این اقا برای من ایمیل ارسال کردن که قصد انتقال سرور رو دارند و هرکسی که میخواد باید تیکت بده
اما سایتشون در کل تعطیل بود
یاهو هم جواب نمیدادند
فکر کنم کلاه برداری کردند دیگه چون سرویس من تازه 12 روز ازش گذشته بود
این اقا برای من ایمیل ارسال کردن که قصد انتقال سرور رو دارند و هرکسی که میخواد باید تیکت بده
اما سایتشون در کل تعطیل بود
یاهو هم جواب نمیدادند
فکر کنم کلاه برداری کردند دیگه چون سرویس من تازه 12 روز ازش گذشته بود
اقای محترم ما نه کلاهبردار هستیم نه مال کسی رو خوردیم .. من موندم بعضی از ادما چقدر راحت به طرف مقابل رو هوا تهمت میزنن... خودشون میدونن و خدای خودشون البته ما دشمن زیاد داریم در پست بالا عکس تهدیدی که برای ما ارسال شده هم معلومه.. به هر حال اگه هم مشکلاتی باشه ما هستیم تا اخر و اونقدر جرات داریم که مشکلات رو حل کنیم. شما میتونسیتید با تلفن یا ایمیل جواب بگیرید یاهو هم تا اونجا که بتونیم هستیم. با این حرفاتون وجه خودتون رو خراب کردید. به هر حال موفق باشید
با سلام من الان وظیفه خودم دیدم که بیام همایت کنم
بنده امیر حسین فر............(فامیلیم رو نمیگم) تقریبا 1.5 ساله مشتری آقای سجاد صادقی هستم و ایشون منو کامل میشناسند لایو سرور پشتیبانی بسیار عالی دارند و قیمت های بسیار مناسب به این لایو سرور دشمن های بسیار زیادی داره
ولی خدارو من وکیل قرار میدم چطور میتونید واسه چند روز قطی تهمت ***ی بزنید اگه من خودم شخصا 1 درصد شک میکردم که آقایان سجاد صادقی و امیر مهرانفر مشکوک به کلاه برداری هستن خودم شکایت میکردم
من خودم شاهدم این بندگان خدا از وقتی که سرور ovh قط شده خواب خوراک ندارن
شما واسه خودت چی فک کردی که الکی تهمت میزنی؟
بنده به یه آقای صادقی بیشتر از چشمان خودم اعتماد دارم
ویرایش توسط ir.ghost : August 21st, 2013 در ساعت 23:01
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)