مدیریت یاس هاست،
مطالب شما صحیح هست اما یک سوال دارم، آیا این vat برای تمام کشور های اروپا هست ؟ یا فقط اعضای اتحادیه اروپا ؟! (من ترکیه هستم و این کشور عضو اتحادیه اروپا نشده هنوز)
مدیریت یاس هاست،
مطالب شما صحیح هست اما یک سوال دارم، آیا این vat برای تمام کشور های اروپا هست ؟ یا فقط اعضای اتحادیه اروپا ؟! (من ترکیه هستم و این کشور عضو اتحادیه اروپا نشده هنوز)
با سلام
دوست گرامی عرض کنم خدمت شما .. به این نیست که مثلا کاربر ما الان کجا باشد ... وقتی مورد و یا فاکتوری پرداخت میگردد اول بررسی می کنن اون حسابی که پرداخت شده است ماله چه کشوری است .. دوست عزیز و اون کاربر اصلی سفارش دهنده نیز ماله چه کشوری هستند .. به این شکل نیست که مثلا شما در ترکیه تشریف دارید و به ما سفارش میدهید وت کنسل شود .. و در مورد سوال اولتون هم عرض کنم خدمت شما که خیر فقط برای اعضای اتحادیه اروپا هستش نه برای تمامی کشور های اروپایی دوست عزیز ....
دوستان دیگه کسی نمی خواست متلکی بپرونه؟ واقعا بعضی ها خجالت هم نمیکشن .. اگر می خواین رقابت کنید رقابت سالم بکنید نه تازه ............. متاسف هستم برای بعضی ها ... واقعا متاسفم ... فروش همچنان ادامه دارد .. وخداراشکر خریدهای بسیار هم شده از زمان باز شدن این تاپیک و ماهم به بعضی از سوالات بی مورد که نباید جواب میدادیم جواب دادیم ||| از این لحظه به پست های بی مورد در این تاپیک پاسخی داده نمیشود و تمام تمرکز ما روی فروش خواهد بود و پشتیبانی از کاربران عزیز
از تمامی کاربران عذر خواهی می کنیم (به غیر از عزیزانی که خودشون رو نشون دادن و نشون دادن چیکاره هستند)
باتقدیم احترام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)