چی شده این تاپیک
من طرح ها و نظرات دوستان را خوندم
اما نظر بنده
سایت http://www.pezeshkashna.com که الان در دسترس نیست واقعا سایت مناسب و در خورد یک سایت پزشکی نیست خیلی افتضاح است تمش هم که بچه گانه است حتی به خاطر خدا یک قالب گرافیکی مناسب مطابق زمینه پزشکی براش زده نشده و با متن نوشته شده که هر کسی می تونه بدون سواد چنین طرح های ساده را بزنه موندم چگونه باز روی این سایت هزینه می کنید .
هیچ یک از قالب هایی که نشون داده شده کد نویسی اختصاصی نشده بلکه فارسی سازی شده است . اما فارسی سازی 600 تومانی منهای تهیه لایسنس نداریم !!!!! قالب های اصلی کلا تمپلت اماده است و فقط زحمت فارسی سازی شده است .
آقا سعدنی کجای طرح آماده شما به تیپ سایت پزشکی می خوره حداقل در انتخاب قالب دقت کنید و سعی کنید مشتری را هر چند مبتدی راحتر به هدف خود برسانید . می تونستید قالب های دیگه را پیشنهاد بدین و هزینه را برای این مشتری کمتر کنید . من هم جای ایشون بودم و بعد مدتی که اطلاعات در مورد قالب کسب می کردم ناراحت می شدم هر چند مقصر باشم .
آقای سعدونی
من نه طرفدار دیگران هستم و نه اینکه می خوام قاطی ماجرای شما شم اما خدا وکیلی شما که می گین طراح هستید آخه کجا سایت های وردپرسی در این سبک و سیاق برای کسی که از سایت و هاست سر در نمیاره مناسبه اینو چرا اول به ایشون نگفتید ؟ چرا پیشنهاد نکردید به جای استفاده از سیستم وردپرس که برای افراد وارد است از مرجع قالب های جوملایی که دارای کاربری اسان برای مبتدی ها است استفاده کنه چرا مجبورا به وردپرس آوردید و این همه برای خود دردسر ایجاد کردید .
هر دو شما مقصر هستید یکی از شما به خاطر ندانم کاری و دیگری به خاطر عدم اطلاع رسانی مناسب و راهنمایی مشتری
آقای سعدونی عزیز
حکایت کار شما دقیقا حکایت کار اول منه یه دوستی داشتم به نام اکبر ینج خدا نعلتش کنه هنوز هم تو خیابان می بینم بهش می گم خیلی نامرده یک قالب و تمپلت اماده اون زمان جوملا 1 را که 20 تومان قیمتش بود برام 250 انداخت و بعدها وقتی فهمیدم دیگه کار از کار گذاشته بود .
الان خودم که 5 ساله دارم در زمینه سیستم های مختلف کار می کنم به مشتری ابتدا قالب و سیستم های آماده مناسب در خودر زمینه کاری پیشنهاد می دهم و از مشتری قالبی را پسندید و خواست سفارشی کنه روش عملیات کد نویسی و شخصی سازی انجام می شود .
من مشتری را انلایز می کنم به مشتری می گم امکانات خودشو بگه بگه چه چیزی می خواد چه سبکی را دوست داره و ای آخر اگر هم در مورد استفاده از سیستم مدیریت اطلاع ندارد سی دی آموزشی مناسب کار را براش ارسال می کنم با استفاده از اموزش مدیریت کار کنه خیلی راحت و بدون دردسر
حرف شما که محتوا به عهده طراح نیست بله درسته این حقو به شما می دهم ولی مشتری شما نا آشنا بود می تونستید در قبال دریافت مبلغ اندک اینکار را انجام دهید تا مشتری راضی باشد . مگه طراحی یک فرم چقدر زمانبره
توی حرف های شما دیدم گفتین به ازمایشگاه ارسال شده یک کم خنده ام گرفت که نکنه دارن روی قالب عملیات های فیزیکی از نظر میزان سرعت و استقامت مواد انجام می دهند ! واقعا این حرف از شما بعید بود تا قالب آماده نشده و محتوا نگرفته نمی توان از این قالب برای خروجی نهایی با اطمینان روی هاست اصلی انداخت .
توصیه من به دوستی که سایتو برای شما سفارش داده اینه ابتدا از سیستم های آماده استفاده کنه و در ان زمینه آموزش ببینید و سپس اقدام به سفارش قالب اختصاصی کند . 600 تومان که داده می تواند یک قالب به همین روش شما به همراه سئوی اولیه و محتوا گذاری اولیه مطابق مشتری انجام داد اما شما در قبال هزینه کم کاری کردید شما هم مقصرید .