کسی این آموزشو داره بزاره این سایت فرانتورک پاک شده فایل هاشم نیست ، کار منم خیلی گیره به این![]()
کسی این آموزشو داره بزاره این سایت فرانتورک پاک شده فایل هاشم نیست ، کار منم خیلی گیره به این![]()
کار خاصی نیتس دوست عزیز
شما مک ادرس که دراید وقتی ویپیاس ساختید از قسمتی که میرید و رم و سپیو و بقیه موادر تنظیم میکنید (منظورم منو ادیت ستینگ هست ) کارت شبکه را انتخاب کنید و از روی حالت اتوماتیک مک ادرس را روی حالت تنظیمات مانوال یا دستی قرار میدین و مک ادرس کپی پست کنید و بعدش اوکی و خلاص بعد هم ویپیاس روشن میکنی و مابقی ماجرا
دیگه از این سادتر فکرنکنم باشه
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 20th, 2013 در ساعت 02:49
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
دوستمون بالا توضیح دادن
ولی اگر تازه کار هستید یه مقدار ساده تر میگم احتیاج به آموزش نباشه :D
وی پی اس رو که ساختی روش راست کلیک کن Edit رو بزن بعد روی کارت شبکت کلیک کن این بغل طرف راست یه جا نوشته مک آدرس بزارش روی منوال مک آدرست روی کپی کن داخل اون کادر بغل
بعد وی پی اس رو روشن کن اگه وینه داخل کارت شبکه آیپی گت وی و دیگر موارد...
ساده تر از این نمیشد و به زبان ساده :D
امیدوارم به کارت بیاد
موفق باشید.
در کل ممنون مشکلم این نبود مشکلم نحوه ی ساختن مک برای ای پی بود که پشتیبانی عرض کردند خدمتم . ولی بازم ممنون
فقط یک چیز دیگه ای من میخوام تنظیمات شبکه رو روی سنت او اس 6.4 انجام بدم باید فایل /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0 رو ویرایش کنم که من با دستور نانو میزنم پیدا نشد میده میخوام پکیج نانو رو هم نصب کنم نمیشه باید چی کار کرد ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)