-
September 6th, 2013, 18:45
سوال در مورد نحوه اتصال دامنه با هاست
سلام
من یه دامنه .net از یک سایت خارجی برای یکسال ثبت کردم ، الان یه هاست از جای دیگه داشتم که کنترل پنلش cpanel هست چطوری باید این دامینی که خریدم رو وصل کنم به هاستم
راستش من اولین بار هست که دارم این کارو انجام میدم لطفا زیاد تخصصی نگید
ممنون
-
-
September 6th, 2013 18:45
# ADS
-
September 6th, 2013, 18:48
پاسخ : سوال در مورد نحوه اتصال دامنه با هاست

نوشته اصلی توسط
reza_mt1364
سلام
من یه دامنه .net از یک سایت خارجی برای یکسال ثبت کردم ، الان یه هاست از جای دیگه داشتم که کنترل پنلش cpanel هست چطوری باید این دامینی که خریدم رو وصل کنم به هاستم
راستش من اولین بار هست که دارم این کارو انجام میدم لطفا زیاد تخصصی نگید
ممنون
وارد کنترل پنل دامین خودتون بشید و وارد قسمت nameservers بشید و دی ان اس های هاست خودتون رو وارد کنید.
دی ان اس هارو باید از مدیر هاست بگیرید....
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2013, 00:09

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
وارد کنترل پنل دامین خودتون بشید و وارد قسمت nameservers بشید و دی ان اس های هاست خودتون رو وارد کنید.
دی ان اس هارو باید از مدیر هاست بگیرید....
موفق باشید.
خیلی ممنون
قسمت Addon Domains داخل cpanel مربوط به هاست ، برای اضافه کردن دومین نیست؟ یا مثلا قسمت Parked Domains ؟
-
-
September 7th, 2013, 00:24

نوشته اصلی توسط
reza_mt1364
خیلی ممنون
قسمت Addon Domains داخل cpanel مربوط به هاست ، برای اضافه کردن دومین نیست؟ یا مثلا قسمت Parked Domains ؟
قسمت ادد دامین برای این است که شما اگر یک دامین دیگر دارید میتوانید در این هاست این دامین رو ادد کنید و یک سایت مجزا دیگر روی اون دامین بالا بیارید.
قسمت پارک دامین هم یعنی اینکه شما یک دامین را پارک نمایید برای مثال domain.com دامین اصلی شما است و حالا domain1.com را بر روی domain.com پارک میکنید یعنی اگر کسی domain1.com را وارد نمایید انگار domain.com را باز کرده است....
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2013, 01:40

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
قسمت ادد دامین برای این است که شما اگر یک دامین دیگر دارید میتوانید در این هاست این دامین رو ادد کنید و یک سایت مجزا دیگر روی اون دامین بالا بیارید.
قسمت پارک دامین هم یعنی اینکه شما یک دامین را پارک نمایید برای مثال domain.com دامین اصلی شما است و حالا domain1.com را بر روی domain.com پارک میکنید یعنی اگر کسی domain1.com را وارد نمایید انگار domain.com را باز کرده است....
موفق باشید.
خیلی ممنون بابت توضیحات دقیق و کاملتون
-
-
September 7th, 2013, 13:11
عضو جدید
خوب ديگه كامل توضيح دادن ايشون ديگه
-