متاسفانه پشتیبانی رو با موبایل انجام میدن و کارهای اساسی رو نمیتونن انجام بدن
متاسفانه پشتیبانی رو با موبایل انجام میدن و کارهای اساسی رو نمیتونن انجام بدن
کارهای اساسی برای شما نصب ف-یلتر شکن و خدمت به جامعه از این بابت هست؟
ضرب ساعت ها هست؟
توهین های بیجا است؟
نماد اعتماد الکترونیکی : تیک دیتا | Tik Data
نماد اعتماد الكترونيكي - فروشگاه هاي داراي نماد
tikdata.ir رو وارد کنید....
نماد اعتماد الكترونيكي
ما برای تست و انجام امور آموزشی و نیز استفاده های شخصی در خواست نصب کریو دادیم!و نظر دادن در مورد شان نزول سرویس ما در حد و اندازه شما و نمادهاتون نیست!
قبل پا گذاشتن به امور صنفی یک مسئله هست که حتما باید یاد بگیرید اون هم اینه که بفهمید چچه چیزی به شما مرتبط هست و چه چیزی به شما ربطی نداره! قطعا کسی که چاقو میبره برای تیز کردن به صنف چاقو تیز کن ربطی نداره که این چاقو رو برای چه کاری میخواد!
ضمن این که قبل از خرید از شما سوال شد و شما اعلام آمادگی کردید که نصب کنید! غیر از اینه؟! اگه دوست ندارید مشکلی نیست مبلغ رو مسترد کنید! البته اگه شررررررررررکتتون با گواهی های آنچنانی لنگ 15-20 تومن نیست.
من که پاک گیچ شدم!!
یکی کلی تعریف می کنه، یکی کلی بد میگه!!
من یه هاست با 30 مگ فضا میخوام که یه سایت وردپرس رو آپلود کنم و 100 ایمیل در ساعت بتونم بفرستم
آپتایم و سرعتش هم خیلی خیلی برام مهمه
نمیشه 1 ماه سرویس بگیرم واسه تست؟
برای ثبت خطاهای سرور error_log داره؟
با cdn cloudflare سازگاری داره؟
ویرایش توسط vahidjavani : October 15th, 2013 در ساعت 21:56
ضمنا بنا به ماده 10 تعهدنامه فروشگاه های دارای نماد http://enamad.ir/Forms/ShopDisclaimer.pdf شما ملزم به قبول مشائل مربوط به فسخ قرارداد و ... عودت وجه هستید. که در غیر این صورت این مورد گزارش خواهد شد
و ما بخاطر عدم تحویل به موقع و عدم توانایی فنی شما در نصب و نگهداری و پشتیبانی سرویس پرداخت شده رو لغو میکنیم.
ما برای تست و انجام امور آموزشی و نیز استفاده های شخصی در خواست نصب کریو دادیم!و نظر دادن در مورد شان نزول سرویس ما در حد و اندازه شما و نمادهاتون نیست!
قبل پا گذاشتن به امور صنفی یک مسئله هست که حتما باید یاد بگیرید اون هم اینه که بفهمید چچه چیزی به شما مرتبط هست و چه چیزی به شما ربطی نداره! قطعا کسی که چاقو میبره برای تیز کردن به صنف چاقو تیز کن ربطی نداره که این چاقو رو برای چه کاری میخواد!
ضمن این که قبل از خرید از شما سوال شد و شما اعلام آمادگی کردید که نصب کنید! غیر از اینه؟! اگه دوست ندارید مشکلی نیست مبلغ رو مسترد کنید! البته اگه شررررررررررکتتون با گواهی های آنچنانی لنگ 15-20 تومن نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)