چند باری sms ارسال کردم بازم شیوه پیچوندن فرم پر کن و نمیدونم بالای قراردادت بنویس تعهد بده عواقب انتقال دامنه بر عهده خودته کلاً شیوه قبلی رو ادامه دادن ،بدتر اینکه 25000 تومن هم باید واریز کنمدر نهایت به این نتیجه رسیدم برم اداره پلیس فتا شکایت کنم طبق قرارداد و این همه مدتی که سایت من از دسترس خارج بود و بازدید حداقل روزانه 2000 نفر به 0 رسیده حالا به نظرتون دقیقاً از کی و چی شکایت کنم ؟
اینا دامین منو به نام خودشون ثبت کردن و بیشتر از 2 ماهه منو سر کار گذاشتن ، چیزایی که من دارم یه برگ قرار داد با شرکت پرشین وب که تحقیق کردم نام تجاری و ثبت شده این شرکت رسالت رایانه جهان بوده که با اسم پرشین وب PersianWeb.com : سرویس دهنده میزبانی وب - ثبت دامنه فعالیت میکنن و تمام فیش های واریزی به حساب مالک شرکت ، شخصی با نام اسماعیل جواهریان ، و در نهایت یه تعداد ایمیل و SMS که رد و بدل شده و ضبط صدای کسی که تلفن شرکت رو پاسخ میده و جواب سر بالا میده و فقط میگه با شماره موبایل تماس بگیرید و من نمیتونم آدرس بدم چون گفتن نگیم و ... یکی از دوستان در پیام خصوصی گفت فتا خیلی سریع تماس میگیره و میخواد در اداره پلیس حاضر شن ، من مطمئنم اینا حاضر بشو نیستن و جوابی ندارن بدن تکلیف سایت و دامین من چی میشه این وسط ؟
به نظرتون فردا کارای شکایت رو کامل انجام بدم چقدر طول میکشه موضوع به نتیجه برسه ؟
دیگه سایت و دامین مهم نیست میخوام کاری کنم اساسی تو دردسر بیفتن چون خیلی سر کارم گذاشتن و خدا میدونه چقدر به ریش امثاله من خندیدن !

در نهایت به این نتیجه رسیدم برم اداره پلیس فتا شکایت کنم طبق قرارداد و این همه مدتی که سایت من از دسترس خارج بود و بازدید حداقل روزانه 2000 نفر به 0 رسیده حالا به نظرتون دقیقاً از کی و چی شکایت کنم ؟