الان شاید یکی از عواملی که بیشتر منو نگه داشته همین موضوع هست که در چه حد باید اطلاعات داشته باشم و چه مشکلاتی پیش میاد که به تنهایی نمیتونم جوابگو باشم و آنرا حل کنم؟ و بعد آیا مگه خود ارائه دهنده نمایندگی به امثال من کمک نمیکند در صورت نیاز؟
چون همونطور که در بالا گفتم ، سایت ارائه هاست و دامنه رایگان از یک سرور خارجی را داشتم و دارم و تمام تنظیماتی که از پنل مدیریت امکان انجام آنرا داشتم خودم و بدون راهنمایی گرفتن از کسی انجام میدادم و در جایی که گیر میکردم از بچه های همینجا کمک میگرفتم و بعضی وقتا گریزی هم به گوگل میزدم . حتی خودم پنل مدیریت سایت و .... را فارسی کردم.
اما با توجه به این موضوع که رایگان بود و مسئولیت حتمی نداشتم ، نوشته بودم "به دلیل رایگان بودن هاستهای ارائه شده آپ تایم و دسترسی 100% تضمین نمیشود" و خدا رو شکر مشکل خاصی هم تا به حال پیش نیومده! اما در موضوعی که کاربر هزینه کنه ، بنده موظف به پشتیبانی کامل و رفع مشکلات آنها هستم و همین موضوع هست که میترسم خدای نکرده شرمنده یوزرها و عدم رفع مشکل اونها بشم.
از اونجایی هم که اطلاعات کمی در مورد کانفیگ دارم ، و پنل نمایندگی هاست را ندیدم کمی ترس یا بهتر بگم شک دارم ( اگر پنل نمایندگی مثل پنل نمایندگی همان هاست رایگان باشه فکر نکنم مشکلی داشته باشم)
از دوستانی هم که پیشنهاد آفر دادن ممنونم و پس از راهنمایی دوستان فعال در این فروم ، در صورت تصمیم قطع برای گرفتن نمایندگی ، بازهم با راهنمایی همین دوستان یک ارائه دهنده خوب و قابل اعتماد را انتخاب میکنم.