خداروشکر سرویس نگرفتم از اطلاع رسانی دوستان ممنونم
خداروشکر سرویس نگرفتم از اطلاع رسانی دوستان ممنونم
بررسی شد .
جوابیه انتهای همین پست اعلام می شود .
شما هزینه به شما برگشت نخواهد خورد ! چون توانایی استفاده از سرویس رو ندارید و بار علمی ! فقط 2 تا اصطلاح یاد گرفتید و الکی میاید حاشیه ایجاد می کنید .
در تاریخ 28 شهریور تا 1 مهرماه تمام فعالیتها در حالت تعلیق بوده است .
سرویس معمول کمتر از 12 ساعت تحویل داده می شود مگر در شرایط خاص یا کانفیگ خاصی باشد تا زمان بر شود .
شما ؟
این مسائل به شما ربطی ندارد دوست عزیز !
عزیزم ما هیچکی رو به امان خدا ول نکردیم .
مسافرت هم بنده رفتم کاری بوده و به شما ربطی ندارد !!!
تاکید می کنم به شما ربطی ندارد کاربر kyko
زندگی عزیزم
3 روز نیستی همه جا می گویند افشار داغونه ! بعد که میای همونا میان سرویس سفارش می دهند !
ما باید از این افراد سودجو بترسیم !
ب
عزیزم ما بی مسئولیت نیستیم !
نمی دونم کی و کجا به شما گفتند بنده مسافرت بودم ؟
دوست عزیز سرویس شما لغو شد و بزودی دامنه شما غیر فعال خواهد شد .
شما ؟ هیچ وقت برای حرفتون مدرک نشون ندادید ! یک آدم دروغگو بیش نیستید !
امیدوارم از جای بهتری سرویس گرفته باشید ....
------------------------------------
بیانیه مشکلات
----------------------------------
از تاریخ 26 ماه شهریور سرویس آلمان به مشکل حواله خورد و به همین دلیل بنده مجبور به یک سفر کاری به کشور مالزی شدم . برای بررسی حواله 15000 میلیون تومان که از طریق صرافی در مشهد به نام ... واقع در خیابان دارایی - سه راه جم ... حواله در بانک CIMb Bank مالزی مسدود شده بود .
سفر کاری بنده 3 روز تا تاریخ اول مهرماه به طول انجامید .
دوستانی که ادعا با مسئولیت بودن می کنند و ما رو بی مسئولیت خطاب می کنند خودشون از همه بی مسئولیت تر هستند !
دوستانی که ادعا می کنند که حرف های بنده کذب هست و دروغی بیش نیست می توانند با ارائه نام کاربری واقعیشون در سرور دی ال درخواست بدهند تا بنده اسکن یا فیلم از کارت پرواز - چک بانک CIMB Bank رو به ارائه قرار بدهم !
خدا از سر تقصیرات شما بگذره کسایی که الکی میان چرت و پرت می نویسند مسلمون نیستند ! اینا همونایی هستند که تا قبل از 28 شهریور می آمدند می گفتند سرور دی ال خوبه !
واقعا ....
فروش ادامه پیدا کرد ...
و آفر ویژه برای آن دسته از دوستانی که مایل دارند خرید داشته باشند داریم . سرور مجازی با رم 8 هارد 300 ماهیانه 95 هزار تومان ! انگلستان ! برای درخواست سفارش با فروش هماهنگ کنید .
ویرایش توسط ServerDL.com : September 26th, 2013 در ساعت 15:07
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
آفر ویژه
تقاضا به 4 عدد رسید واگذاری بعد از 24 ساعت انجام می شود ...
رم 8
هاردیسک 300 گیگ Enterprise7200
دیتاسنتر انگلستان ....
قیمت ماهاینه 95000 تومان
برای خرید با فروش هماهنگ کنید !!!
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
یک نفر رزرو کرد
البته توجه فرمایید هزینه ها تا 15 روز پیش ما به امانت می ماند
اگر تا 15 روز به حد نصاب 4 نفر نرسید هزینه برگشت داده می شود .
و تا 15 روز نیز مشتری هر لحظه تمایل داشته باشد می تواند از لیست رزرو خود را خارج کند و هزینه را شرکت سرور دی ال آنی در لحظه لغو سفارش به حساب مشتری واریز می نماید !
توجه بفرمایید این سرور فقط حداکثر به 10 نفر کاربر اشتراک گذاری می شود و کاربران هر لحظه تمایل داشتند می توانند در خواست اسکرین شات از روت vmware esxi نمایند .
مشکل و سوالی بود در خدمت هستیم .
با تشکر
احسان افشار
سلام . من امروز از سرور ایشون خرید کردم . تحویل بسیار سریع + 30 گیگ هارد اضافه مجانی .
فقط میشه تشکر کرد ازشون .
سلام . آقا من همین الان در حال تست بودم . دلم نیومد سرعت بسیار بالای این سروری که خریدم رو به شما گزارش ندم . سرعت دانلود و استخراج بسیار بالایی داره . من از یه سرور Core i7 دیگه تو همین فروم استفاده کردم و با سروهای مختلف دیگه ای کار کردم . با این قیمت این سرور یکی از بهتریهاست .
دوستانی که کارشون دانلود و آپلوده این سرورها به شدت پیشنهاد میشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)