نوشته اصلی توسط | KVM - SERVER | سرعت Connection بستگی به Ping هم داره , اما اگر سرعت هارد یا کلا فعالیت داخل سرور کاهش پیدا کرده معلوم هست سرویس دهنده از سرورهای ضعیف تر(بی کیفیت تر) برای مجازی سازی استفاده میکنه. البته این مورد با پشتیبان خودتون مطرح کنید. جواب تیکت نمیده پشتیبان.نمیدونم چه کنم.
نوشته اصلی توسط yohana جواب تیکت نمیده پشتیبان.نمیدونم چه کنم. تو cmd ویندوز خودتون از آیپی پینگ بگیرید ببینید چقدره.اگه از اروپا باشه مشکل از خود سرور هست ولی اگه از آمریکا باشه به پینگ هم ربط داره
ارائه دهنده خدمات میزبانی در انگلستان آلمان و ترکیه MyHBD
yohana
نوشته اصلی توسط redbull تو cmd ویندوز خودتون از آیپی پینگ بگیرید ببینید چقدره.اگه از اروپا باشه مشکل از خود سرور هست ولی اگه از آمریکا باشه به پینگ هم ربط داره tim : 389 tim : 414 tim : 379 tim : 369 این تایم پینگ بود من زیاد سر در نمیارم خوبه یا نه!!!!!!!!!!!
نوشته اصلی توسط yohana جواب تیکت نمیده پشتیبان.نمیدونم چه کنم. بهتره به از یک سرویس دهنده دیگه سرویس بگیرید.
نوشته اصلی توسط | KVM - SERVER | بهتره به از یک سرویس دهنده دیگه سرویس بگیرید. دقیقا همین کار رو باید بکنم. اما هزینه ها بالاست ممنون بابت راهنمایی.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن