ویرایش توسط VPS24.ir : August 30th, 2013 در ساعت 14:16
توی انجمنی که مدیرانش وقت رسیدگی به مسائل کاربرانش رو ندارن از کاربران چه توقعی میشه داشت
حدود یک هفته است دارم به مدیران ایمیل میزنم برای رفع مشکلم دوبار توی یک هفته ولی انگار نه انگار
برای بن کردن کاربر همیشه وقت هست ولی برای جواب ایمیل دادن اون کاربر بدبخت نه؟!
دیشب هم با کمال ادب و احترام مشکلم رو گفتم کسی نیومد چیزی بگه تاپیک پاک شد تاپیک زدم گفتم چگونه باید نامه بزنم جواب بگیرم بازم خبری نشد
وقتی واقعا باکاربران موردی برخورد میشه و مشکلات جدی تری هست و حل نمیشن چه توقع های بی جایی هست برای پایین بودن سطح علمی انجمن
گوش برای شنیدن حرف حساب و منطقی نیست نه کاربر نه مدیر برای این هست که این موارد بوجود میاد .
برای من ثابت شده اگر حق با من کاربر باشه و مدیران اگر اینجا اشتباهی رو مرتکب شن یا جواب کاربر رو نمیدن یا تاپیک ها رو پاک میکنن حتی اگر صدبارنوشته باشی عزیزم قوربونت برم و....و با کمال ادب و احترام صحبت کرده باشی و بخوای یک جواب بگیری
حقم دارن سایت مال خودشونه و اختیارش رو دارن ولی کاش اینجا فروم نبود و محلی برای بحث و تبادل نظر اعضا نبود
ویرایش توسط ULTRAWEB : August 30th, 2013 در ساعت 14:34
باسلام
با تشکر از آقای علمدار بابت ارسال این تاپیک! آقای علمدار هنوز دوستان فعال در انجمن با هم به این موضوع نرسیدند که وقتی راجع به یک موضوع صحبت میشود موضوع را منحرف نکنند!
@jab3r دوست عزیز وقتی شما زحمت خواندن یک تاپیک که به واسطه آن میخواهید در انجمن فعالیت مدیریتی داشته باشید را نمیدهید چه انتظاری دارید؟!
http://www.webhostingtalk.ir/f2/74475/
کاربرانی که سابقه فعالیت آنها در انجمن بیش از 6ماه و همینطور هیچ گونه فعالیتی در زمینه هاستینگ و یا مرتبط ندارند
@vps24.ir آقای مسعودی یا همان جوان سرور! اگر ایمیلهایی که به ما زدید جواب داشت قطعا جواب میدادیم! یوزر شما به دلیل تبلیغات در پیغام خصوصی توسط یکی از مدیران بسته شده است! report این پیغام رو هم کاربری که بهش پیغام ارسال کردید دادند!
در مورد اینکه میفرمایید بنده مثل گانگستر هستم این نشان از پایین بودن یا نبودن موضوعی داره که الان داره تو این تاپیک در موردش صحبت میشه! در مورد بالاتر بودن سطح هم بنده هیچ وقت چنین ادعایی نکردم و نخواهم کرد، ولی از آنجایی که شما چنین حرفی زدید قطعا سطح بنده رو بالاتر از خودتون دیدید که به این مورد اشاره کردید.
بنده حرف بدی نزدم . خود کاربران نتیجه بگیرند که مدیران انتقاد ناپذیر بخاطر یک پست چه بلایی سر ما قراره بیارند!خیر شما حرف خیلی خوبی زدید! بن کردن شما ربطی به حرف شما یا انتقاد شما نداره، به سابقه شما در انجمن و ساختن یوزر جدید در حالی که فکر میکنم یکی دوماهی از بن بودن یوزر اولتون باقی مونده!بنده ذکر خیر انجمن رو از پی تی و باقی دوستانم شنیدم!
تمام مدیرانی که در این انجمن فعالیت میکنند تمامی وظایف خود را با وجود مشاغل شخصی خود برعهده دارند. هیچ کدام مدیران این انجمن از قبل مدیریت در این انجمن هیچ پولی دریافت نمیکنند که شما میفرماییدبنده انتقاد کردم که هیچ کس سر جای خودش وظیفه ای که برعهده گرفته رو قبول نمیکنه
اگر وظیفه ای رو برعهده گرفتی نباید منت بزاری یا بگی وقت ندارم پس وظیفه ای رو برعهده نگیر!
حال اگر کاری میکنیم تا به حال منتی نذاشتیم، ولی قطعا با کاربرانی مثل امثال شما برخورد میکنیم و منت هم میزاریم!اگر وظیفه ای رو برعهده گرفتی نباید منت بزاری یا بگی وقت ندارم پس وظیفه ای رو برعهده نگیر!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
فکر میکنم شما قوانین رو یا نمیدونید چی هست یا اشتباه متوجه شدید!
برای همین دو پست زیر کافی هست که دو اخطار دریافت کنید و یک هفته بن بشید!
http://www.webhostingtalk.ir/f118/89...tml#post846109
http://www.webhostingtalk.ir/f55/90532/#post855763
1- هرگونه اظهار نظر در مورد سرويسها و پيشنهادات سرويس دهندگان در تاپيک آنها ممنوع بوده و به سرعت حذف ميگردد.
2- لطفاً در صورتي که جواب يک سوالي را نمي دانيد از ارسال مطالبي که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( يا سوال ) شود خودداري فرماييد. در صورتي که بحث خاصي داريد مي توانيد براي خودتان يک بحث عمومي باز کنيد .
3- مجموع دو پست اول = اسپم!
بهتره بجای اینکه از سَر عادت بگیم چون زمین کَج بود ما خوردیم زمین بگیم نه اشتباه از ما بوده که خوردیم زمین!
این نتیجه فقط 30ثانیه گشت و گذار در پستهای ارسال شما در انجمن بود که اگر بیشتر وقت میذاشتم قطعا به پستهای جالبتری هم میرسیدیم!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
در نحایت این تاپیک هم مثل باقی تاپیکها به بن بست میخوره و بعداز کلی جنگ و جدال بسته میشه
بدون هیچ نتیجه گیری انشاالله که مشکل فورم حل میشه و فروم به یک دوران طلایی برمیگرده
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
1-پست اول استارتر محترم امده گفته سرورش رو اقای مجید عیسی لو به باد داده جوابگو هم نیست! منم از استارتر یک وی پی اس داشتم
خودمممم کلی زنگ زدم به اقای مجید عیسی لو شمارهاش دیدم جواب نمیده و استارتر حق داشته نظرم رو نوشتم نوشتم واقعا پشتیبانی
24*7دارن بخاطر همین هم یک هفته بن شدم که اصلا منطقی نیست چرا چون من بی دلیل توی این تاپیک نظر ندادم شما هم چشم بسته من
رو بن کردید و جوابی یک هفته بهم ندادین
2.این تایپک دوستمون توی بخش اموزشی بوده
http://www.webhostingtalk.ir/f55/90532/#post855763
soltanp
افرداده 100تومن انجام میده (بن نشده)
منم وقت ندارم برم روش کامل رپیرکردن ویندوز رو براش توضیح بدم مطمئنم وقتی سیستم عاملش رو رپیرکنه درست میشه مشکلش
شما اگر فکر دیگه ای داری وفکر میکنی من اسپم دادم درود بهت که اینجوری با کاربرات برخورد می کنی خودت راه حل مشکل ش رو بنویس ببنیم شما
چی مینویسی
من به ذهنم رسیده که سیستم عامل مشکل داره شما اگر چیز دیگه ای درستش هست بگو ماهم یاد بگیریم این اسپم نبوده ونیست
شما از بالا به مسایل نگاه میکنی و حالت جبهه گیری منفی داری همیشه استاد محترم این درحد دانش و سواد ما بوده
تمامی این دلایلی که گفتید دلیل نمیشه که شما خلاف دو بنده زیر عمل کنید.
1- هرگونه اظهار نظر در مورد سرويسها و پيشنهادات سرويس دهندگان در تاپيک آنها ممنوع بوده و به سرعت حذف ميگردد.
2- لطفاً در صورتي که جواب يک سوالي را نمي دانيد از ارسال مطالبي که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( يا سوال ) شود خودداري فرماييد. در صورتي که بحث خاصي داريد مي توانيد براي خودتان يک بحث عمومي باز کنيد .
3- مجموع دو پست اول = اسپم!
به این خطی که ارسال کردم توجه کنید.
این نتیجه فقط 30ثانیه گشت و گذار در پستهای ارسال شما در انجمن بود که اگر بیشتر وقت میذاشتم قطعا به پستهای جالبتری هم میرسیدیم!
اگر وقت ندارید دلیلی نداره قوانین رو رعایت نکنید! پس لطفا پستی ارسال نکنید. وقتی پستی ارسال میکنید کامل ارسال کنید چون شما ارسال کردید و مسئول آن شما هستید!منم وقت ندارم برم روش کامل رپیرکردن ویندوز رو براش توضیح بدم مطمئنم وقتی سیستم عاملش رو رپیرکنه درست میشه مشکلش
موفق باشید
نداشتن چشم انداز فرهنگی مهمترین مشکل فرهنگی به حساب میاد
متولیان انجمن مسئول فرهنگ سازی و مدیریت جو حاکم هستند
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)