صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 116

موضوع: گول نخورید ، نتیجه اعتماد به دیزاینا ، یک طراح غیرحرفه ای Designa.ir

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

پیش فرض پاسخ : گول نخورید ! نتیجه اعتماد به یک پیمانکار طراح وب غیر حرفه ای

جناب مدیریت designA ، لطف کن خداییش بگو از این چقدر گرفتی؟ http://www.s-ghavamii.ir

خداوکیلی فارسی کردن رو خوب یاد گرفتی طوری هیچکس نفهمه قالب اصلی اسمش چی بوده!

2. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط designA نمایش پست ها
    ما در مورد دیزاین ، متعهد هستیم اما این شخص کلا 3 هفته ای که برای این کارها در قرار داد گذاشتیم رو نادیده گرفتن .

این شخص فرق بین دیزاین و محتوا رو نمی فهمه . ما براش طراحی رو انجام دادیم و طی چند ایمیل به طور رسمی از طرف حودش و چند نفر دیگه از ما تشکر کرده !

اصلا مشکل بر سر فرم ها و صفحات جداگانه هست که توهم دارن وظیفه ماست .

در هر صورت نیازی به پاسخ به هیچ کدوم از شماها نمی بینم .

از شکایت هم استقبال می کنیم .

دامنه ی پزشک آشنا می خواهد در اینترنت فعالیت کند ، درسته ؟ حالا میبینید که یک روز خوش در وب سایت می بینند یا خیر . اگر بحث بر کولی بازی هست ، دقیقا به شما نشون میدیم آقای تقی زاده که دامنه ی نفهمی های شما چقدر می تونه وسیع باشه .

ما هستیم و شما و گوگل و از قبل هم فکر همچین روزی رو می کردیم و تمامی کدهای لازم هم برای این کار تهیه شده و در جای بسیار مناسبی قرار داره . حالا منتظر باشید تا پزشک آشنا فعالیت کنه . ما هم به وقتش ...

تا ساعت 12 امشب وقت دارید اراجیفتون رو پاک کنید . اگر بعد از 12 پاک هم بکنید دیگر بی فایده هست .
    چقدر خوب مدرک می دهید دست مردم!

چند مورد از مشکلات سایت پزشک آشنا را نوشتم که 100% بر می گرده به طراح که شما باشید! با خواند کل تاپیک هم فهمیدم که شما از ناواردی مشتری بخوبی سو استفاده میکنید! که ایمیل های شما واضح است! رندرینگ فرم و آزمایشگاه و این چرت و پرت ها چیه؟ مگه contact form 7 از این چیزا داره؟

چطور با استفاده از یک قالب وردپرس آماده که ناشیانه هم فارسی و راستچین شده جرات می کنید همیچن تهدیدی بکنید؟

همه مشتریان شما باید بدانند که شما برای روز مبادا چه کدهایی در سایشان می گذارید!؟ هر زمان هم پول لازم بودید حتما خودتان سایت را هک می کنید که به شما به عنوان طراح مراجعه کنند که پول بگیرید براشون درست کنید.... آفرین بر شما.....

خودتان را بخوبی معرفی کردید!

من دیگه حرفی ندارم!

5. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    174
    تشکر شده در
    82 پست

این قضیه کلا ارتباطی با شما نداره شیوا جان !

اتفاقا ما تضمین های امنیتی به وب سایت های مشتریانمان می دهیم و متعهد هستیم .

شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید . آن موقع صحبت contact form نبود و ما برنامه دیگری داشتیم که بعد برای راختی خود کارفرما بهش گفتیم از contact form7 استفاده کن .

در مورد قالب ، همه ی کدهای قالب ها در بیشتر زمینه ها مشترک هستند و این ظاهر و دیزاین اصلا آماده نیست . دقیقا بر طبق نمونه های ارسالی دیزاین شده و خودشون هم اعلام رضایت کردن و الان هم تغییر داده شده .

ولی نادانی حقیقتا درد بدی هست .

بگو آقا ...
    هر چقدر دوست داری توهین کن
    به همه بگو بیسواد
    به من بگو نفهم و نادان

اوکی
    حداقل صدتا کاربر دیگه تو این سایت هستن (یک نمونش همون دوستمون که اطلاعاتی در مورد قالب سایت خودت داد .
    ) و میان در مورد رندرینگ و کامپایل فرمها !! و آزمایشگاه تخصصیت و قالبای آماده بی کیفیت 600 هزار تومانی ! به خودت اطلاعات میدن که فکر نکنی دنیا همینطور میمونه که بخای سر افراد کم اطلاعی مثل من کلاه بزاری و از آخر هم توقع سپاسگذاری داشته باشی و بری مشتری بعدی رو بچاپی . نه آقا

بزن آقا ... بزن داغون کن سایت مارو . بزن نابود کن هرچی که رو که تهدید میکنی .

حالا که مشخص شده چی پشت اون چهره به ظاهر قشنگه (ما را دوست خود بدانید .... !)
    حالا دیگه یکی یکی شدیم نفهم و نادان و چرت و پرت میگیم . بله ؟

اوکی ولی بدون :
    من کارم این نیست که کسی رو تهدید کنم یا فحاشی کنم (همان عبارت کلاهبردار برازنده شماست) .
    من کارم اینه که از راه درست و قانونیش برم جلو .

افزایش سئو
    ویرایش توسط mobomas : January 23rd, 2014 در ساعت 13:38

7. تعداد تشکر ها از mobomas به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

این قضیه کلا ارتباطی با شما نداره شیوا جان !

اتفاقا ما تضمین های امنیتی به وب سایت های مشتریانمان می دهیم و متعهد هستیم .

و اگر شما هم که از ابتدا در جریان وقایع نیستید و بخواهید کاسه داغ تر از آش شوید و همینجوری از روی ناآگاهی از وقایع اظهار نظر ها مسخره کنید ، ممکن هست در مورد وب سایت جوملای 1.5 شما هم به نتایجی ناگوار برسیم .

شما که سواد PHP ندارید لازم نیست در این مورد نظر دهید . آن موقع صحبت contact form نبود و ما برنامه دیگری داشتیم که بعد برای راحتی خود کارفرما بهش گفتیم از contact form7 استفاده کن .

در مورد قالب ، همه ی کدهای قالب ها در بیشتر زمینه ها مشترک هستند و این ظاهر و دیزاین اصلا آماده نیست . دقیقا ( تاکید می کنم دقیقا ) بر طبق نمونه های ارسالی دیزاین شده و خودشون هم چندبار اعلام رضایت کردن و الان هم تغییر داده شده .

نمیدونم بچه کجا هستی اما به زبون فارسی بهت می گم : مشکل بر سر دیزاین نیست ، دقیقا همه ی دیزاین مد نظرشون بوده . جنون این شخص از زمانی شروع شد که ما گفتیم فرم و پیج جداگونه نمیسازیم .

ولی نادانی حقیقتا درد بدی هست . شما هم در چیزی که بهت مربوط نیست و در جریان جزیاتش نیستی دخالت نکن برات بهتره .
    ظاهر آماده این قالب:

goodnex Unlimited Skins

بله در اینکه شما بطور متفاوت از shortcode ها استفاده کرده اید شکی نیست!

نمونه های ارسالی هم که دیدیم هیچ ربطی به این قالب نداشت!

9. تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید

عضو جدید studio آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    56 پست

چی شده این تاپیک
    من طرح ها و نظرات دوستان را خوندم
    اما نظر بنده

سایت http://www.pezeshkashna.com که الان در دسترس نیست واقعا سایت مناسب و در خورد یک سایت پزشکی نیست خیلی افتضاح است تمش هم که بچه گانه است حتی به خاطر خدا یک قالب گرافیکی مناسب مطابق زمینه پزشکی براش زده نشده و با متن نوشته شده که هر کسی می تونه بدون سواد چنین طرح های ساده را بزنه موندم چگونه باز روی این سایت هزینه می کنید .

هیچ یک از قالب هایی که نشون داده شده کد نویسی اختصاصی نشده بلکه فارسی سازی شده است . اما فارسی سازی 600 تومانی منهای تهیه لایسنس نداریم !!!!! قالب های اصلی کلا تمپلت اماده است و فقط زحمت فارسی سازی شده است .

آقا سعدنی کجای طرح آماده شما به تیپ سایت پزشکی می خوره حداقل در انتخاب قالب دقت کنید و سعی کنید مشتری را هر چند مبتدی راحتر به هدف خود برسانید . می تونستید قالب های دیگه را پیشنهاد بدین و هزینه را برای این مشتری کمتر کنید . من هم جای ایشون بودم و بعد مدتی که اطلاعات در مورد قالب کسب می کردم ناراحت می شدم هر چند مقصر باشم .

آقای سعدونی

من نه طرفدار دیگران هستم و نه اینکه می خوام قاطی ماجرای شما شم اما خدا وکیلی شما که می گین طراح هستید آخه کجا سایت های وردپرسی در این سبک و سیاق برای کسی که از سایت و هاست سر در نمیاره مناسبه اینو چرا اول به ایشون نگفتید ؟ چرا پیشنهاد نکردید به جای استفاده از سیستم وردپرس که برای افراد وارد است از مرجع قالب های جوملایی که دارای کاربری اسان برای مبتدی ها است استفاده کنه چرا مجبورا به وردپرس آوردید و این همه برای خود دردسر ایجاد کردید .

هر دو شما مقصر هستید یکی از شما به خاطر ندانم کاری و دیگری به خاطر عدم اطلاع رسانی مناسب و راهنمایی مشتری
    آقای سعدونی عزیز
    حکایت کار شما دقیقا حکایت کار اول منه یه دوستی داشتم به نام اکبر ینج خدا نعلتش کنه هنوز هم تو خیابان می بینم بهش می گم خیلی نامرده یک قالب و تمپلت اماده اون زمان جوملا 1 را که 20 تومان قیمتش بود برام 250 انداخت و بعدها وقتی فهمیدم دیگه کار از کار گذاشته بود .
    الان خودم که 5 ساله دارم در زمینه سیستم های مختلف کار می کنم به مشتری ابتدا قالب و سیستم های آماده مناسب در خودر زمینه کاری پیشنهاد می دهم و از مشتری قالبی را پسندید و خواست سفارشی کنه روش عملیات کد نویسی و شخصی سازی انجام می شود .
    من مشتری را انلایز می کنم به مشتری می گم امکانات خودشو بگه بگه چه چیزی می خواد چه سبکی را دوست داره و ای آخر اگر هم در مورد استفاده از سیستم مدیریت اطلاع ندارد سی دی آموزشی مناسب کار را براش ارسال می کنم با استفاده از اموزش مدیریت کار کنه خیلی راحت و بدون دردسر

حرف شما که محتوا به عهده طراح نیست بله درسته این حقو به شما می دهم ولی مشتری شما نا آشنا بود می تونستید در قبال دریافت مبلغ اندک اینکار را انجام دهید تا مشتری راضی باشد . مگه طراحی یک فرم چقدر زمانبره

توی حرف های شما دیدم گفتین به ازمایشگاه ارسال شده یک کم خنده ام گرفت که نکنه دارن روی قالب عملیات های فیزیکی از نظر میزان سرعت و استقامت مواد انجام می دهند ! واقعا این حرف از شما بعید بود تا قالب آماده نشده و محتوا نگرفته نمی توان از این قالب برای خروجی نهایی با اطمینان روی هاست اصلی انداخت .

توصیه من به دوستی که سایتو برای شما سفارش داده اینه ابتدا از سیستم های آماده استفاده کنه و در ان زمینه آموزش ببینید و سپس اقدام به سفارش قالب اختصاصی کند . 600 تومان که داده می تواند یک قالب به همین روش شما به همراه سئوی اولیه و محتوا گذاری اولیه مطابق مشتری انجام داد اما شما در قبال هزینه کم کاری کردید شما هم مقصرید .

11. تعداد تشکر ها ازstudio به دلیل پست مفید

عضو انجمن bmi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    235
    تشکر تشکر شده 
    324
    تشکر شده در
    231 پست

ممنون از اطلاع رسانی

13. تعداد تشکر ها از bmi به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

اما صاف دست گذاشتن روی این قالب : Dentist | Improve your dental health

و گفتن ما همین رو می خواهیم هم در مورد رنگ بندی ، هم در مورد ساختار . ما هم طرح دوم رو براشون دقیقا مشابه نمونه ای که در خواست داشتن براشون انجام دادیم . که کاملا هم راضی بودن ( البته الان تغییراتی توش ایجاد کردن ) . فقط مشکل ایشون بر سر فرم و محتوا هست که می گفتن ما براشون انجام بدیم که ما گفتیم وظیفمون نیست .

قالبی که الان روی سایتشون بود: goodnex Unlimited Skins

هیچ ربطی به این ندارد: Dentist | Improve your dental health

البته می شود المان های موجود در قالب ها را از نظر چیدمان به هم شبیه کرد! ولی در سایتی که دیدم چنین کاری هم نشده است!

خیلی دوست دارم بفرمایید این " البته الان تغییراتی توش ایجاد کردن " یعنی دقیقا چه تغییراتی؟ چقدر از چیزی که شما بهشون تحویل دادید دور شدند؟

شما قبول دارید فارسی سازی ناقص انجام دادید؟ نمونه هایی از قسمت های کامنت ها و سرچ را در پست های قبلی مثال زدم!

شما قبول دارد راستچین سازی را ناقص انجام داده اید؟ نمونه ای در مورد خط جدا کننده در منوی اصلی سایت براتون مثال زدم. نمونه های بیشتر دیگری هم هست....

قبول دارد موارد فوق وظیفه شما به عنوان طراح بوده؟

از روز استارت پروژه و دریافت پول، کل کار را که هنوز هم ناقص است چند روز طول دادید؟ و قرارتون چند روز بوده؟

15. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    174
    تشکر شده در
    82 پست

بله آقای سعدونی یا همان دیزاینا !

شما اینا رو اصلا نگفتی :

در مورد این قالب :
    http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png
    شما که اصلا روز هفدهم و پس از پایان مهلتت یکشبه ، اینو قرار ندادی ! نه ؟

دیزاینا :

و

اینها هم که اصلا گفته شما نیست حتما :

باشه آقای سعدونی
    ما گفتیم فرم و پیج گنجینه مقالات و شما هم گفتید 50 تومن هزینه داره . درسته ؟ چرا عکسها چیز دیگه ای میگن ؟ چرا ایمیلها میگن که شما در حال کامپایل و رندریـــنگ فرمــــها بودید !!! و به زودی در سایت قرار میدین ؟

نه دیزاینا . اینجا دیگه نمیشه بازی درآورد . اینجا جاییست که تا آخرش منم هستم .
    ژست مظلوم نمایی حداقل اینجا دیگه جواب نمیده که اساتید و حرفه ای های کار حضور دارن .
    اون چرب زبانیها که "ما باقدرت پشتیبان شما هستیم" ، "شما بگو کدوم مورد همین الان تیم رو جمع میکنم برات انجام میدم" ، "ما تیمی متعهد و حرفه ای هستیم" . اینا دیگه اینجا بی معناست .

متاسفم با اینهمه ادعا نمیدانید میشه از نوشته هات عکس گرفت
    -----------------------------

در پاسخ به دوستی که فرموده بودین هردوی ما مقصریم .
    بله من بارها در پستهام نوشتم که مقصرم 600 تومن پول رو نقد و پیش پرداخت دادم دست کسی که اینطور از اعتماد ما سو استفاده کرد . منم مقصرم که آگاهی به اندازه کافی کسب نکردم که آخرش دیزاینا بگه کسی که بلد نیست چند تا فرم ساده درست کنه ........

ولی شما به من بگو دوست گرامی آقای studio :
    اگر مشتریت اطلاعاتی در زمینه وب نداشته باشه میای میگی تو که بلد نیستی فرم درست کنی ...

اصلا مشریت باید در حد ساخت فرم اطلاعات داشته باشه یا فقط در حد بارگذاری مطلب و مقاله و عکس ؟

باور بفرمایید این آقا یکبار .... حتی یکبار به من زنگ نزد بگه چی میخای ؟
    چه فونتی ؟ چه رنگی ؟
    اگر من زنگ میزدم میگفتم این فونت میگفت چشم ... ولی این چشم گفتن همانا و میرفت یک هفته بعد باز زنگ و خواهش و درخواست که آقا مگه نگفتی 40 مورد رو دیدم و انجام میدم . فرم هم جزوش بود . فونت هم بود . کو این موارد ؟
    باز میرفت یک هفته دیگه

خلاصه کلام :
    دیزاینا در حرف 1000 ؛ در عمل صفر

اینه که میگم نباید به اینجور افراد پول پیش پرداخت کرد .
    عکسها رو هم بررسی فرمایید
    سپاس

افزایش سئو
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

17. تعداد تشکر ها از mobomas به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    174
    تشکر شده در
    82 پست

در هر صورت نیازی به پاسخ به هیچ کدوم از شماها نمی بینم .

از شکایت هم استقبال می کنیم .

.
    از شکایت استقبال میکنی آقای سعدونی ؟
    پس چرا آدرست رو برام میل نکردی ؟
    خوب مگه نگفتی استقبال میکنی ؟ آدرست رو بده روند شکایت نیاز داره که اظهاریه بیاد برات . آدرست رو میل کن برام و از اظهاریه استقبال کن . تشریف میاورید مشهد هم زیارته هم استقبال !
    ویرایش توسط mobomas : September 23rd, 2013 در ساعت 18:07

19. تعداد تشکر ها از mobomas به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    45
    تشکر تشکر شده 
    174
    تشکر شده در
    82 پست

مشخصه که از هیچ کدوم از قالبهای شما دیزاینا ، رضایت نداشتم ولی تو ایمیل چی بگم ؟
    بگم رضایت ندارم که مثل بار قبل تهدید کنی : "اگر ناسپاسی کنید ، هیچ کاری برای شما انجام نمیدهیم" ؟
    منی که 600 تومن رو پیش پرداخت کرده بودم چه چاره دیگه ای با چنین شخصیتی داشتم ؟

مجبور بودم خودم رو به همین قالب مسخره قانع کنم و برم سراغ خاسته هام
    شما هنوزم نمیدونی که دیزاین بخشیش شکل و ظاهر فونته . بخشیش فرم هاست (که با کمال پر رویی گفتی فرم تماس هم با من نیست !! )
    بگو اگه دیزاینت خیلی شکیل و بع قول خودت فوق حرفه ای و بیش از بودجه بود !! ؛ پس چرا هر روز زنگ میزدم و ازت میخاستم فونت و فرم و هزار مشکل دیگه رو درست کنی ؟
    چرا هزار بار بهانه آوردی که عکسهای بخش گنجینه مقالات رو بدین (که دادم)

واقعا حافظت یاری نمیکنه اینارو با یاد بیاری ؟

دوستان خودشون عکسهای پست قبل رو ببینن و قضاوت کنن

افزایش سئو

21. تعداد تشکر ها از mobomas به دلیل پست مفید

صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)