سلام به همه دوستان الان که دارم این مطلب رو مینویسم تازه به محل کارم رسیدم و از صبح حدوداً 8.45 تا 11.30 اداره پلیس فتا بودم ، اول که وارد شدم جمعیت قابل توجهی رو دیدم هر کس یه مشکلی داشت مستقیم رفتم اطلاعات و مشکل رو گفتم ، اشاره کرد به طبقه بالا و گفت بخش کلاهبرداری های اینترنتی از پله ها که بالا رفتم دیدم بیشتر از جمعیت موجود در پایین در طبقه بالا وجود داره وارد اتاقی شدم و سلام کردم 3 تا میز در اتاق موجود بود و حسابی مدارک و پرونده روی میزا آقایی گفت بفرمایید ، مشکلم رو توضیح دادم یکم فکر کرد و گفت برو اتاق 116 فرم جرائم ، کلاهبرداری رو بگیر پر کن کامل توضیح بده و مدارک رو ضمیمه کن یه پوشه هم بگیر بیار همینجا خلاصه 1 ساعتی کپی گرفتن از مدارک پر کردن فرم و خرید پوشه طول کشید پایین با خانومی برخورد کردم از یه وب سایت فروش مسکن شاکی بود ، موضوع این بوده عکس و مشخصات خونه رو نشونش دادن این تماس گرفته و گفته میخوام خونه رو ببینم اینام عکس و کروکی و مشخصات ملک رو بش دادن رفته دیده و اومده همون آزانس املاکه ازش بیعانه گرفتن قولنامه نوشتن معلوم شده ملک اصلاً اونی نیست که این دیده !!! گفتم خانون چرا اتحادیه املاک نرفتی ، جوابش جالب بود : گفت اتحادیه گفته چون از طریق اینترنت سفارش و آشنایی بوده باید بری اداره پلیس فتا !
خلاصه هر چی به ذهنم رسید و شماره تلفن های خودم و اون شرکت و آدرس های قبلی و همه رو ضمیمه کردم حتی از پنل کاربری در سایت و فیش های و صورتحسابهای موجود در سایت PersianWeb.com پرینت گرفته بودم برای محکم کاری ، خدا کنه واقعاً پیگیری کنن ، گوشیمو درآوردم گفتم اینام sms هاییکه رد و بدل شده با مدیران و مسئولین هاستینگ طرف گفت sms در مورد شهادت نداری برامون send کنیمنتظرم ببینم کار بکجا میرسه موقع خارج شدن از اتاق گفت لازم باشه با شما تماس میگیریم .