نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 77

موضوع: افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    13 پست

پیش فرض پاسخ : افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن

نقل قول نوشته اصلی توسط GOD نمایش پست ها
    مسلما همه تو کارشون ضعف دارند
    خوشحال میشم ضعف هامون رو بهمون بگید تا برطرف کنیم
    یا مثلا بگید من تو کدوم باند هستم
    ======
    یکی از مشکلات بزرگ توی فروم اینه که اکثر کاربرا قوانین رو رعایت نمیکنند فکر میکنند قوانین برای بقیه هست
    وقتی هم تذکر میدم بهشون میکند چرا گیر دادی به من برو تاپیک فلانی و فلانی وفلانی رو ببین
    خوب هرکی اینطوری بخواد فکر کنه که یچی دیگه
    با مدیران سبز رنگ کاری ندارم چون دسترسی خاصی ندارند جز کمک به موضوعات انجمن! ولی مدیران به اصطلاح ارشد یکی از یکی دیگه داغون تر هستند در مدیریت! و بر اساس باند و باند بازی پیش میرن!
    حرف نمیزنم که بن بشم! ولی هم خودشون میدونن چه کار کردن هم کاربران میدونن!
    Vahid که هیچوقت در انجمن دیده نمیشه!
    s.w.a.t هم منتظره مثل گانگسترها خودشو خیلی سطح بالا نشون بده و تاپیک های خاتمه پیدا کرده به رداستیشن و آلما هاست رو ماسمالی کنه
    Am!r هم که قربونش برم بویی از هاستینگ نداره و دنبال کارهای خودشه و فقط بلده به رفیقاش حال بده و تاپیک این و اونو حذف کنه و هر کدوم از رفیقاش حال کردن بهش میگن فلانی و بن کن و فلان تاپیک رو باز و بسته کن اینم انجام میده ...
    به غیر از وحید ! سوات و امیر چند تاپیک آموزشی دارند؟!چقدر به کاربران کمک میکنند؟ چقدر باعث افزایش سطح علمی و فرهنگ کاربران انجمن شدند؟! جز اینکه فقط انجمن رو به حاشیه ببرن!
    Aria مدتی بود که مدیریت انجام میداد! نمیدونم چی شد یه دفعه غیبش زد! ولی خدا وکیلی هر موقع مشکل داشتی کمکت میکرد چه با هزینه چه بدون هزینه! سطح علمیش هم از کل مدیرا بالاتر بود و در مدیریتش هم جدی بود. شاید اشتباه داشت ولی تار موش میارزید به کارهای گندیده مدیران ارشد
    Veria هم که کلا نیست. اگر هم هست دنبال کارهاش با توکانت هست

2. تعداد تشکر ها ازVPS24.ir به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)