-
August 26th, 2013, 14:07
ارائه بی نظیر سرور های اختصاصی ovh با تخفیف 30 تا 40 درصد
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت تمامی همکاران و کاربران گرامی انجمن WHT
پس از موفقیت در پشتیبانی بیش از 120 کاربر در ایران در (سرور های اختصاصی) و رضایت شما کاربران گرامی اینک با استفاده از سیستم تخفیف دیتاسنتر بزرگ و بین المللی OVH
به تمامی سرور های زیر که خدمتتان ارائه میشود تخفیف هایی (فقط برای ماه اول خرید) تا سقف 30 الی 40 درصد ارائه میشوند و همانطور که می بینید قیمت های بی نظیری هستند.
در مورد دیتاسنتر OVH : دیتاسنتر او وی اچ یکی از بزرگترین دیتاسنتر های موجود در دنیا می باشد که با پشتیبانی از دو کشور فرانسه و کانادا تجارت خود را به صورت بین الملل گسترش داده است . از ویژگی های این دیتاسنتر می توان به آپتایم فوق العاده بالای آن ( می توان گفت 100 درصد ... چه آپتایم شبکه و چه آپتایم خود سرور ( از لحاظ قطع شدن برق و..) تا این لحظه حتی 1 ثانیه هم رخ نداده است این موارد) اشاره نمود
کیفیت قطعات در این دیتاسنتر بسیار بسیار عالی می باشند ( مخصوصا دی سی کانادا) ... و پشتیبانی خوبی هم دارند در ارائه پورت هم بسیار عالی کار کرده اند که در دی سی فرانسه تمامی سرور ها با پهنای باند نامحدود ارائه میشود .
OVH Dedicated Server MinSP
Technologie : Ivy Bridge
CPU : Intel Xeon E3 1245v2 4 cores / 8 Threads 3.4GH
RAM : 32 GB DDR3
HARD : 2X2 TB SATA3
NETWORK PORT CONNECTION : 1GBPS | 200 MBPS Unlimited BW Included
Server Start After : 72H
IP : 3 Free IPs | Each ip 1 Dollar
قیمت این سرور برای ماه اول 227 هزار تومان می باشد و از ماه دوم به بعد هزینه آن 285 هزار تومان می باشد
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OVH Dedicated Server MinSP SSD
Technologie : Ivy Bridge
CPU : Intel Xeon E3 1245v2 4 cores / 8 Threads 3.4GH
HARD : 2X120 GB SSD
Server Start After : 72H
قیمت این سرور برای ماه اول 276 هزار تومان می باشد و از ماه دوم به بعد هزینه آن 335 هزار تومان می باشد
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OVH Dedicated Server Best Of SP
Technologie : Nehalem
CPU : Intel Xeon W3520 4 cores / 8 Threads
HARD : 2X2 TB SATA3 LSI MegaRAID 9271 6Gbps CacheVault
Server Start After : 72H | 24H
قیمت این سرور برای ماه اول 326 هزار تومان می باشد و از ماه دوم به بعد هزینه آن 385 هزار تومان می باشد
گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی - صفحه اصلی
برای دریافت پلن های بیشتر با درصد تخفیف اعمال شده برای شما کاربران گرامی .. با ما در تماس باشید
متاسفانه انگار برای بعضی از دوستان و همکاران بعضی چیزها بد جا افتاده است .. 30-40 درصد تخفیف ذکر شده فقط برای ماه اول هست و از ماه دوم سرویس دهی با محاسبه هزینه های جانبی نظیر پشتیبانی | اکسچنج و مالیان پی پال می باشد . که مشاهده می فرمایید و تخفیفی در ماه های بعد ارائه نمیشود زیر قیمت ها مناسب هستند
باتقدیم احترام
ویرایش توسط Yas-Host : August 27th, 2013 در ساعت 10:43
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2013 14:07
# ADS
-
August 27th, 2013, 12:40
پاسخ : ارائه بی نظیر سرور های اختصاصی ovh با تخفیف 30 تا 40 درصد

نوشته اصلی توسط
scorp
مدیریت یاس هاست،
مطالب شما صحیح هست اما یک سوال دارم، آیا این vat برای تمام کشور های اروپا هست ؟ یا فقط اعضای اتحادیه اروپا ؟! (من ترکیه هستم و این کشور عضو اتحادیه اروپا نشده هنوز)
با سلام
دوست گرامی عرض کنم خدمت شما .. به این نیست که مثلا کاربر ما الان کجا باشد ... وقتی مورد و یا فاکتوری پرداخت میگردد اول بررسی می کنن اون حسابی که پرداخت شده است ماله چه کشوری است .. دوست عزیز و اون کاربر اصلی سفارش دهنده نیز ماله چه کشوری هستند .. به این شکل نیست که مثلا شما در ترکیه تشریف دارید و به ما سفارش میدهید وت کنسل شود .. و در مورد سوال اولتون هم عرض کنم خدمت شما که خیر فقط برای اعضای اتحادیه اروپا هستش نه برای تمامی کشور های اروپایی دوست عزیز ....
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 13:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
yas-host
با سلام
دوست گرامی عرض کنم خدمت شما .. به این نیست که مثلا کاربر ما الان کجا باشد ... وقتی مورد و یا فاکتوری پرداخت میگردد اول بررسی می کنن اون حسابی که پرداخت شده است ماله چه کشوری است .. دوست عزیز و اون کاربر اصلی سفارش دهنده نیز ماله چه کشوری هستند .. به این شکل نیست که مثلا شما در ترکیه تشریف دارید و به ما سفارش میدهید وت کنسل شود .. و در مورد سوال اولتون هم عرض کنم خدمت شما که خیر فقط برای اعضای اتحادیه اروپا هستش نه برای تمامی کشور های اروپایی دوست عزیز ....
مرسی بابت توضیحات؛ پس اگر خودم اقدام کنم و مشخصاتم رو بفرستم vat حذف میشه درسته ؟
-
تعداد تشکر ها از scorp به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 13:36
عضو انجمن
امیدوارم مبین پارسیان دیگری در راه نباشد...
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861
ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
-
تعداد تشکر ها ازfarzadho به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 13:48

نوشته اصلی توسط
scorp
مرسی بابت توضیحات؛ پس اگر خودم اقدام کنم و مشخصاتم رو بفرستم vat حذف میشه درسته ؟
با سلام بله دوست عزیز ..... اما باید خیلی مواظب باشید .. تمایل هم داشتید می تونید صبر کنید ما در حال افتتاح یک حساب رسمی در امارات هستیم .. بعد از باز شدن بدون وت ارائه میدیم .. می تونید زمانی که اوکی شد خریداری کنید از ما
باتقدیم احترام
-
-
August 27th, 2013, 13:50

نوشته اصلی توسط
farzadho
امیدوارم مبین پارسیان دیگری در راه نباشد...
امیدوار باشید دوست عزیز امیدواری چیزه خوبی هست .. نیازی هم نبود امیدواری تون رو بیان بفرمایید .... چون کاربران ما مارو کاملا تایید می کنند .. و به ما امید وار هستن می مونه بحث شرکت هایی که با هویت تقلبی خریداری می کنن که دیگه اون بحثش جداست . بهتره برای اون ها امیدوار باشید که مثل مبین پارسیان نشوند یک دفعه ..
-
-
August 27th, 2013, 13:54
دوستان دیگه کسی نمی خواست متلکی بپرونه؟ واقعا بعضی ها خجالت هم نمیکشن .. اگر می خواین رقابت کنید رقابت سالم بکنید نه تازه ............. متاسف هستم برای بعضی ها ... واقعا متاسفم ... فروش همچنان ادامه دارد .. وخداراشکر خریدهای بسیار هم شده از زمان باز شدن این تاپیک و ماهم به بعضی از سوالات بی مورد که نباید جواب میدادیم جواب دادیم ||| از این لحظه به پست های بی مورد در این تاپیک پاسخی داده نمیشود و تمام تمرکز ما روی فروش خواهد بود و پشتیبانی از کاربران عزیز
از تمامی کاربران عذر خواهی می کنیم (به غیر از عزیزانی که خودشون رو نشون دادن و نشون دادن چیکاره هستند)
باتقدیم احترام
-
-
August 27th, 2013, 14:22
باسلام
اقای سنجری عزیز از نظر اخلاق و رفتار و دانش در کار مدیریت سرور کاملا تایید میشود!
بنده الان حدود 3 ماه هست با ایشون همکاری میکنم و از سرور های ایشون هم خریداری کردم تا به اینجا هیچگونه مشکلی نبوده و پشتیبانی هم به صورت 24 ساعته بوده !
دوستانی که نیاز به سرور اختصاصی با کیفیت بالا و آپتایم 100 % دارند بهترین گزینه اقای سنجری و دیتاسنتر قدرتمند ovh هست!
-
تعداد تشکر ها از lnspiron به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 17:26
عضو انجمن
با سلام !
اومدم یه چندتا نکته بدم و قصد هیچ دخالتی هم ندارم .!
ابتدا یاسین سنجری و تیم پشتیبانیشون رو تایید میکنم چون در جریان اومور ایشون و گروهشون هستم!
سپس باید یه موردی در مورد Wanner ( دوست عزیزم مهران صالحی ) عرض کنم :
ایشون فکر کنم خیلی بزرگوارتر از این حرفا باشن که بخوان زیراب کسی رو تو تاپیکش بزنن و فقط قصدشون برای روشن شدن موضوع و تعیین قیمت های این تاپیک بوده و نظر بدی نداشتند
و فکر نمیکنم با این همه تجربه و چند هزار مشتری سرور (مجازی . اختصاصی . رک . رو کلو ) بخوان مشتریاشون و با ایجاد اختلال توی این تاپیک کم و زیاد کنن (این حرف از یاسین عزیز بعیده )
((این قسمت ویرایش شد ...)) پس یکمی مثبت به نظر ایشون نگاه کنید
هر دو عزیز تایید میشن هم یاسین سنجر (صاحب تاپیک ) و هم مهران صالحی ( User WHT: Wanner )
یاسین عزیز شما هم توی بعضی پستات تیکه میپرونی بیخیال شید ایشون سوال کردند شما هم جواب دادید دیگه . پدر کشتگی که با هم ندارید
روز بخیر
ویرایش توسط MehrganWeb : August 28th, 2013 در ساعت 00:24
-
تعداد تشکر ها از MehrganWeb به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 18:08

نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
با سلام !
اومدم یه چندتا نکته بدم و قصد هیچ دخالتی هم ندارم .!
ابتدا یاسین سنجری و تیم پشتیبانیشون رو تایید میکنم چون در جریان اومور ایشون و گروهشون هستم!
سپس باید یه موردی در مورد Wanner ( دوست عزیزم مهران صالحی ) عرض کنم :
ایشون فکر کنم خیلی بزرگوارتر از این حرفا باشن که بخوان زیراب کسی رو تو تاپیکش بزنن و فقط قصدشون برای روشن شدن موضوع و تعیین قیمت های این تاپیک بوده و نظر بدی نداشتند
و فکر نمیکنم با این همه تجربه و چند هزار مشتری سرور (مجازی . اختصاصی . رک . رو کلو ) بخوان مشتریاشون و با ایجاد اختلال توی این تاپیک کم و زیاد کنن (این حرف از یاسین عزیز بعیده )
((این قسمت ویرایش شد ...)) پس یکمی مثبت به نظر ایشون نگاه کنید
هر دو عزیز تایید میشن هم یاسین سنجر (صاحب تاپیک ) و هم مهران صالحی ( User WHT: Wanner )
یاسین عزیز شما هم توی بعضی پستات تیکه میپرونی بیخیال شید ایشون سوال کردند شما هم جواب دادید دیگه . پدر کشتگی که با هم ندارید
روز بخیر
با سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر گرامی
اول از همه تشکر می کنم از شما ... و این رو عرض می کنم اگر نگاه کرده باشید یوزر Wanner بودند که شروع کردن به صحبت های بی مورد و ادعاهای بی ثبات !!!!!!! و در پاسخ ایشون فقط ما بعضی موارد رو روشن کردیم دوست عزیز ... مهم نیست ایشون کی هستند .. چقدر کاربر دارند چقدر علمشون هست .. همه این ها باشه برای خودشون و کاربران محترمشون ... اما هیچ حقی نداشتند به این گونه برخورد کنند .. در نهایت پاسخ داده شده از طرف ما به ایشون در خور پستی بوده که خودشون شروع کردند . با کمال احترامی که براشون قائل هستیم عرض کردم این مورد رو ... از شما کاربر گرامی نیز کمال تشکر رو داریم انشاالله در مسیر های زندگیتان موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط Yas-Host : August 28th, 2013 در ساعت 00:28
-
-
August 27th, 2013, 20:23
عضو انجمن
هر ايپي چند است ؟
هر دلار را چند حساب ميكنيد ؟
-
تعداد تشکر ها از besthosti.com به دلیل پست مفید