسیدگی کردید!!!!!!
جناب سیروس واقعا نمیدونم چه خدمتتون عرض با این شرایطی که این همکار گرامی برای ما اینجا ایجاد کردند و به صورت کاملا غیر حرفه ای ما رو اذیت میکنند.حتی پست هایی داشتیم که کاربر در مورد سرورهای مجازیمون سوال داشته که ایشون بنا به تشخیص خودشون پست رو به عنوان اسپم در نظر گرفته و پاک میکنند که مطمئنا باز هم گزارش کاربران هستش!!!
تعداد کل پست های تاپیک فروش ما 172 پست هست که که بیشتر از 35 پست حذف شد.که 90 درصد مربوطه به تایید کاربران فبل از ایجاد قوانین مربوطه به تایید فروشندگان و سوال در مورد علت بن بنده بوده
درحال حاضر هم باید طبق قوانین هر دو یوزر شما بن دائم شود!

ولی بنده این بار سلیقه ایی عمل میکنم و این یوزر شما رو بن دائم میکنم و به یوزر اول شما هم یک هفته به مدت بن بودن اضافه میکنم...
واقعا بهتون حسته نباشید عرض میکنم.در همین تاپیک هم اکثر یوزر ها اعلام کردند که ایدی اصلیشون .. هست برای پیگری اینجا پست دادند ولی باز هم لطف و عنایت این مدیر عزیز فقط مختص حال ما شد
جناب تاج الدینی مدیر محترم الماهاست این راهش نیست
جناب ممنون میشم اگر تاپیک مربطوه رو هم خودتون چک کنید پاسخ بدید
سپاس
ویرایش توسط shingo1 : October 2nd, 2013 در ساعت 00:22
-
-
October 1st, 2013, 23:53
عضو انجمن
سلام و درود
من هم با حرف های روبینا جان موافقم زمانی که سیستم امتیاز وجود داشت خیلی بهتر بود هم برای ما و هم برای کاربران انجمن
اقای وحید عزیز حدود یک ماه پیش یکی از مدیران انجمن به نام god به من عرض کردند تصمیمات جدیدی برای انجمن مخصوصا بخش فروش داریم که بعد از صحبت کردن با مدیران به اطلاع تمام کاربران خواهد رسید
ایا این صحبت ها به نتیجه ای رسیده ؟ ما همچنان منتظریم و البته امیدواریم
ارادت
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
-
October 2nd, 2013, 00:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
وحید عزیز کاشکی هر چند وقت یک بار تاپیک بگذاری و با کاربرات بشینی همینجوری مثل امروز صحبت کنی به نظرم واقعا خوبه یا کاربرا قانع میشن یا شما و دقیقا کاربرای انجمن خودت هستند و این نشون میده به کاربرا اهمیت میدی مثل همیشه که تا امروز دادی
یک چیزی که بارها پیشنهاد شده اما مدیری ندیدم درست جواب بده.
سایت پارس تولز انجمنش سیستم تاییدی داره که مدارک جمع میکنه خب گفتی که نمیشه و دردسر حقوقی و .. پیش میاد (چرا پارس تولز هم که کاربراش زیاد هستند به نظرت پیش نمیاد ؟)
مورد جدی تر که نیاز به جواب داره خب وقتی تشکرات حذف شدند سیستم امتیازی راه انداختید یه مدت چرا حذفش کردید باز ؟
یک چیزی بگذار که نیاز به امتیاز یا تایید و ... داشته باشه آخه 100 پست دادن که از موچه گرفته تا کله پاچش میتونن 100 پست بزنن

این باعث میشه تا کاربر 100 تا پست مفید یا بیشتر 100 تا پست اسپمش رو بده وقتی میره تو پست ها با اوضاع انجمن آشنا بشه و بفهمه تقریبا کی به کیه همین.
البته استارتر عزیز زمانی که تذکر دادید بنده دیگه صحبت خارج تاپیک نکردم اما تاپیک خودش به اینجا رسید و ظاهرا وحید به تاپیک شما توجهش زیاده گفتم بگم پست منم بخونه
یا حق
کاملا حرفای ایشون درسته ، خود بنده و خیلی از همکاران پیشنهاد های این چنینی زیاد دادیم (مخصوصا در تاپیک های شکایت و...) ولی کسی توجه نکرده! اگر سیستم امتیازدهی یا عضویت ویژه در انجمن قرار بدید خیلی خوب میشه ، چون رسیدن به 100 پست و بالاتر آسان هست ولی رسیدن به امتیاز بالا و تغییر گروه کاربری به محبوب ، ویژه و... سخت!
این که تمام کاربرا برابر باشند اصلا درست نیست ، اتفاقا باید گروه کاربری های مختلف با سطح دسترسی های مختلف بسازید و برای رسیدن به هر کدام قوانینی قرار بدید ، مثل پارس تولز ، وی بی ایران و... با رسیدن به 100 پست و افزایش پست های اسپم در انجمن چیزی درست نمیشه.
موفق باشید
-
-
October 2nd, 2013, 00:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Azarin Web
کاملا حرفای ایشون درسته ، خود بنده و خیلی از همکاران پیشنهاد های این چنینی زیاد دادیم (مخصوصا در تاپیک های شکایت و...) ولی کسی توجه نکرده! اگر سیستم امتیازدهی یا عضویت ویژه در انجمن قرار بدید خیلی خوب میشه ،
چون رسیدن به 100 پست و بالاتر آسان هست ولی رسیدن به امتیاز بالا و تغییر گروه کاربری به محبوب ، ویژه و... سخت!
این که تمام کاربرا برابر باشند اصلا درست نیست ، اتفاقا باید گروه کاربری های مختلف با سطح دسترسی های مختلف بسازید و برای رسیدن به هر کدام قوانینی قرار بدید ، مثل پارس تولز ، وی بی ایران و... با رسیدن به 100 پست و
افزایش پست های اسپم در انجمن چیزی درست نمیشه.
موفق باشید

اینم مشکلات خودش را داره
اون وقت میان میگن شما این هارا کاربر معتبر معرفی کردید به ما ربطی ندارد خسارت ما را بدهید و.... این موارد را بنده تجربه کردم اما خوب جای فکر دارد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 2nd, 2013, 00:13

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
اینم مشکلات خودش را داره
اون وقت میان میگن شما این هارا کاربر معتبر معرفی کردید به ما ربطی ندارد خسارت ما را بدهید و.... این موارد را بنده تجربه کردم اما خوب جای فکر دارد
این روش قواید زیادی داره.حداقل جلوی فروشنده های تابستونی و دبیرستانی گرفته میشه که مزیت بسیار بزرگی هستش
فایده دوم هم فروشنده هایی که به کار خودشوت اعتقاد ندارند خود به خود از فغالیت در انجمن منصرف میشند.چون اطلاعات واقعیشون موجود هست و اگر مشکلی رو بوجود بیارند نمیتونند یک شبه غیب بشند مثل چند نمونه اخیر
انجمن هم باید مثل انجمن پی سی تولز تاکید کنه که هیچ مسئولیتی رو بر عهده نمیگیره و فقط در صورتی که کلاهبرداری شخص اثبات شده باشه یا از مراجع قضایی نامه ای دریافت کنه مدارکی که انجمن از فروشنده در احتیار داره ارسال کنه
ویرایش توسط shingo1 : October 2nd, 2013 در ساعت 00:19
-
تعداد تشکر ها از shingo1 به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 00:27
عضو دائم
در خصوص اینکه میگید یوزر s.w.a.t و almahost یکی هستن (مولتی یوزر) باید بگم :
s.w.a.t = حامد آرایش
almahost= مصطفی تاج الدینی
حالا شاید زمانی با ایدی همدیگه آنلاین بشن اما مولتی یوزر محسوب نمیشه. هر کدوم یک صاحب اصلی دارن
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
October 2nd, 2013, 00:30
حالا هم که صحبت مولتی یوزر بودن هست .خود شما از مولتی یوزرهای قدیمی این سایت هستید که با ایدی s.w.a.t در انجمن دارید مدیریت میکنید و با ایدی almahost فعالیت تجازیتون رو میکنید
آخه دوست عزیز، آقای وحید سیروس که یوزر شون Vahid هست و ساکن ایران، چه ارتباطی با آقای مصطفی تاجدینی با یوزر s.w.a.t و ساکن انگلستان دارند و نیز با آقای حامد آرایش مدیر AlmaHost ؟!!! 

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
در خصوص اینکه میگید یوزر s.w.a.t و almahost یکی هستن (مولتی یوزر) باید بگم :
s.w.a.t = حامد آرایش
almahost= مصطفی تاج الدینی
حالا شاید زمانی با ایدی همدیگه آنلاین بشن اما مولتی یوزر محسوب نمیشه. هر کدوم یک صاحب اصلی دارن
درسته، مولتی یوزر زمانی هست که کسی با ایجاد تعدادی یوزر مختلف جو سازی کنه و انواع و اقسام کار های ناپسند دیگر! نه زمانی که آقای تاجدینی جداگانه یوزر دارند و در شرکت آلماهاست کار می کنند، و آقای آرایش نیز جدا و هیچ وقت هم آقای تاجدینی با یوزر خودشون طرف آلماهاست و اعضای آن را نگرفته اند و از مدیریت خود نیز سوء استفاده نکرده اند و تبلیغ نمی کنند! ایشون حتی بنده رو هم که عضوی از شرکت هستم، در مواردی جریمه کرده اند!
ویرایش توسط ≡ ALEX ≡ : October 2nd, 2013 در ساعت 00:34
-
تعداد تشکر ها از ≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2013, 00:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
اینم مشکلات خودش را داره
نه ببینید قرار نیست قوانین فعلی انجمن تغییر کنه ، فقط قوانین جدیدی اضافی میشه. یعنی اونموفع هم قرار نیست انجمن مسئولیتی داشته باشه. چیزی که من گفتم فقط و فقط باعث میشه که هرکسی نتونه تاپیک فروش بزنه و.... شبیه فیـ لتری برای کاربرا میمونه.
توجه کنید که انجمن شبیه محلی برای تبلیغ هست ، مثل گوگل مثلا! و میدونید که گوگل هیچ مسئولیتی نداره ، فقط چون پول نسبتا زیادی میگیره برای تبلیغ هر کسی نمیتونه تبلیغ کنه و این مثل یه فیـ لتر عمل میکنه.
الان توی این انجمن هم باید یا عضویت ویژه قرار بگیره یا شرایط سختی برای رسیدن کاربر به مرحله ای که سطح دسترسی به زدن تاپیک فروش داشته باشه در نظر بگیرن. به نظر من که هر 2 باهم باشه بهتره!
اینم مهم هست که دیده بشه و معلوم باشه فرق کاربرا ، الان من عضو جدید حساب میشم و کاربر majidisaloo1 عضو دائم. ولی میشه گفت هیچ فرقی بین ما نیست! کاربرای معمولی سایت اصلا متوجه این تفاوت بین من و majidisaloo1 نمیشن. مثلا الان باید اکانت ایشون رنگ طلایی داشت با چند تا ستاره و... و با من فرق میکرد ، باید فرق من و ایشون دیده بشه یا نه؟
ویرایش توسط Azarin Web : October 2nd, 2013 در ساعت 00:34
دلیل: اصلاح کلمات فیـ لتر شده
-