نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: ارائه بی نظیر سرور های اختصاصی ovh با تخفیف 30 تا 40 درصد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن wanener آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

پیش فرض پاسخ : ارائه بی نظیر سرور های اختصاصی ovh با تخفیف 30 تا 40 درصد

نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
    سلام خدمت شما .. خیر دوست عزیز دخالت نیست اسم این ... شما نظرتون رو ارائه کردید وظیفه ما هم هست که پاسختون رو به صورت کامل بدهیم .. چند مورد رو شما در نظر نگرفتید .. مورد اول : پیمنت 24 خودشون فکر می کنم حسابشون اروپا باشه.. وت هم برای اون کشور نیست فقط دوست عزیز برای کل اروپا هست .. مورد دوم در ایران دلیلی نداره ما وت رو حذف بکنیم !!!! حساب های رسمی صادر شده به صورت شرکتی در کانادا ... کجا ... حساب های قاچاقی صادر شده در دبی و... جاهای دیگر کجا .. شما مگه توی کشور دبی یا جای دیگر زندگی می کنید که قصد حذف وت رو دارید؟!!!!!!!!!!!!! بعد از حذف وت از شما کلی مدارک می خوان
    باید فرم امضا کنید و این حرفا و اگر مثلا یک ماه از سرور گذشته باشه و نتونید این موارد رو هم ارائه کنید ( مگر با هویتی کاملا متفاوت و دروغین ) سرور شما بسته میشود .. ما در حال پیگیری هستیم که به صورت رسمی برداریم وت رو .. اما فعلا با وت ارائه میشود .. بازم عرض می کنم ( وت در کل اروپا هست نه فقط اون کشور) (امیدوار هستم از اشتباه در آمده باشید دوست عزیز)

کلام آخر : ما داریم الان توی ماه اول هزینه خام سرور رو فقط دریافت می کنیم .. بدون محاسبه اکسچنج های انجام شده و درصد پی پال !!!!!!!!!!!!!! که خود همین ها حدود 40-50 هزار تومان هست .. که ما این رو از خودمون میدیم اما روی اون فاکتور ovh نیز داریم درصد تخفیف اعمال می کنیم که نه ضرر بشه برای ما و فعلا همانطور هم که به کاربران گفته شده سودی در ماه اول دریافت نشود ... که اگر دقت به قیمت بکنید در ماه های بعد متوجه میشوید که قیمت های ذکر شده شامل(قیمت اکسچنج | قیمت سود پی پال | هزینه پشتیبانی و... ) می باشند که باز هم اگر دقت شود متوجه میشوید باز هم نسبت به جاهای دیگر بسیار عالی هست قیمت ها ... عرض دیگه ای هم نیست فکر می کنم در این پست تمامی موارد شرح داده شد

با تقدیم احترام - یاس آی تی
    سلام
    پیرو فرمایش دوستان
    به دلیل جلوگیری از سوئ تفاهم حذف شد
    عذر خواهی میکنم
    ویرایش توسط wanener : August 27th, 2013 در ساعت 23:20

2. تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)