-
September 13th, 2013, 12:33
فروش
ویرایش توسط lnspiron : May 17th, 2015 در ساعت 12:25
-
تعداد تشکر ها ازlnspiron به دلیل پست مفید
-
September 13th, 2013 12:33
# ADS
-
September 23rd, 2013, 13:38
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد

نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
تجربیات بیشتر برای دوستان:
توی این چند ساعت عملکرد VPS خوب بوده و برعکس خیلی از کسانی که قیمت هاشون مناسب هست اما oversell می کنن، به نظر بنده که اصلاً oversell نکردن.
همون طور که گفته بودن به درخواست خودم بهم کنسول vSphere دادن.
بهشون گفتم که برام از داخل کنسول خودشون Install/Upgrade VMware Tools رو بزنن تا بتونم VMware Tools رو جهت بهبود کارایی VMم نصب کنم. این کار رو هم برام انجام دادن.
راجع به ویندوز هم یه ویندوز پاک و تمیز بهم دادن. نه مثل یه عده از ارائه دهنده ها که یه ویندوز میدن 10 تا نرم افزار بیخودی که اصلاً معلوم نیست چی هستن توشون نصبه. این موضوع به نظر من نکته مثبتی هست.
باسلام
ممنون از لطف شما
-
تعداد تشکر ها از lnspiron به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2013, 19:22
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی کانادا و آمریکا با 40 درصد تخفیف دائمی | منابع کاملا اختصاصی | شروع قیمت از 12 هزار تومان [ تضمین آپتایم واقعی و پرد

نوشته اصلی توسط
lnspiron
باسلام
مشکلی نیست.
لطفا ایمیلی که داخل ناحیه کاربری ثبت کردید برای بنده پیام خصوصی کنید.

شوخی کردم بابا خیلی هم سرورتون خوبه تازه 80 گیگ هم واسه من زیاده خواستم واکنشتونو ببینم چیه موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از beautypetek به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2013, 20:58
باسلام
تمامی تیکت ها و سفارشات تا این لحظه تحویل داده شودند.
روز پنجشنبه منتظر سیستم پشتیبانی جدید باشید.
-
-
September 24th, 2013, 16:28
پس دوباره سیستم پشتیبانی قراره از دسترس خارج بشه؟
-
تعداد تشکر ها از m_barghoun به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2013, 19:14

نوشته اصلی توسط
m_barghoun
پس دوباره سیستم پشتیبانی قراره از دسترس خارج بشه؟
باسلام
خیر ، فقط سیستم پشتیبانی جدید جایگزین میشود.
-
-
September 25th, 2013, 16:39
باسلام خدمت تمامی دوستان عزیز
منتظر سفارش های شما هستیم.
----------------------------------------------------------------------------------------------
انشالله برای صبح پنجشنبه ساعت 8 سیستم پشتیبانی جدید فعال میشود.
----------------------------------------------------------------------------------------------
ایشالله روز پنجشنبه ساعت 9 پلن های سرور های مجازی مدیریت شده (( سی پنل )) اعلام میشود.
موفق باشید.
-
-
September 26th, 2013, 14:01
ممنون از شما من هم یک سرور خریدم خدا را شکر عالی هستش - یکی که سر من کلاه گذاشت خدا ازش نگذره http://www.webhostingtalk.ir/f15/92661/index10.html
-
تعداد تشکر ها از رضا اصغری به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2013, 14:07
عضو انجمن
بله. من هم 2 تا سرور ازشون دارم. الآن 4-5 روز هست تهیه کردم. خیلی خوب هست. downtime هم اصلاً نداشتن.
فقط تنها نکته ای که دیدم این هست که CPU و RAM رو به صورت reserved تعریف نکردن که اون هم احتمال میدم سهوی بوده.
ویرایش توسط d3m0n3y3z : September 26th, 2013 در ساعت 14:50
-
تعداد تشکر ها از d3m0n3y3z به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2013, 14:19
-
تعداد تشکر ها از multiuser به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2013, 15:06

نوشته اصلی توسط
multiuser
vsphere هم میدن؟
باسلام
بله کنسول هم به صورت رایگان تحویل داده میشود.
-