نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: راهنمایی خرید نمایندگی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    145
    تشکر تشکر شده 
    35
    تشکر شده در
    28 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی خرید نمایندگی

نقل قول نوشته اصلی توسط liveserver نمایش پست ها
    ولی باید اشنایی اولیه را داشته باشید که در صورت بروز مشکل برای یوزر ها توانایی پشتیبانی و پاسخگویی داشته باشید.
    الان شاید یکی از عواملی که بیشتر منو نگه داشته همین موضوع هست که در چه حد باید اطلاعات داشته باشم و چه مشکلاتی پیش میاد که به تنهایی نمیتونم جوابگو باشم و آنرا حل کنم؟ و بعد آیا مگه خود ارائه دهنده نمایندگی به امثال من کمک نمیکند در صورت نیاز؟
    چون همونطور که در بالا گفتم ، سایت ارائه هاست و دامنه رایگان از یک سرور خارجی را داشتم و دارم و تمام تنظیماتی که از پنل مدیریت امکان انجام آنرا داشتم خودم و بدون راهنمایی گرفتن از کسی انجام میدادم و در جایی که گیر میکردم از بچه های همینجا کمک میگرفتم و بعضی وقتا گریزی هم به گوگل میزدم . حتی خودم پنل مدیریت سایت و .... را فارسی کردم.
    اما با توجه به این موضوع که رایگان بود و مسئولیت حتمی نداشتم ، نوشته بودم "به دلیل رایگان بودن هاستهای ارائه شده آپ تایم و دسترسی 100% تضمین نمیشود" و خدا رو شکر مشکل خاصی هم تا به حال پیش نیومده! اما در موضوعی که کاربر هزینه کنه ، بنده موظف به پشتیبانی کامل و رفع مشکلات آنها هستم و همین موضوع هست که میترسم خدای نکرده شرمنده یوزرها و عدم رفع مشکل اونها بشم.
    از اونجایی هم که اطلاعات کمی در مورد کانفیگ دارم ، و پنل نمایندگی هاست را ندیدم کمی ترس یا بهتر بگم شک دارم ( اگر پنل نمایندگی مثل پنل نمایندگی همان هاست رایگان باشه فکر نکنم مشکلی داشته باشم)
    از دوستانی هم که پیشنهاد آفر دادن ممنونم و پس از راهنمایی دوستان فعال در این فروم ، در صورت تصمیم قطع برای گرفتن نمایندگی ، بازهم با راهنمایی همین دوستان یک ارائه دهنده خوب و قابل اعتماد را انتخاب میکنم.
    ویرایش توسط hanijafari : September 5th, 2013 در ساعت 18:55

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)