نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 467

موضوع: فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط xwoman2 نمایش پست ها
    دوستان !!!
    کیفیت سرورهای ایشون یه ذره افت داره که با توجه به قیمتش خوب زیاد محسوس نیست من خودم با ایشون تمدید نکردم به خاطر سرعت هارد سرور که به خاطر یوزر های زیاد بود ولی
    یه ذره انصاف داشته باشین.شما که میگی اورسل کرده و( ای پی نا محدود میدن :D کجا ای پی به تعداد نا محدود میدن بگو مام بدونیم :D ) اگر اورسل کنه قاعدتا باید سرعت پورت و دانلود و اپلود
    هم پایین بیاد.از شما سوال دارم آیا سرعت دانلود و اپلودتون تغیری کرده بود؟
    فقط یه مشکلی وجود داره در مورد سرویس ایشون این که منابع رو لیمتد تحویل میدن و ریسرو نیست اون وقت یه نفر میاد استفاده بیش از حد میکنه بقیه ناراضی میشن.در حقیقت یه مقدار رم اضافی در نظر میگیرن برای هر کاربر ولی اون مقدار رم اضافی و ذخیره ازاد نیست و سل میشه اون وقت مثلا من از تمام رم لیمت شده استفاده نمیکنم بعد شما هم از رم خودت و هم از اون مقدار رم ذخیره استفاده میکنی بعد من میشم ناراضی
    چون شما داری از رم من استفاده میکنی کلا تو مجازی سازی خیلی عوامل زیادی دخیلن که نمیشه اسم همه موارد رو اورسل گذاشت
    دیدم خیلی کوبیدین بنده خدا رو لازم دونستم این توضیحاتو بدم و یه توصیه به خود اقای افشار اینکه همشهری سی پی یو رو لیمیت کن رمو ریسرو بده ذخیره هم نذار مشتری هات از دست نرن
    هر کی رم بیشتر خواست بخره این به قول معروف Burstable Ram یا SWAP Ram و اینکه لیمیت میکنی و ریسرو نمیدی کارتو خراب کرده
    موفق باشی
    عزیز سرورهای این آقا از یه ذره افت خیلی بیشتره
    بله سرعت دانلود هم افت کرد آقای بهروز گفتن
    اما در مورد نامحدود بودن آی پی ها من خودم در مورد دیتاسنتر های آمریکا و انگلیس مطمنم که تا 100 تا آی پی هم میدند ولی اختصاص سرور به 70 نفر آیا کار درستی ست که این آقا این کارو انجام میدن که آثارش هم حالا مشخص میشه
    میخوام بپرسم شما که رمها رو به اشتراک میزاری چرا تیتر فروش رو زدی رم 1024!! با قیمتهای تخیلی
    این تیتر فروش چیزی غیر از وسوسه کردن مشتری نداره
    چرا نمیایی حداقل تخفیف رو فقط برا یک ماه بزاری نه نامحدود که بعدا با افزایش تعداد کاربرانت جای افزایش منابع سرورها، منابع کاربرانت رو بین هم تقسیم کنی
    با این رویه ای که در بیش گرفتی چیزی جز پشیمانی برای مشتریهایت نخواهی داشت
    ویرایش توسط kyko : September 15th, 2013 در ساعت 02:04

2. تعداد تشکر ها ازkyko به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)