نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: ☼☺☼ 25 درصد تخفیف , سرورهای مجازی انگلیس (( Redstation )) با پهنای باند نامحدود ♣ کد تخفیف = WhT25%Of ☼☺☼

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن 0060 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    826
    تشکر تشکر شده 
    1,020
    تشکر شده در
    586 پست

پیش فرض پاسخ : ☼☺☼ 25 درصد تخفیف , سرورهای مجازی انگلیس (( Redstation )) با پهنای باند نامحدود ♣ کد تخفیف = WhT25%Of ☼☺☼

نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    در ضمن آقای محسن آریا پاسخ شما در تاپیک ایجادی شما داده شده است
    منتظر باشید مدیران تایید کنند تا به قضاوت زود خودتون پی ببرید

در ضمن خود شما هم بیش از 10 ماه شاید هم بیشتر از ما سرویس داشتید
    اگر کیفیتی در کار نبود یا خدمات مناسب نبود پس جرا با وجود ارسال اخطار مصرف بیش از حد منابع یا ... باز هم اسرار به تمدید داشتید ؟؟

بنده قصد بحث و ... ندارم , چون هرکسی در هر زمانی یک نوع نگرش داره و ...
    اما در کل مطمعاً باشید هیچ زمان با چنین پست هایی نه بنده خراب میشه نه دیگه کسی از ما سرویس نمی گیره
    چون از روزی که شروع کردیم تا امروز همیشه رو بازی کردیم نه اینکه بخوایم یه مدت به به و چه چه کنیم بعد بیایم بد گویی کنیم

در هر صورت مهم نیست
    در همان تاپیک ایجادی پیگیر باشید تا پاسخ بگیرید
    هرچند که برای بنده تنها محل پاسخ به هر کاربر سایت وارزهاست است و بس نه این محافل ولی برای اینکه فقط و فقط شما توجیه بشید همین یک بار وقت میزارم و پاسخ میدم

موفق باشی
    نقل قول نوشته اصلی توسط Warez-Host.IR نمایش پست ها
    سلام
    پست قبلیتو ندیدم و داشتن پست خودمون می نوشتم که بعد از ارسال دیدم

می دونی فرق من با بقیه چیه ؟؟
    یا فرق وارزهاست با بقیه چیه ؟؟
    فرقش اینه که ما اونقدر مرد هستیم که اگر مشکل داشتیم , بگیم مشکل داریم
    اونقدر مرد هستیم که اگر اشتباه کردیم , قبول کنیم , اشتباهمونون و از همه عذر خواهی کنیم
    فرقمون اینه که تو این انجمن من دنبال فروش نیستم , دنبال کمک کردن به مردمم وگرنه پست هایی که در مورد فروش و آفر هست از ما یک صدم پست هایی نیست که به کاربرا کمک می کنیم
    فرقمون اینه که وقتی بقیه ملت که الان خدایی سرویس دهی و ... شدن داشتن توشله بازی می کردن یا با دمپایی پاستورای کاغذیشونو هدف می گرفتن , ما همون موقع داشتیم به خیلی ها سرویس میدادیم
    فرقمون اینه که من از سال 2008 دقیقاً 2008-11-04 دارم با اسم وارزهاست خدمات میدم ولی بقیه از 2013-04-01
    فرقمون اینکه که اگر تو سال گذشته همه چیزمون و از دست دادیم و با خاک یکسان شدیم و بیش از 850 تا کاربر پرید و بیش از 50 - 60 میلیون الان بدهی بالاآوردم و وام گرفتم ولی هنوز داریم به هر بدبختی که هست سرویس میدیم به مردم که به خاطر یک سال بد , چند سال خوب رو خراب نکنیم
    فرقمون اینه که اینقدر دست اینو و اونو گرفتیم و کمک کردیم که اگر یه وقت خدایی نکرده خواستیم بخوریم زمین و کم بیاریم یا یکی خواست خرابمون کنیم , بقیه هواسشون به ما باشه
    فرقمون اینه که مثل بعضی ها نوع حرم نخوردیم و سر سفره پدر مادرمون بزرگ شدیم
    فرقمون اینه که اگر خودمون و خطم روزگار می گیریم و تو همه چیز ادعا داریم ولی بدونیم کجا چی بگیم و کجا چی نگیم
    و ...
    کلاً یک چیزی بهت بگم که ما فرقمون با بقیه , از زمینه تا آسمون
    می دونی چرا ؟؟
    چون نه اونا رحمان هوشیارن و نه من امثال محسن حشمتی
    اینو یادت باشه

تو همین تاپیکت پیر گیر باش تا پست من تایید بشه :
    http://www.webhostingtalk.ir/f129/83906/

موفق باشی

پ.ن :
    بنده از صحبت ها دلگیر نیستم , چون دنبال حقتی , پس امیدوارم شما هم از صحبت های ما دلگیر نشی , چون عادت ندارم کسی بهمون الکی تهمت بزنه و بخواد با آبرومون بازی کنه
    یا حق
    از گذشته نمیشه صحبت کرد خیلیا بودن که بهتر شما کار میکردن ولی دیگه نیستن درست اینه تا وقتی هستید با وجدان و درست کار کنید اگه وارز هاست شدید با مشتریهایی امثال ما شدید که شما رو به چندین نفر هم معرفی کردیم

درسته باید از طریق سایت پیگیر میبودم ولی تیکت من به شش ماه پیش برمیگرده اگه اگر قرار بود پاسخ بدید پاسخ میدادید گمون نکنم پاسخ قانع کننده ای داشته باشید اگر من توی این انجمن نبودم مطمئنا همبن پاسخها رو هم نمیدادید از طریق سایت

به هر حال منتظر مطالعه پاسختون در اون تاپیک کیمونم
    ویرایش توسط 0060 : August 23rd, 2013 در ساعت 23:50
    12 سال سابقه ورود به سایت!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)