نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 116

موضوع: گول نخورید ، نتیجه اعتماد به دیزاینا ، یک طراح غیرحرفه ای Designa.ir

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    174
    تشکر شده در
    82 پست

پیش فرض پاسخ : گول نخورید ! نتیجه اعتماد به یک پیمانکار طراح وب غیر حرفه ای

نقل قول نوشته اصلی توسط studio نمایش پست ها

اما دوست عزیزمون
    شما چطور با شخصی که هیچ شناختی از آن ندارید قرداد می بندید یادتون باشد بهترین شاهد هر طراح مشتریان آن می باشد که می تونستید در سایتش به مشتریان ایشون دسترسی داشته و سوال بپرسید کارشون در چه حدی است . اینجوری شما ضرر نمی کردین هر چند اقای سعدونی لینک مشتریانشو در سایتش نگذاشته و ایراد داره که توصیه می کنم لینک سایت های مشتریان خود را قرار داهد تا مشتری با اطمینان به سایت مراجعه کند .

مشتری من اگه اطلاعاتی در زمینه مدیریت و قالب نداشته باشه ابتدا پیشنهاد می کنم از طرح های ساده تر استفاده کنه و سپس بعد از اینکه تسلطش بیشتر شد امکانات سایت را گسترده تر کنم .

مشتری کسی که برای اولین بار وارد دنیای اینترنت و وبمستری می شود بایستی اطلاعات کامل از پیچ و خم این کار داشته باشه و بدونه چطوری داره هزینه می کنه و با چه کسی می خواهد کار کند این حق شماست که این اطلاعات اولیه را رعایت کنید می تونستید از دوستان خود کمک بگیرید و اینقدر الاف نمی شدین .
    برای محتوا و مطلب کذاری وظیفه شماست و اگ اینکارو بلد نیستید متن های پیش فرض را می دادین توی قالب قرار می دادن تا قالبو خودشو بالا بکشه اما طراحی فرم نه وظیفه مشتری نیست بلکه طراح باید اینکارو را انجام دهد که مشکل عمده شما روی این فرم است .

شما در ایمیل های خود وقتی از ناچاری گفتید پسندیدم دست خودتون را بستید و الان دیگه کاری نمی توان انجام داد چون با رضایت شما بوده ایمیل هم دال بر این می باشد .

بهتره آقای سعدونی این موردو با شما حل کنه اینجا تموم کنید خوب نیست اینجا چنین مسایلی مطرح شود .

دوست عزیز .
    کدام 200 تومن را بعد از سئو بگیرند ؟

ایشان 600 پیش گرفته و کم کاری پشت کم کاری

کدام طرح را من پسندیدم ؟ اینو میفرمایید که من هیچوقت قبول نکردم :
    http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png

این چیزیه که یکشبه هول شد و گفت : اوه ! ببخشید دیر شد . همین الان برات رونمایی میکنم !
    بله

ولی در مورد اینکه تو ایمیل گفتم سپاس طرح زیبایی شده ، در ده پست تا بحال تکرار کردم : چاره ای نداشتم . دیزاینا و سعدونی شخصیتیه که وقتی بگم من این رو نمیپسندم تهدید میکنه اگه ناسپاسی کنید کارای دیگه رو انجام نمیدم (عکس گذاشتم) .
    وقتی کل پولو دادم که دیگه نمیتونم بگم طرحت زشته و بی شباهت به :
    Live preview for WordPress theme #40257

هر چند هم که شیوا هاست خوب نشان داد که این سایت چه ربطی به این دارد ؟ :
    goodnex � Unlimited Skins

!!!!!

فونت و فرم هم بعضیاش توسط شخص دیگری که اتفاقا بسیار خوش اخلاق و باوجدان هم هستند در حال اصلاحه
    هزینه ای اندک میکنم و همین رو تا جای ممکن اصلاح میکنم و بعد یکماه این خاطره بد رو کلا از هاست حذف میکنم و قالب جدید سوار میکنم .

در مورد پیشنهادتون :
    بنده اجازه نمیدم ایشون دست بزنه سایت ما . وقتی تهدید میکنه که کدهایی قرار داده در قالب که ....
    چطور اعتماد کنم ؟ ایشون مشخصه که کارش هک و تهدید و براندازی سایته . که علنا هم گفت نمیزارم روز خوبی در پزشک آشنا ببینید .

بزارید همون روشهای هک و بچه بازیش رو در پیش بگیره . در همین حین ما نیز روند قانونی خودمان را . ایشون اگه شخصیت داشت نمیگفت روز های خوبی تا پایان کار پزشک آشنا نخواهید دید !!!

افزایش سئو
    ویرایش توسط mobomas : January 23rd, 2014 در ساعت 13:37

2. تعداد تشکر ها از mobomas به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)