بله آقای سعدونی یا همان دیزاینا !
شما اینا رو اصلا نگفتی :
در مورد این قالب :
http://dl.persianscript.ir/img/98mag.png
شما که اصلا روز هفدهم و پس از پایان مهلتت یکشبه ، اینو قرار ندادی ! نه ؟
دیزاینا :
و
اینها هم که اصلا گفته شما نیست حتما :
باشه آقای سعدونی
ما گفتیم فرم و پیج گنجینه مقالات و شما هم گفتید 50 تومن هزینه داره . درسته ؟ چرا عکسها چیز دیگه ای میگن ؟ چرا ایمیلها میگن که شما در حال کامپایل و رندریـــنگ فرمــــها بودید !!! و به زودی در سایت قرار میدین ؟
نه دیزاینا . اینجا دیگه نمیشه بازی درآورد . اینجا جاییست که تا آخرش منم هستم .
ژست مظلوم نمایی حداقل اینجا دیگه جواب نمیده که اساتید و حرفه ای های کار حضور دارن .
اون چرب زبانیها که "ما باقدرت پشتیبان شما هستیم" ، "شما بگو کدوم مورد همین الان تیم رو جمع میکنم برات انجام میدم" ، "ما تیمی متعهد و حرفه ای هستیم" . اینا دیگه اینجا بی معناست .
متاسفم با اینهمه ادعا نمیدانید میشه از نوشته هات عکس گرفت
-----------------------------
در پاسخ به دوستی که فرموده بودین هردوی ما مقصریم .
بله من بارها در پستهام نوشتم که مقصرم 600 تومن پول رو نقد و پیش پرداخت دادم دست کسی که اینطور از اعتماد ما سو استفاده کرد . منم مقصرم که آگاهی به اندازه کافی کسب نکردم که آخرش دیزاینا بگه کسی که بلد نیست چند تا فرم ساده درست کنه ........
ولی شما به من بگو دوست گرامی آقای studio :
اگر مشتریت اطلاعاتی در زمینه وب نداشته باشه میای میگی تو که بلد نیستی فرم درست کنی ...
اصلا مشریت باید در حد ساخت فرم اطلاعات داشته باشه یا فقط در حد بارگذاری مطلب و مقاله و عکس ؟
باور بفرمایید این آقا یکبار .... حتی یکبار به من زنگ نزد بگه چی میخای ؟
چه فونتی ؟ چه رنگی ؟
اگر من زنگ میزدم میگفتم این فونت میگفت چشم ... ولی این چشم گفتن همانا و میرفت یک هفته بعد باز زنگ و خواهش و درخواست که آقا مگه نگفتی 40 مورد رو دیدم و انجام میدم . فرم هم جزوش بود . فونت هم بود . کو این موارد ؟
باز میرفت یک هفته دیگه
خلاصه کلام :
دیزاینا در حرف 1000 ؛ در عمل صفر
اینه که میگم نباید به اینجور افراد پول پیش پرداخت کرد .
عکسها رو هم بررسی فرمایید
سپاس
افزایش سئو