نوشته اصلی توسط htfearless این جواب تیک ای که من برای این مشکل چند مدت پیش زدم. Your hosting plan has unlimited disk space, but not unlimited files! Each file uses an inode on the server, you are limited to 180,000 inodes or files. Htfearle -- 395208 21425200 21455200 31536 180000 200000 you are using 31536 inodes at this time. درسته که محدود هست من هم منکر این حرف نیستم. اما چیزی که برای من جالب بعد از مثلا آپلود یک فایل از این حجم ماکسیموم کم میشه. یا وقتی سایتی میزنم از این حجم کم میشه. یا زمانی که گالری عکس را با تعدادی عکس بروز میکنم از این حجم کم میشه و در آخر هم به صفر میرسه ! ترجمه صحیح سطر اول : پلن هاستینگ شما از لحاظ فضا نامحدود است اما از لحاظ تعداد فایل محدود است ---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ---------- نوشته اصلی توسط mohsen1 [color="red"]پلن هاست شما از نظر فضا نامحدود هست اما از نظر فایل محدود نیست. این ترجمه اشتباه است
Je vous aime wht , pour ses spammeurs اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
htfearless, RAYMOON
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن