چند باری sms ارسال کردم بازم شیوه پیچوندن فرم پر کن و نمیدونم بالای قراردادت بنویس تعهد بده عواقب انتقال دامنه بر عهده خودته کلاً شیوه قبلی رو ادامه دادن ،بدتر اینکه 25000 تومن هم باید واریز کنمدر نهایت به این نتیجه رسیدم برم اداره پلیس فتا شکایت کنم طبق قرارداد و این همه مدتی که سایت من از دسترس خارج بود و بازدید حداقل روزانه 2000 نفر به 0 رسیده حالا به نظرتون دقیقاً از کی و چی شکایت کنم ؟
اینا دامین منو به نام خودشون ثبت کردن و بیشتر از 2 ماهه منو سر کار گذاشتن ، چیزایی که من دارم یه برگ قرار داد با شرکت پرشین وب که تحقیق کردم نام تجاری و ثبت شده این شرکت رسالت رایانه جهان بوده که با اسم پرشین وب PersianWeb.com : سرویس دهنده میزبانی وب - ثبت دامنه فعالیت میکنن و تمام فیش های واریزی به حساب مالک شرکت ، شخصی با نام اسماعیل جواهریان ، و در نهایت یه تعداد ایمیل و SMS که رد و بدل شده و ضبط صدای کسی که تلفن شرکت رو پاسخ میده و جواب سر بالا میده و فقط میگه با شماره موبایل تماس بگیرید و من نمیتونم آدرس بدم چون گفتن نگیم و ... یکی از دوستان در پیام خصوصی گفت فتا خیلی سریع تماس میگیره و میخواد در اداره پلیس حاضر شن ، من مطمئنم اینا حاضر بشو نیستن و جوابی ندارن بدن تکلیف سایت و دامین من چی میشه این وسط ؟
به نظرتون فردا کارای شکایت رو کامل انجام بدم چقدر طول میکشه موضوع به نتیجه برسه ؟
دیگه سایت و دامین مهم نیست میخوام کاری کنم اساسی تو دردسر بیفتن چون خیلی سر کارم گذاشتن و خدا میدونه چقدر به ریش امثاله من خندیدن !
ویرایش توسط ali0000 : September 2nd, 2013 در ساعت 19:07
دوستان عزیز کسی تا بحال برای مشکل اینچنینی به فتا مراجعه کرده ؟
اگه مدارک خاصی یا مراحل کاری داره اعلام بفرمایید که با دست پر اونجا باشم
بحث خطری میشه هیچکس نظری نداره![]()
سلام به همه دوستان الان که دارم این مطلب رو مینویسم تازه به محل کارم رسیدم و از صبح حدوداً 8.45 تا 11.30 اداره پلیس فتا بودم ، اول که وارد شدم جمعیت قابل توجهی رو دیدم هر کس یه مشکلی داشت مستقیم رفتم اطلاعات و مشکل رو گفتم ، اشاره کرد به طبقه بالا و گفت بخش کلاهبرداری های اینترنتی از پله ها که بالا رفتم دیدم بیشتر از جمعیت موجود در پایین در طبقه بالا وجود داره وارد اتاقی شدم و سلام کردم 3 تا میز در اتاق موجود بود و حسابی مدارک و پرونده روی میزا آقایی گفت بفرمایید ، مشکلم رو توضیح دادم یکم فکر کرد و گفت برو اتاق 116 فرم جرائم ، کلاهبرداری رو بگیر پر کن کامل توضیح بده و مدارک رو ضمیمه کن یه پوشه هم بگیر بیار همینجا خلاصه 1 ساعتی کپی گرفتن از مدارک پر کردن فرم و خرید پوشه طول کشید پایین با خانومی برخورد کردم از یه وب سایت فروش مسکن شاکی بود ، موضوع این بوده عکس و مشخصات خونه رو نشونش دادن این تماس گرفته و گفته میخوام خونه رو ببینم اینام عکس و کروکی و مشخصات ملک رو بش دادن رفته دیده و اومده همون آزانس املاکه ازش بیعانه گرفتن قولنامه نوشتن معلوم شده ملک اصلاً اونی نیست که این دیده !!! گفتم خانون چرا اتحادیه املاک نرفتی ، جوابش جالب بود : گفت اتحادیه گفته چون از طریق اینترنت سفارش و آشنایی بوده باید بری اداره پلیس فتا !
خلاصه هر چی به ذهنم رسید و شماره تلفن های خودم و اون شرکت و آدرس های قبلی و همه رو ضمیمه کردم حتی از پنل کاربری در سایت و فیش های و صورتحسابهای موجود در سایت PersianWeb.com پرینت گرفته بودم برای محکم کاری ، خدا کنه واقعاً پیگیری کنن ، گوشیمو درآوردم گفتم اینام sms هاییکه رد و بدل شده با مدیران و مسئولین هاستینگ طرف گفت sms در مورد شهادت نداری برامون send کنیمنتظرم ببینم کار بکجا میرسه موقع خارج شدن از اتاق گفت لازم باشه با شما تماس میگیریم .
ویرایش توسط ali0000 : September 3rd, 2013 در ساعت 12:50
در ادامه موضوع به تمام دارندگان سایت هشدار میدم اگر دامینتون پنل نداره اگه اطلاعات دامینتون مربوط به شما و با مشخصات شما ثبت نشده سریعاً از همین حالا خرخره هاستینگ رو بفشارید اجازه کلاهبرداری های مشابه رو ندید هر کدومتون دامین دارید پنلشو تحت هر شرایطی بگیرید اصلا به هاستینگ اعتماد نکنید این پرشین وب کهنه کاره شرکت ثبت شده داره و هزاران چیزه دیگه اوضای بازار خراب شده و تو این آشفته بازار خیلی ها دنبال اخاذی و کاسبی هستن
قبول دارید تضمین ، امنیت خدمات و محصولات صرفاً مربوط به ثبت شرکت یا سابقه یا تبلیغات نیست ؟
خب دوستان با این همه پیگیری و حدود 45 تومن کرایه و هزینه های جانبی نتنها به نتیجه نرسیدم بلکه بدهکارم شدیم
طرف هاستینگ زده persianweb.com قبلش با نام رسالت کار میکرده کلی شاکی و مشکلات تو این مدت داره اکثر آدرسها و تلفنهایی که داده یا جعلیه یا دایورت کرده به نقطه نا معلومی با توجه به شکایت رسمی من و پیگیری پلیس فتا با کمال خونسردی میگن چون اطلاعات دامین به نام شما یا آدرس ایمیل شما نیست شکایتتون قابل پیگیری نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما که بازدیدمون 0 شد و 5 سال زحمت دود شد رفت هوا امیدوارم شمایی که این مطالب رو خوندی همین الان تصمیم بگیری هر دامینی که تهیه کردی اول چیزی که از هاستینگ طلب کنی پنل اختصاصی و مدیریت دامین باشه و حتما دامین به نام و مشخصات ایمیل خودت ثبت بشه ، پرشین وب هم شرکت ثبت شده بود هم سالها سابقه داشت هم معتبر بود ، این شد آخر تعهدش به یه مشتری ، فقط میتونم بگم متاسفم ...
این عکس هم ببینید من که دو ، دل شدم شاید بعد از Expire شدن دامین اصلا دیگه تمدیدش نکنم ، چون اینطوری که تحقیق کردم یه 60 روزی دامین غیر قابل ثبته بعدشم که ...
ویرایش توسط ali0000 : October 1st, 2013 در ساعت 16:05 دلیل: اصلاحیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)