-
September 3rd, 2013, 03:48
عضو انجمن
راه اندازی یک سایت وبلاگدهی
سلام من هم تو این انجمن و انجمن های دیگر تحقیق کردم و چون پول ندارم که بدم یه اسکریپت اختصاصی برام بنوسین همه گفتن بهترین گزینه وردپرس شبکه هست من راه انداختم ولی این وردپرس شبکه یک مشکلی خیلی بزرگ دارد که باعث میشه خیلی ها نیان وبلاگ بسازن و پشیمون بشن مشکل هم اینه که برای هر وبلاگ رتبه الکسای جدا نمیده و همون رنک سایت اصلی هست و پیج رنک هم ماله همون سایت اصلی هست آیا میشه یه کاری کرد که برای هر وبلاگ جدا حساب بشه؟
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
-
-
September 3rd, 2013 03:48
# ADS
-
September 3rd, 2013, 13:20
عضو جدید
پاسخ : راه اندازی یک سایت وبلاگدهی
شما بهتره از ووردپرس استفاده نکنید. چون کسی که وبلاگ میسازه تازه کاره و کار با وورد پرس هم خیلی سخته.طرف پشسمون میشه.
بهتره از سیستم وبلاگدهی فردبلاگ استفاده کنید
FardBlog :: سرویس وبلاگ دهي پارسی
اگر خواستید در خدمتتون هستم.نصب و تحویل 24 ساعته
-
-
September 3rd, 2013, 13:29
عضو جدید
با سلام
قصد توهین و جسارت ندارم ولی در این تاپیک یکی قصد داشته این اسکریپت رو بفروشه و دقیقا برای دمو آدرس FardBlog رو داده و طرف کلاه بردار از کار در اومده : فروش اسکریپت وبلاگدهی پیشرفته فقط 20000 تومان
شما راهی داری که نشون بدی اون فرد کلاه بردار نیستی ؟
از کسی که در تاپیکی که آدرس دادم این اسکریپت رو به فروش گذاشته بودن به فتا شکایت شده...
از دوستان میخوام به پیشنهاد هایی که میشه با دقت نگاه کنند تا در سرشون کلاه نره...
منتظر جوابتون هستم دوست عزیز...
سامانه ارسال و دریافت پیامک انبوه
پیام رسون
پنل تلفن گویا + ارسال پیامک صوتی + ارسال فکس
www.PayamResun.Ir
-
-
September 3rd, 2013, 14:46
عضو جدید
من اول نصب میکنم بعد هزینه رو میگیرم.
در خدمتتون هستم
-
-
September 3rd, 2013, 14:54
عضو جدید
دوست عزیز شما همون نفری نیستی که یه هاست و ssl گرفتی و مثلا می خواستی درگاه بزنی ؟
هزینه رو هم از طریق همون درگاه تقلبی خودت میگیری ؟
اگر مشکلی در کارتون نیست اطلاعات خودتون مثل نام و نام خانوادگی و ایمیل و تلفن ثابت و همراهتون رو اینجا یا در پیام خصوصی بفرمایید تا تمامی کاربران خیالشون راحت بشه..
پیام رسون
www.PayamResun.Ir
-
-
September 3rd, 2013, 15:18
عضو جدید
با سلام
دوست عزیز کار خوبی نیست تهمت میزنید.
من به استارتر هم گفتم. اول اسکریپت رو نصب و تحویل میدم بعد هزینه رو دریافت میکنم.
شماره حساب و کارت میدم تا واریز بکنند.
در خدمت دوستان هستم
-
-
September 3rd, 2013, 15:20
عضو جدید
من قصد این کار رو به هیچ وجه ندارم و فکر کنم همه از محتوای تاپیک فهمیده باشن قضیه چیه...
از شما هم تقاضا دارم شماره کارتتون رو در صورت ممکن برام پ.خ کنید...
پیام رسون
www.PayamResun.Ir
-
-
September 3rd, 2013, 16:56
عضو جدید
-
-
September 3rd, 2013, 18:03
عضو جدید
دوستان محترم ایشون اطلاعات حساب رو فرستادند ولی اطلاعات حساب یه بیچاره ای بود که با سرچ پیدا کرده بودند و تقریبا برای من واضحه ایشون کارش مشکل داره...
امیدوارم بقیه هم حواسشون رو جمع کنند تا هیچ موقع در دام افراد کلاه بردار نیفتند...
اطلاعات کارای ایشون و متن پیغامش هم موجوده، کسی شک داشت کافیه پیغام بده تا براش بفرستم...
از مدیران محترم هم واقع جای گله هست که اینقدر راحت اجازه میدند همچین اتفاقاتی توی این انجمن تکرار بشه و کسی صداش هم در نمیاد...
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط PayamResun.Ir : September 3rd, 2013 در ساعت 18:20
پیام رسون
www.PayamResun.Ir
-
-
September 3rd, 2013, 18:58

نوشته اصلی توسط
loox2music
سلام من هم تو این انجمن و انجمن های دیگر تحقیق کردم و چون پول ندارم که بدم یه اسکریپت اختصاصی برام بنوسین همه گفتن بهترین گزینه وردپرس شبکه هست من راه انداختم ولی این وردپرس شبکه یک مشکلی خیلی بزرگ دارد که باعث میشه خیلی ها نیان وبلاگ بسازن و پشیمون بشن مشکل هم اینه که برای هر وبلاگ رتبه الکسای جدا نمیده و همون رنک سایت اصلی هست و پیج رنک هم ماله همون سایت اصلی هست آیا میشه یه کاری کرد که برای هر وبلاگ جدا حساب بشه؟
باید vps حداقل داشته باشید برای این کار
-