نوشته اصلی توسط
xwoman2
دوستان !!!
کیفیت سرورهای ایشون یه ذره افت داره که با توجه به قیمتش خوب زیاد محسوس نیست من خودم با ایشون تمدید نکردم به خاطر سرعت هارد سرور که به خاطر یوزر های زیاد بود ولی
یه ذره انصاف داشته باشین.شما که میگی اورسل کرده و( ای پی نا محدود میدن :D کجا ای پی به تعداد نا محدود میدن بگو مام بدونیم :D ) اگر اورسل کنه قاعدتا باید سرعت پورت و دانلود و اپلود
هم پایین بیاد.از شما سوال دارم آیا سرعت دانلود و اپلودتون تغیری کرده بود؟
فقط یه مشکلی وجود داره در مورد سرویس ایشون این که منابع رو لیمتد تحویل میدن و ریسرو نیست اون وقت یه نفر میاد استفاده بیش از حد میکنه بقیه ناراضی میشن.در حقیقت یه مقدار رم اضافی در نظر میگیرن برای هر کاربر ولی اون مقدار رم اضافی و ذخیره ازاد نیست و سل میشه اون وقت مثلا من از تمام رم لیمت شده استفاده نمیکنم بعد شما هم از رم خودت و هم از اون مقدار رم ذخیره استفاده میکنی بعد من میشم ناراضی
چون شما داری از رم من استفاده میکنی کلا تو مجازی سازی خیلی عوامل زیادی دخیلن که نمیشه اسم همه موارد رو اورسل گذاشت
دیدم خیلی کوبیدین بنده خدا رو لازم دونستم این توضیحاتو بدم و یه توصیه به خود اقای افشار اینکه همشهری سی پی یو رو لیمیت کن رمو ریسرو بده ذخیره هم نذار مشتری هات از دست نرن
هر کی رم بیشتر خواست بخره این به قول معروف Burstable Ram یا SWAP Ram و اینکه لیمیت میکنی و ریسرو نمیدی کارتو خراب کرده
موفق باشی