نوشته اصلی توسط
Aalikhan
سلام به همه دوستان و بزرگواران لابد از تاییدی که من از جناب اکبری در اولین پستم بکنم ابروهای خیلیها بالا خواهد رفت.منهم اول با شکاکیت تمام یک 2-1 ماهی پستهای حواله ارزی جناب اکبری را دنبال میکردم ببینم آتویی نکته منفی چیزی گیرم میاد یا نه.بعدشم با پیام خصوصی و ایمیل و آخرش تلفنی کلی سیم و جیم شان کردم وسئوال راجع به کارت فیزیکی کردم تا راضی شدم به حسابشون پول واریز کنم.حدودا بعد 16-14 روز (شهرستان هستم) کارتم رسید و بدون مشکل فعال شد و از خودشان ارز خریدم و کارتم را شارژ کردم و راضی هستم .تا بحال از 3 تا سایت چینی هم خرید کردم(24 ساعت برای وریفای خرید طولش میدن و تا اینجا مجموعا 40 دلار خرید کردم) بدون مشکل. یک مشکلی هم خودم داشتم ایمیل به گرجستان زدم (یکروزش یکشنبه بود که اونا تعطیلند)بعد 2-1 روز یک خانمی که فارسی سلیسی صحبت میکرد بهم زنگ زد و رفع اشکال منو انجام داد. خلاصه منهم اولش خیلی به ایشون شک داشتم ولی الحمدلله از امتحان سر بلند بیرون آمدند خدا خیرش بده کار منو راه انداخت.از خواص بامزه کارتهاشون یکیش اینه که وقتی توی اینترنت بانک لاگ این میکنی یک قسمتی داره که میتونی کارتتونو برای اینکه در بعضی کشورها قابل استفاده نباشه قفل کنی.یا حق.