وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
چرا از طریق ایمیل یا اطلاعیه تو سایت مشکل رو اطلاع نمیدید ؟حتما باید بیایم تو این تاپیک بپرسیم تا بفهمیم جریان چیه ؟؟؟این خیلی بد هست که واسه پشتیبانی و مطلع شدن از اخبار و بقیه موارد باید بیایم تو یه تاپیک تو wht ...
ویرایش توسط lvlehrad : August 29th, 2013 در ساعت 14:05
با سلام خدمت شما،
متاسفانه این مشکل، در بد ترین زمان ممکن پیش آمد.
همانطور که میدانید و قبلا" نیز مشاهده کردید، ما برای هر چیزی به کاربران خود ایمیل اطلاع رسانی ارسال میکردیم؛ اما بنا بر دلایلی، در این بازه زمانی دچار مشکل شدیم.
مشکل با قطعی ناگهانی درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان (که بر روی چندین درگاه پرداخت واسطه اعمال شد)، دقیقا" بین روزهای شنبه و 1شنبه برطرف خواهد شد.
همچنین، تا پایان امروز (5شنبه) پس از اضافه شدن درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان (با 1درصد کارمزد بیشتر) و قرار گرفتن پلاگین ها و ماژولها جدید (و بدون مشکل)، اطلاع رسانی انجام خواهد شد.
موفق باشید
من درگاه بانک سامان رو اضافه کردم وقتی توی سایت بانک میریم و برگشت رو میزنم به این لینک ردایرکت میشه : http://gateway.uniqernel.com/csaman
لطفا برطرفش کنید
سلام
من تازه میخوام از سیستم شما استفاده کنم
برای نصب ماژول freer بانک ملت jaypal پلاگین را اپلود کنم بزنم نصب بشه یوزر و پسورد و شماره کارتو بزنم اوکی هست؟
سیستمتون مثل زرین پال نیست ایپی و دامین ما را بخواین تا درگاه کار کنه؟
ثبت نام بکنیم فقط هر چند تا درگاه میتونیم بزنیم؟
با سلام خدمت شما،
شما میتوانید آخرین پلاگین ها و ماژول ها را، فقط از لینک زیر دریافت نمایید : پس از دانلود و سپس آپلود و نصب، وارد تنظیمات پلاگین شده و تنظیمات آنرا انجام دهید.
سیستم ما، محدودیتی بر روی IP و یا Domain ندارد.
بله،
موفق باشید
از دیشب تاحالا اطلاعات فاکتور محصولایی که فروختیم واسم ایمیل نمیشه !!لطفا رسیدگی کنید ...
در ضمن هروقت مشکل بانک پارسیان برطرف شد اطلاع رسانی کنید
عادل جان این واریز وجه ها هم نظمی نداره دیشب ساعت ۱۱ درخواست دادیم هنوز خبری نیست
در صورتی که از ساعت ۱۰ هم گذشتیم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)