عذرخواهی میکنم ولی برای برخی دوستانلازمه پاسخی در نظر بگیرم...
قربون چشمات برم الهی عزیزمدوستمون میگه 40 نه 110 ملیون
ریـسـکـ بـزرگـیـه.....
اصلاً بحث اینجاست که کسی که بلد نیست کاری انجام بده میشه دلال.... و اگر میخواستند دلالی پیشه کنند اینجا تایپیک مشاوره نمیدادند...
فوق العاده کارهای پرسود داریم که به قول گفتنی توش دست نیست....
کار باید کرد... نه دلالی...
خدا خیرت بده یعنی با این میزان درآمد این بنده خدا باید فقط 40 تومن داشته باشه؟
قربان شما برم من..... کاری که انجام می دهید....کار خیلی از همکاران هست و...
ایشون هم این کاره هستند تقریباً....
توی بورس وارد نشید بهتره...کاغذ بازی..... زمانی که شرکت داشته باشید سهامش رو وارد کنید...... نه سرمایه.....
از روی تجربه یه دوست نزدیک عرض میکنم....
در مورد دوستمون باید عرض کنم که صد در صد سرمایه دو برابر میشه به شرطی که راه درست رو پیش برید.. و ادامه بدید..
برادر من فقط پول کافی نیست نماینده فروش میشه بشید اما مجوز اینترنت سرویس پروایدر = تجهیزات تخصصی لازم که البته دانش راه اندازی هم نیاز داره
مجوز راحت نهایتاً 200 هزار تومان هست اما تجهیزات چی؟ نیروی متخصص چی؟ و.....
اگه توی این کار علاقه ای باشه که.... نمایندگی یه شرکت استاندارد و قدرتمندی که کمتر مطرح شده رو بگیرید و تبلیغات کنید...
دوست عزیز از شما بعید هست... ایشون راه کاری برای الان نیاز دارند...
دوستی هم برای ثبت شرکت در آلمان با 25 هزار یورو صحبت میکرد....
ببینید برای همچین سایتی باید یه تیم بایستند و به کار علاقه داشته باشند و اگر بخواهند با صدا و سیما رقابت بکنند باید فکر های دیگه ای بکنند...
مثلاً مسابقات کوچیک رو هم پوشش بدند......
عامل برگزاری لیگ خاصی باشند.... انتخابی از طریق قابل قبولی باشه...
و.....
الهی گور به گور شما بشه مملکت این لج اساسی رو شما و افرادی با طرز فکری مشابه باعث شدید به موفقیت برسه....
سود باید بسته به کار و زحت باشه.... کاسبی اگه تعریفش فقط کاسبی خالی باشه میشه دلالی.... توی ایران بهترین سرمایه گزاری رو روی اینترنت میشه کرد بهتر از کشورهای دیگه زیرا که خیلی جای کار داره...
در کل نظر شخصی و عملی بنده....!
شما توی اینترنت میتونید:
1 - کارهایی رو پیش ببرید که کمتر مورد توجه قرار گرفته و....
2 - روی الکترونیکی کردن اموری که هنوز سنتی هستند...
3 - بانک اطلاعاتی ملی کامل که پرسود ترین پروژه خواهد شد (اطلاعات تکمیلی خصوصی ارائه میشه بنده برای چند شهر شروع کردم و البته نتیجه بررسی چند ساله بوده)
4 - یه فروشگاه دقیق که اگر عملی بشه...که البته اصل طرح رو ببینید قبل از عملی شدن حتی به نواقص فروشگاه های داخل کشور و جای کاری که هست پی می برید....
5 - شرکت برنامه نویسی و استخدام برنامه نویسان مستعدی که میدونیم هستند ولی کاری ندارند... دانششو دارند... کسانی که باهاشون میتونید مثلاً امروز من برنامه آندروید برای شرکتم میخوام فردا ویندوز پس فردا لینوکس و.... مک و... یه قرار داد ببندم و .... واقعاً خیلی از شرکتها نمیدونند وقتی بیزینسی دارند... یه نرم افزار داشته باشند چه کارها میتونند بکنند....
این قیمت های بالای فعلی کشور مردم رو گاهاً به شک میندازه که قیمتهای پایین ارائه شده نشانه چیست؟
کلاه برداری؟ مشتری کم؟ دیوانگی؟ یا....
اما برخی هم به فکر این هستند که با سود کم هم میشه زندگی کرد و... البته میشه درآمد بالایی داشت...
اگر انفورماتیک کشور به جایی که باید برسه....
زندگی مردم تغییر میکنه....
ما ایرانی هایی هستیم که در دوران رضا شاه به زور به تغییر راضی شدیم و......
بنده با قیمت هایی فوق العاده کمی که برای مشتریان گذاشته ام و با حقوق کارمندا.... درآمد نسبتاً مناسبی دارم......
بستگی داره نگاه چگونه باشه....
ممکنه همکارم خودش به تنهایی 1 ملیون درآمد داشته باشه اما با افتخار میگم که با کمترین سود و قیمت های حدود یک دهم و یک بیستم بدون در نظر گرفتن هزینه ای که به پرسنل میدم خودم ماهیانه 2 ملیون در آمد دارم....
البته برخی طراحی و سئو و... هست که درصد همکارن پروژه ای هست از چندین سایت (فقط سایت هاستینگ نیست!)
این جواب دوستانی که میفرمایند توی اینترنت نمیشه کار کرد...
قابل توجه دوستان بنده از پدرم یک عدد هزار تومانی ناقابل هم برای شروع کار نگرفتم و همون هزار تومان اول رو خودم شروع کردم.... البته کلاس هم نرفتم تا حالا
در کل شاید نباید اینچنین مینوشتم اما تجربه ایست که شاید روزی مفصل تایپیک زدم و.....
سپاسگذار....
همواره مثبت و پایدار....