دوست عزیزم نه اینطور نبوده و نیست !
برای این هم گواهی دارم !
آقا بهروز چندین روز پیش در اطلاع دادند سرعت ویندوزشون بسیار افت کرده است ! وقتی بنده بررسی کردم دیدم ( کریو - سی سی - IDM - google Chorome - ... ) دیگه نصب هست ! به نظر شما چطور میشه باز هم باید 120 مگابایت باشه ؟
بعد ویندوز رو عوض کردم براشون بعد فهمیدند مشکل چی هست ! خودشون هم بروی خودشون نیاوردند !!
خدا از اونایی که خودشون رو می زنند به اون راه و سعی در به هم زدن افکار عمومی می کنند نگذره ...
باز هم حرفهای تکراری !!! عزیزم من نزدیک 400 تا مشتری سرور مجازی فعال دارم ! چیزی برای پشیمانی ندارم ! این 400 تا مشتری هم در 15 تا سرور در حال حاضر ارنج شده اند !
از این تاپیک هم تا حالا 120 تا فروش داشتیم ! از اون 120 تا فقط شما و بهروز عزیز آدمهای دانا بودید ؟ بقیه همه داغون هستند ؟ نه عزیزم بگردید ببنید چه کار کردید خودتون که اینطور شده است .
بله درسته ! شما با نصب کریو ! نصب سی سی ****** ! نصب گوگل کروم ! نصب IDM ! نصب ... بایستی توقع 130 مگابایت داشته باشید ! وقتی میگم مطالعه داشته باشد به همین دلیل هست .
راجب پشتیبانی هم توضیحات منطقی در پایین داده شده است !!!
خیر بدین صورت نیست این کاربر علی آقا سرور با کد تخفیف خریداری نکرده اند ! دنبال محصول خوب بوده اند و با مسئولیت هستند . با اینکه قبل از خرید از بنده پرسیدند راجب این تاپیک و بنده نیز واقعیت رو گفتم و ***ی نکردم !! شما نیز اگر اول با فروش مشورت می کردید الان اینطوری مدعی نمی شدید !!
شما اگر بتونید هدف خود رو تغییر بدید و در دنبال محصول خوب باشید پیدا می کنید !فعالیت شما در تاپیک های سرورهای ارزان محسوس هست !
1- فروش ویژه سرور مجازی با45 درصد تخفیف از آمریکا رم 1 = 14.850
2-فروش ویژه سرور مجازی از آلمان-فرانسه-هلند-انگلیس -رم1=19900, رم2=25000(نوول سرور)
کیفیت گاه و بی گاه بالا و پایین می شود من هم قبول دارم هیچ جا اینترنت نگفتم نه بهترینیم نه در حد خاصی هستیم همیشه هم گفتیم منتقد داریم ... همه سرور فروشا مثل بنده هستند !
این تاپیک نزدیک 120 تا سرویس به فروش رسانده هست ! چرا از تو این 120 تا مشتری فقط 2 نفر شاکی شده اند ؟
بگردید ببنید مشکل چی هست ؟ یا اون 118 تا بلانسبت بی سواد بوده اند ؟ یا اینکه این 2 نفر منتقد باسواد هستند ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما و آقا بهروز خوب نون به قرض هم می دهید !
اورسلی نشده ! با اسکرین شات می تونم ثابت کنم تا خیلی ها ساکت بشوند !!
مدرک دارم !
شما وقتی خودت برای مشتری خودت ارزش قائل نمیشی که سرویس خوب بخرید و حتی گاها برای 2000 تومان حاضر نیستید کار اساسی انجام دهید من می خواد دلم برای شما بسوزه ؟
بنده زمانی که دلار 1200 بود سرور رم 1024 رو می دادم 22000 تومان بدون محدودیت دستی ! الان نیز دلار 3200 هست باز هم می دهم 22000 تومان از سود خودم زدم !
پس یکم منطق 2*2 تا 4 تا می خواد الکی نون به قرض هم ندید یکم مطالعه کنید !
شما 1 اکانت می دهید به مشتری 10 تومان می گیرید
در 2 روز تا 10*2=20 تومان می شود !! هزینه سرور رو در 2 روز در میارید ولی باز هم حاضر نیست هزینه کنید ! پس اونی که اور سل می کن اونی که بی مسئولیت هست ما نیستیم ! بگردد نزدیکای خودتون !!!
دلیل پشتیبانی گاها ضعیف که همه همکاران در بحث سرور مجازی این مشکل رو دارند این بوده است که سرورهای مجازی وقت گیر هست
مثل هاست نیست که شما یکبار کانفیگ کنید تا 2 سال نیاز به کار خاصی نباشد !!
منطقی باشید !!
بله بی سواد هستید بنا به دلایلی که کاربر محترم xwoman2 توضیح دادند .
سرور خوب هزینه خوب می خواد شما که تو وب هاستینگ تالک دنبال سرور های ارزان هستید پس نمی توانید همچین توقعی رو داشته باشید
ما رو سرور های اور سل نداریم
برای اینکه به شما ثابت کنم می تونم اسکرین شات بزارم اگر محبور باشم !!
شما به گفته خودتون از یکی از همکاران رم 512 گرفتید و رو 256 هرتز پردازش رو مجدود کرده اند در صورتی که در سرور دی ال بنا بر آپشن های خود vmware انجام می شود و ما تنظیمات رو دستی انجام نمی دهیم ولی فقط رزرو رم رو به 1/4 رم درخواستی می گذاریم .
که کاملا برای سرور های اقتصادی منطقی هست .
قضیه رو کش می دهم چون وجدانم راحت هست از کسی یا حرفی هم نمی ترسم خیلی راحت می تونم خیلی کارا انجام بدهم ولی می زارم شما ها بحث کنید ! مهم نیست ! وقتت رو الکی نزار مشتریان واقعی ما بیدار هستند ! شما فکر کردی اعتبار 7 ساله من رو با 15 تومان می تونی خراب کنی ؟ نه عزیزم اشتباه می کنی ! اعتبار خودت خراب می شود ! ما تا اوج می مونیم .
در مورد پشتیبانی اگر کاربر دانا باشد بلانسبت خیلی از افراد محترم می دونه که سرورهای مجازی مثل هاستینگ نیست
هر مشتری یک سرور هر سرور چند کانفیگ !! هم یک کانفیگ سی سی 4 دقیقه وقت می برد
بعثی با شما ندارم ! جواب ندادن به پستهای شما رو آقا بروز نزارید بر مبنای اینکه جوابی ندارم بزارید بر این مبنا که وقتی برای شما قائل نمی شوم !