-
August 31st, 2013, 23:18
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
به نظرم jaypal در حال حاضر تنها مشکلی که داره اینه که نسبت به بقیه درگاه ها خیلی دیرتر تسویه حساب میکنه و واقعا باید یه فکری به حال این موضوع بکنه ...مثلا یه درگاه بانکی هست روزی 10 بار میشه توش تسویه حساب کرد اونم به صورت آنی ! اونوقت jaypal فقط یک بار میشه اونم باید تا 11-12 شب صبر کنیم ...روزی یکبار کافی هست ولی باید زمان تسویه حساب زیر 8ساعت باشه...
در ضمن اگر امکان داره "شماره کارت" رو از قسمت ورود به ناحیه کاربری حذف کنید ...چه دلیلی که داره که هروقت میخوایم وارد ناحیه کاربری بشیم مجبوریم شماره کارت رو هم وارد کنیم
-
-
August 31st, 2013 23:18
# ADS
-
August 31st, 2013, 23:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
به نظرم jaypal در حال حاضر تنها مشکلی که داره اینه که نسبت به بقیه درگاه ها خیلی دیرتر تسویه حساب میکنه و واقعا باید یه فکری به حال این موضوع بکنه ...مثلا یه درگاه بانکی هست روزی 10 بار میشه توش تسویه حساب کرد اونم به صورت آنی ! اونوقت jaypal فقط یک بار میشه اونم باید تا 11-12 شب صبر کنیم ...روزی یکبار کافی هست ولی باید زمان تسویه حساب زیر 8ساعت باشه...
در ضمن اگر امکان داره "شماره کارت" رو از قسمت ورود به ناحیه کاربری حذف کنید ...چه دلیلی که داره که هروقت میخوایم وارد ناحیه کاربری بشیم مجبوریم شماره کارت رو هم وارد کنیم
از طرفی هم فرقی نداره فاصله واریزش ۱ دقیقه باشه یا ۱۰۰۰ دقیقه باشه
اما هر جور هست بر اساس برنامه دقیق باشه چون ما رو اون پول حساب باز میکنیم که فلان زمان بدستمون میرسه
الان مشکلش اینه نظم نداره دیروز درخواست دادیم هنوز واریز نشده با اینکه در ایمیل ها زده شده --->
روزانه بین ساعت 21:15 الی 21:45 به صورت خودکار ثبت شده و نتیجه آن از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.
-
-
September 1st, 2013, 12:35

نوشته اصلی توسط
keylight
جدا برای شما فاصله واریز 1دقیقه یا 1000دقیقه باشه فرقی نداره ؟جالبه !شما وقتی که به قول خودتون رو اون پول حساب میکنید یعنی بهش نیاز دارید دیگه ! پس هرچه سریعتر بگیریدش بهتر هست !!من بعضی موقع ها پول لازم میشم درخواست میزنم باید یه روز صبر کنم تا پولو بریزن در صورتی که بعضی موقع ها پیش میاد همون لحظه نیاز هست ...
اکثر موقع ها هم مجبور میشم که ساعت 12 شب به بعد درخواست بدم که بتونم کل پول توی اکانت رو بگیرم
-
-
September 1st, 2013, 15:07
با سلام خدمت شما کاربران گرامی،

نوشته اصلی توسط
keylight
عادل جان این واریز وجه ها هم نظمی نداره دیشب ساعت ۱۱ درخواست دادیم هنوز خبری نیست
در صورتی که از ساعت ۱۰ هم گذشتیم

نوشته اصلی توسط
lvlehrad

نوشته اصلی توسط
keylight
اما هر جور هست بر اساس برنامه دقیق باشه چون ما رو اون پول حساب باز میکنیم که فلان زمان بدستمون میرسه
الان مشکلش اینه نظم نداره دیروز درخواست دادیم هنوز واریز نشده با اینکه در ایمیل ها زده شده --->
روزانه بین ساعت 21:15 الی 21:45 به صورت خودکار ثبت شده و نتیجه آن از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
جدا برای شما فاصله واریز 1دقیقه یا 1000دقیقه باشه فرقی نداره ؟جالبه !شما وقتی که به قول خودتون رو اون پول حساب میکنید یعنی بهش نیاز دارید دیگه ! پس هرچه سریعتر بگیریدش بهتر هست !!من بعضی موقع ها پول لازم میشم درخواست میزنم باید یه روز صبر کنم تا پولو بریزن در صورتی که بعضی موقع ها پیش میاد همون لحظه نیاز هست ...
اکثر موقع ها هم مجبور میشم که ساعت 12 شب به بعد درخواست بدم که بتونم کل پول توی اکانت رو بگیرم
متاسفانه با توجه به غیر فعال شدن درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان، و عدم تسویه یک سری تراکنش ها، هم اکنون واریز وجه درخواستها، با تاخیر انجام میشود.
این مشکل در حال پیگیری و برطرف شدن میباشد و سعی میکنیم در کوتاه ترین زمان ممکن، مشکل را برطرف کنیم.
لطفا" کمی صبور باشید،
با تشکر از صبر و بردباری شما
-
-
September 1st, 2013, 15:47
من وقتی وارد ناحیه کاربری میشم صفحه رو به صورت کد php نشون میده ! فقط مال من اینجوری شده یا واسه همه اینجوریه ؟
کد:
<?phpdate_default_timezone_set('Asia/Tehran');
require_once("./_Db.php");
include('1include.php');
include1home();
include1titledescription("JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - ناØÛŒÙ‡ کاربری","ارائه ÛŒ درگاه پرداخت اینترنتی - مکمل تجارت الکترونیک");
include1end(); include('2header.php');
یه قسمت از اول کد اینجوریه
-
-
September 1st, 2013, 16:56

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
من وقتی وارد ناحیه کاربری میشم صفحه رو به صورت کد php نشون میده ! فقط مال من اینجوری شده یا واسه همه اینجوریه ؟
کد:
<?phpdate_default_timezone_set('asia/tehran');
require_once("./_db.php");
include('1include.php');
include1home();
include1titledescription("jaypal ø¯ø±ú¯ø§ù‡ ù¾ø±ø¯ø§ø®øª ø§ûœù†øªø±ù†øªûœ - ù†ø§øûœù‡ ú©ø§ø±ø¨ø±ûœ","ø§ø±ø§ø¦ù‡ ûœ ø¯ø±ú¯ø§ù‡ ù¾ø±ø¯ø§ø®øª ø§ûœù†øªø±ù†øªûœ - ù…ú©ù…ù„ øªø¬ø§ø±øª ø§ù„ú©øªø±ùˆù†ûœú©");
include1end(); include('2header.php');
یه قسمت از اول کد اینجوریه
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
متاسفانه با توجه به بروز رسانی php و وب سرور، مشکلی به وجود آمده بود که هم اکنون برطرف شده است.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از sepadl71 به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2013, 20:07
عضو جدید
من میگم از جیپال بعید بود پس مشکل از پارسیان بوده
جی پال بعد میهن پال تو ایران اوله
تنها تفاوت جیپال و میهن پال اینه میهن پال سرعت پرداخت وجه هش بسیار بالاست در کمتر از یک ساعت واریز میکنه ( کارت به کارت ) رو
-
-
September 1st, 2013, 23:48

نوشته اصلی توسط
keylight
تنها تفاوت جیپال و میهن پال اینه میهن پال سرعت پرداخت وجه هش بسیار بالاست در کمتر از یک ساعت واریز میکنه ( کارت به کارت ) رو
زیر یک ساعت ؟میهن پال 1-12 ساعت طول میکشه نه زیر یک ساعت !!!!
-
-
September 2nd, 2013, 00:39

نوشته اصلی توسط
keylight

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
زیر یک ساعت ؟میهن پال 1-12 ساعت طول میکشه نه زیر یک ساعت !!!!
با سلام خدمت شما،
متاسفانه مشکل از سمت بانک پارسیان پیش آمد (مشکلی که چندی پیش، پس از مشکل دار شدن سامانه پرداخت امن پاسارگاد پیش آمد و غیر فعال شد)، اما اینبار، درگاه های بانکی دیگری نیز قابل استفاده می باشد.
امیدواریم صبورانه مشکل را بپذیرید تا برطرف گردد.
با تشکر از صبر و بردباری شما
-
-
September 2nd, 2013, 00:43
هم اکنون در جی پل...
مفتخریم که تا به امروز پذیرای 2488کاربر محترم ، 283625تراکنش موفق و گردش حساب 15,408,159,135ریال بوده ایم.
درگاه پرداخت اینترنتی، از 5 بانک : پارسیان - شهر - گردشگری - سرمایه - سامان
کارمزد پایه : 2درصد
ویرایش توسط sepadl71 : September 2nd, 2013 در ساعت 00:48
-