صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 135

موضوع: انتقاد از مدیران انجمن

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

پیش فرض پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن

نقل قول نوشته اصلی توسط LXAdmin نمایش پست ها
    پس اگر تعهدات شامل نمی شه قسمت های اموزشی و پرسش و پاسخ حذف کنید و نام انجمن به انجمن خرید و فروش تغییر بدید.
    من خوشحال میشم بدونم با چه شخصی دارم صحبت میکنم از نظر حقیقی تا بتونیم بهتر به موضوع رسیدگی کنیم
    متاسفانه دارید غیر منطقی و یکطرفه جواب میدید
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :
    Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir

2. # ADS

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط smargenius نمایش پست ها
    ضمن اینکه من واقعا گیج شده بودم برای انتخاب محل مناسب
    من تا به حال چندین جای مختلف سایت دیدم که تاپیک های انتقالد/شکایت زدند.چطور اونها حذف نشدند؟
    خب الان میتونید محبت کنید انتقالش بدید؟
    میتونید تاپیک هایی که ذکر کردید را برای مدیریت ایمیل کنید تا تاپیک ها از سایت حذف بشند .
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid نمایش پست ها
    من خوشحال میشم بدونم با چه شخصی دارم صحبت میکنم از نظر حقیقی تا بتونیم بهتر به موضوع رسیدگی کنیم
    متاسفانه دارید غیر منطقی و یکطرفه جواب میدید
    بنده مشکلی ندارم که مشخصات خدمتتون ارائه کنم . خدمت شما عرض کردم که یوزر بنده taryan4 است. سلیمانی هستم مدیر تاریانا ( هاست|هاست ارزان|دامنه ارزان ) .

عضو انجمن yassale آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    221 پست

انجمنی که یوزر شماره یکی Vahid (به قول خوش)، ساعت 2 شبی زنگ میزنه میگه از آی پی سرور های شما اتک زده شده به سمت ما آیا مسخره نیست به نظر شما ؟
    بعد بهش میگیم آی پی رو از کجا آوردی که این آی پی برای سرور های ما هستش میگن که از دیتاسنتر پرسیدیم جالبش اینه تهدیدم می کنه و قرار بود خدمت برسن اما هنوز مشتاق دیدار
    آخه بگو مرد مومن مگه همه جا مثل این فرومت رفیق و دوستاتن که اینفو هر کسی رو به این راحتی بهت بدن. (هر وقت تونستی یک تایپیک رو حذف نکنی چون به ضرر بعضی رفیقات تموم میشه اون موقع یه چیزی)
    بعضی از دوستان رو میبینم که رفتن حساب جدیدی باز کردن و نظر دادن، مهم نیست با همین حسابتون نظر بدین، واقعا تعداد پست هاتون تو این تایپیک مهمه براتون ؟؟؟
    به هر حال ما هم الان بلاک میشیم و این تایپیک هم به زودی حذف میشه
    دوستان خدانگهدار
    ویرایش توسط yassale : October 1st, 2013 در ساعت 16:17

6. تعداد تشکر ها از yassale به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    863
    تشکر شده در
    745 پست

سلام
    جالبه من این بحث انتقاد را از مدیران انجمن را تا الان ندیده بودم

تا کاسه داخه و همه دارن بحث میکنن منم یک شکایت از مدیران این انجمن دارم

چند ماه پیش بنده در این انجمن یک بنر تبلیغاتی قرار دادم و هر ماه این بنر را تمدید میکردم

تا ماه گذشته به یکباره به من یک ایمیل زده شد و گفتند که باید پرداختی های خودم را برای ایشون ارسال کنم

بنده کلا چنین اخلاقی دارم که رسید هر چیزی را بعد از تایید حذف میکنم البته همیشه اخرین رسید را نگه میدارم بر حسب اتفاق چون تازه تمدید بنر را واریز کرده بودم این رسید را حذف نکرده بودم و آخرین رسید واریز به همراه رسید قبلی برای مدیران سایت وب هاستینگ ایمیل کردم

ولی بعد از چند روز دیدم بنر من از روی سایت برداشته شد

بعد از پیگیری کفتند که برسی میکنیم

ولی متاسفانه الان یک ماه از این قضیه میگذرد و هیچ ایمیلی از من جواب داده نمیشود و حتی در قسمت تماس با ما در پایین سایت چند بار تیکت باز کردم ولی متاسفانه جوابی داده نشد

امید وارم این تاپیک انتقادی باعث نشه که من بن بشم و برعکس باعث بشه تا به مشکل من سریعتر رسیدگی شود

با ارزوی موفقیت برای تمام دوستان

اسماعیل فعال

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

ببینید جناب سلیمانی ، فکر نمیکنم این منطق شما جایی مشتری داشته که بگید بخش آموزشی که بالای 150 هزار پست داره رو پاک کنید و ....
    شما یه پستی میزنید در بخش آموزشی و میرید و کسی بعدا از شما انتظاری بابت این پست نداره
    ولی اگر مدیری به یکی از مشکلات فنی جواب بده و حالا به هر دلایلی شخص متضرر بشه انجمن مسئول میشه و باید جوابگو باشه
    انجمن در دورانی اینطور بود و مدیران در بخش فنی بسیار شرکت میکردند که بعدا با مشکلاتی که پیش اومد رفته رفته از این موضوع کنار کشیده شدند
    پس به جای اینکه یه حرفی رو بدون منطق بزنیم بهتره یکم به جوانب موضوع فکر کنیم و بعد جواب بدیم
    انجمن آموزشی هم اگر شخصی در توانش باشه و جایز باشه که جواب بده این کار رو میکنه چون به پست ها فرد اضافه میشه
    در صورتی که پست هایی که در انجمن فروش زده میشه اصلا شمرده نمیشه
    به هر حال هر شخص بابت فنی که داره زحمت کشده و ما نمیتونیم انتظار داشته باشم اشخاص تجربه فنی + وقتشون را همیشه به صورت مجانی در اختیار دیگران بگذارند
    به هر حال خودتون رو همیشه جای اون فرو بزارید و تصمصم بگیرید
    ارتباط مستقیم با من :

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط yassale نمایش پست ها
    انجمنی که یوزر شماره یکی Vahid (به قول خوش)، ساعت 2 شبی زنگ میزنه میگه از آی پی سرور های شما اتک زده شده به سمت ما آیا مسخره نیست به نظر شما ؟
    بعد بهش میگیم آی پی رو از کجا آوردی که این آی پی برای سرور های ما هستش میگن که از دیتاسنتر پرسیدیم جالبش اینه تهدیدم می کنه و قرار بود خدمت برسن اما هنوز مشتاق دیدار
    آخه بگو مرد مومن مگه همه جا مثل این فرومت رفیق و دوستاتن که اینفو هر کسی رو به این راحتی بهت بدن. (هر وقت تونستی یک تایپیک رو حذف نکنی چون به ضرر بعضی رفیقات تموم میشه اون موقع یه چیزی)
    بعضی از دوستان رو میبینم که رفتن حساب جدیدی باز کردن و نظر دادن، مهم نیست با همین حسابتون نظر بدین، واقعا تعداد پست هاتون تو این تایپیک مهمه براتون ؟؟؟
    دوستان خدانگهدار
    اگر منظور شما بنده هستم اگر به دقت پست های قبل مشاهده می کردید عرض کردم یوزر بنده بن شده و قائدتا توانایی ارسال با یوزر بن شده ندارم.

عضو انجمن yassale آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    221 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LXAdmin نمایش پست ها
    اگر منظور شما بنده هستم اگر به دقت پست های قبل مشاهده می کردید عرض کردم یوزر بنده بن شده و قائدتا توانایی ارسال با یوزر بن شده ندارم.
    شما هم بودید و یکی دیگه فکر می کنم.
    در مورد شما این موضوع رو نمی دونستم که عذر خواهی می کنم

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط smail_f نمایش پست ها
    سلام
    جالبه من این بحث انتقاد را از مدیران انجمن را تا الان ندیده بودم

تا کاسه داخه و همه دارن بحث میکنن منم یک شکایت از مدیران این انجمن دارم

چند ماه پیش بنده در این انجمن یک بنر تبلیغاتی قرار دادم و هر ماه این بنر را تمدید میکردم

تا ماه گذشته به یکباره به من یک ایمیل زده شد و گفتند که باید پرداختی های خودم را برای ایشون ارسال کنم

بنده کلا چنین اخلاقی دارم که رسید هر چیزی را بعد از تایید حذف میکنم البته همیشه اخرین رسید را نگه میدارم بر حسب اتفاق چون تازه تمدید بنر را واریز کرده بودم این رسید را حذف نکرده بودم و آخرین رسید واریز به همراه رسید قبلی برای مدیران سایت وب هاستینگ ایمیل کردم

ولی بعد از چند روز دیدم بنر من از روی سایت برداشته شد

بعد از پیگیری کفتند که برسی میکنیم

ولی متاسفانه الان یک ماه از این قضیه میگذرد و هیچ ایمیلی از من جواب داده نمیشود و حتی در قسمت تماس با ما در پایین سایت چند بار تیکت باز کردم ولی متاسفانه جوابی داده نشد

امید وارم این تاپیک انتقادی باعث نشه که من بن بشم و برعکس باعث بشه تا به مشکل من سریعتر رسیدگی شود

با ارزوی موفقیت برای تمام دوستان

اسماعیل فعال
    بخش تبلیغات انجمن جدایی از مدیریت انجمن هست ، این موضوع هم انتقاد نیست پیگیری یک کار هست .
    لطفا تمامی مطالب در بخش تبلیغات را مطالعه کنید و باهاشون تماس بگیرید ایشون جوابگو هستند : تبلیغات در انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
    اگر در صورتی جوابگو نبودند در ایمیل ، ایمیل من را BCC ایمیل کنید تا پیگیری کنم
    ارتباط مستقیم با من :

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط yassale نمایش پست ها
    دوستان خدانگهدار
    متوجه منظور شما نشدم ؟
    ارتباط مستقیم با من :

صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 2345678910 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)