برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
بنده مشکلی ندارم که مشخصات خدمتتون ارائه کنم . خدمت شما عرض کردم که یوزر بنده taryan4 است. سلیمانی هستم مدیر تاریانا ( هاست|هاست ارزان|دامنه ارزان ) .
انجمنی که یوزر شماره یکی Vahid (به قول خوش)، ساعت 2 شبی زنگ میزنه میگه از آی پی سرور های شما اتک زده شده به سمت ما آیا مسخره نیست به نظر شما ؟
بعد بهش میگیم آی پی رو از کجا آوردی که این آی پی برای سرور های ما هستش میگن که از دیتاسنتر پرسیدیمجالبش اینه تهدیدم می کنه و قرار بود خدمت برسن اما هنوز مشتاق دیدار
آخه بگو مرد مومن مگه همه جا مثل این فرومت رفیق و دوستاتن که اینفو هر کسی رو به این راحتی بهت بدن. (هر وقت تونستی یک تایپیک رو حذف نکنی چون به ضرر بعضی رفیقات تموم میشه اون موقع یه چیزی)
بعضی از دوستان رو میبینم که رفتن حساب جدیدی باز کردن و نظر دادن، مهم نیست با همین حسابتون نظر بدین، واقعا تعداد پست هاتون تو این تایپیک مهمه براتون ؟؟؟
به هر حال ما هم الان بلاک میشیمو این تایپیک هم به زودی حذف میشه
دوستان خدانگهدار
ویرایش توسط yassale : October 1st, 2013 در ساعت 16:17
سلام
جالبه من این بحث انتقاد را از مدیران انجمن را تا الان ندیده بودم
تا کاسه داخه و همه دارن بحث میکنن منم یک شکایت از مدیران این انجمن دارم
چند ماه پیش بنده در این انجمن یک بنر تبلیغاتی قرار دادم و هر ماه این بنر را تمدید میکردم
تا ماه گذشته به یکباره به من یک ایمیل زده شد و گفتند که باید پرداختی های خودم را برای ایشون ارسال کنم
بنده کلا چنین اخلاقی دارم که رسید هر چیزی را بعد از تایید حذف میکنم البته همیشه اخرین رسید را نگه میدارم بر حسب اتفاق چون تازه تمدید بنر را واریز کرده بودم این رسید را حذف نکرده بودم و آخرین رسید واریز به همراه رسید قبلی برای مدیران سایت وب هاستینگ ایمیل کردم
ولی بعد از چند روز دیدم بنر من از روی سایت برداشته شد
بعد از پیگیری کفتند که برسی میکنیم
ولی متاسفانه الان یک ماه از این قضیه میگذرد و هیچ ایمیلی از من جواب داده نمیشود و حتی در قسمت تماس با ما در پایین سایت چند بار تیکت باز کردم ولی متاسفانه جوابی داده نشد
امید وارم این تاپیک انتقادی باعث نشه که من بن بشم و برعکس باعث بشه تا به مشکل من سریعتر رسیدگی شود
با ارزوی موفقیت برای تمام دوستان
اسماعیل فعال
ببینید جناب سلیمانی ، فکر نمیکنم این منطق شما جایی مشتری داشته که بگید بخش آموزشی که بالای 150 هزار پست داره رو پاک کنید و ....
شما یه پستی میزنید در بخش آموزشی و میرید و کسی بعدا از شما انتظاری بابت این پست نداره
ولی اگر مدیری به یکی از مشکلات فنی جواب بده و حالا به هر دلایلی شخص متضرر بشه انجمن مسئول میشه و باید جوابگو باشه
انجمن در دورانی اینطور بود و مدیران در بخش فنی بسیار شرکت میکردند که بعدا با مشکلاتی که پیش اومد رفته رفته از این موضوع کنار کشیده شدند
پس به جای اینکه یه حرفی رو بدون منطق بزنیم بهتره یکم به جوانب موضوع فکر کنیم و بعد جواب بدیم
انجمن آموزشی هم اگر شخصی در توانش باشه و جایز باشه که جواب بده این کار رو میکنه چون به پست ها فرد اضافه میشه
در صورتی که پست هایی که در انجمن فروش زده میشه اصلا شمرده نمیشه
به هر حال هر شخص بابت فنی که داره زحمت کشده و ما نمیتونیم انتظار داشته باشم اشخاص تجربه فنی + وقتشون را همیشه به صورت مجانی در اختیار دیگران بگذارند
به هر حال خودتون رو همیشه جای اون فرو بزارید و تصمصم بگیرید
بخش تبلیغات انجمن جدایی از مدیریت انجمن هست ، این موضوع هم انتقاد نیست پیگیری یک کار هست .
لطفا تمامی مطالب در بخش تبلیغات را مطالعه کنید و باهاشون تماس بگیرید ایشون جوابگو هستند : تبلیغات در انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
اگر در صورتی جوابگو نبودند در ایمیل ، ایمیل من را BCC ایمیل کنید تا پیگیری کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)