برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
بنده مشکلی ندارم که مشخصات خدمتتون ارائه کنم . خدمت شما عرض کردم که یوزر بنده taryan4 است. سلیمانی هستم مدیر تاریانا ( هاست|هاست ارزان|دامنه ارزان ) .
ببینید جناب سلیمانی ، فکر نمیکنم این منطق شما جایی مشتری داشته که بگید بخش آموزشی که بالای 150 هزار پست داره رو پاک کنید و ....
شما یه پستی میزنید در بخش آموزشی و میرید و کسی بعدا از شما انتظاری بابت این پست نداره
ولی اگر مدیری به یکی از مشکلات فنی جواب بده و حالا به هر دلایلی شخص متضرر بشه انجمن مسئول میشه و باید جوابگو باشه
انجمن در دورانی اینطور بود و مدیران در بخش فنی بسیار شرکت میکردند که بعدا با مشکلاتی که پیش اومد رفته رفته از این موضوع کنار کشیده شدند
پس به جای اینکه یه حرفی رو بدون منطق بزنیم بهتره یکم به جوانب موضوع فکر کنیم و بعد جواب بدیم
انجمن آموزشی هم اگر شخصی در توانش باشه و جایز باشه که جواب بده این کار رو میکنه چون به پست ها فرد اضافه میشه
در صورتی که پست هایی که در انجمن فروش زده میشه اصلا شمرده نمیشه
به هر حال هر شخص بابت فنی که داره زحمت کشده و ما نمیتونیم انتظار داشته باشم اشخاص تجربه فنی + وقتشون را همیشه به صورت مجانی در اختیار دیگران بگذارند
به هر حال خودتون رو همیشه جای اون فرو بزارید و تصمصم بگیرید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
بله. به شما حق می دم اما همانطور که در قوانین ذکر کردید خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده شخص می باشد ذکر کنید مسئولیتی در قبال اموزش های انجام شده در سایت را ندارید. بنده و دیگر همکاران علاوه بر پیگیری نوشته ها در این انجمن تاپیک های فروم های خارجی مانند wbhostingtalk.com را نیز پیگری می کنیم و مشاهده می کنیم که مدیران انجمن نیز مانند دیگر کاربران بدون هیچ چشم داشتی به حل مشکلات کاربران می پردازند. این طرز برخورد با استارتر محترم همین تاپیک در یک تاپیک دیگر از طرف مدیران درست است؟؟؟ بیشتر کاربران حرفه ای از این انجمن نا امید شده اند و متاسفانه به پایین ترین سطح ممکن خود رسیده است.
مدیران انجمن اگر وقت و دانش این کار را داشته باشند دلیلی برای کمک نکردن ندارند با توجه به شناخت من از بچه ها
ولی زمانی که بهشون توهین بشه یا تهمت زده بشه یکم رفتار فرق میکنه ، مخصوصا در اینترنت که میشه بدون دلیل و خیلی ساده شخصیت افراد را خراب کرد .
همیشه منطقی و با صحبت کردم نرم نمی شود به جواب رسید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)