نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 239

موضوع: شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    82 پست

پیش فرض پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

نقل قول نوشته اصلی توسط vessal نمایش پست ها
    تو از کجا میدونی دلش به حال کاربراش نسوخته.
    یعنی تو مطمئنی که دیتا سنتر تو تحویل تاخیر نداشته؟
    به دیگران تهمت نزن حتی اگه واقعا اون کاری که تو تهمتشو میزنی کرده باشن.
    اگر هم مستنداتی مبنی بر این که اقای شایان عسگر پور به شما توهین کرده یا جواب های نا مربوط داده رو کن تا ما هم بدونیم.
    بد ترین توهین اینه که ادم رو احمق حساب کنن وقنی سرویسی رو که پولشو گرفته سر موقع تحویل نمیده و بعد یا جواب نمیده ویا وعده سر خرمن میده(24ساعت دیگه،48ساعت دیگه) و بعد هم بعد از کلی اذیت کردن ادمو احمق تر حساب میکنه و یه باصطلاح سروری که اصلا قابل استفاده نیست تحویل میده که اصلا با چیزی که قرار بوده تحویل بده زمین تا اسمون فرق میکنه توهین بزرگی هست لا اقل برای من
    من خودم یه زمانی کار خدماتی مشابهی رو انجام میدادم ومیدونم ممکنه هر مشکلی بوجود بیاد ولی وقتی مشکلی بوجود میاد ادم باید پا سخگو باشه و راست و حسینی همه چیز رو بگه و عذر خواهی کنه نه اینکه با وعده الکی مردم رو سر بدونه امید وارم نگی اومده اینجا توضیح داده چون میگم این کار رو قبل از اینکه کارش به اینجا برسه باید انجام بده اینجا دیگه مجبور بود چون این سایت خیلی حرفه ای عمل کرد و بنظر من مسئولیت خودشو خیلی خوب انجام داد و اینو وادار به پاسخگویی کرد منم خیلی از مسئولان این سایت متشکرم خیلی کار قشنگی کردن ونشون دادن مسئولیت اجتماعی شون رو خوب انجام میدن من باز هم ممنونم از مدیران این سایت

2. تعداد تشکر ها ازomid.m به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)