نوشته اصلی توسط par30shop سایت تبلیغات کلیکی :دی از این بهتر من ندیدم تا حالا البته این نوع وب سایت ها که نیاز به 40 میلیون سرمایه نداره مهندس
نوشته اصلی توسط netmelli این نوع وب سایت ها که نیاز به 40 میلیون سرمایه نداره مهندس نهایتا 5 میلیون :دی از نظر سود دهی عرض کردم -
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌ Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense vMware vExpert
نوشته اصلی توسط par30shop نهایتا 5 میلیون :دی از نظر سود دهی عرض کردم - درسته ولی سود دهیش هم از بین رفته دیگه دست زیاد شده توش چون کار تخصصی نیست یکم خراب شده بازارش امور تخصصی سود دهی خیلی بهتری دارند جون دست توشون کمه
نوشته اصلی توسط netmelli درسته ولی سود دهیش هم از بین رفته دیگه دست زیاد شده توش چون کار تخصصی نیست یکم خراب شده بازارش امور تخصصی سود دهی خیلی بهتری دارند جون دست توشون کمه اگه اسکریپت اختصاصی باشه و امکانات بیشتری داشته باشه بازهم سود دهی رو خواهد داشت - کارهای واسطه گری همیشه سود ثابت و بی دردسری دارند!
نوشته اصلی توسط par30shop اگه اسکریپت اختصاصی باشه و امکانات بیشتری داشته باشه بازهم سود دهی رو خواهد داشت - کارهای واسطه گری همیشه سود ثابت و بی دردسری دارند! درسته میشه ولی به درد کسی میخوره که اول راهه و جندین ماه یا سال نیاز به در آمد نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن