نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: سرور مجازی (برای دانلود)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی (برای دانلود)

نقل قول نوشته اصلی توسط LightOnline نمایش پست ها
    جناب علیگلی قصد توهین ندارم و دوستانه عرض میکنم شما و همکارتون در تاپیک ها کلا به گفته های دیگران توجه ندارید و طرف میگه فلان مقدار رم شما 4 برابرشو آفر میدید . من گفتم فلان قیمت سقف هست شما بیشتر آفر دادید آفر های بسیار زیاد دیگر توسط شما و همکارتون که بدون توجه به گفته های مشتری آفر های نامناسب میدید. گفتم شاید دوست داشته باشید بدونید دیگران راجع به اینگونه آفر دادن چه نظری دارند .
    موفق باشید
    با عرض پوزش از جناب آقای علیگلی که دخالت میکنم لازم دونستم یک چیزهایی رو مطرح کنم.ببین دوست من ایشون شاید مثل بقیه آفر نده و میزان درخواستی ایشون رو بیشتر آفر میده اما آفر یعنی یک پیشنهاد.ایشون هم پیشنهاد میده.مشتری حق داره انتخاب کنه.درسته ایشون رم 1 گیگ میخواد اما شاید با دیدن مشخصات بالاتر با قیمتی که مد نظرش هست تصمیم بگیره همین آفر هزارنویس رو بخره.بر فرض مشتری این آفر 100 گیگ رو دیده جایی ماهی 80 تومان... وقتی میاد میبینه با 20 تومان اضافه تر میتونه صاحب مشخصاتی چندین برابر تر بشه شاید نظرش عوض بشه و بخواد آن رو بخره.پس بهتره به جای اینکه بحث رو عوض کنیم ما آفر و پیشنهاداتمون رو بدیم و انتخاب رو بزاریم بر عهده خریدار! انصافا هزارنویس پیشنهاداتش عالی و منطقی هست.
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)