سلام
سرور ایشون به دلیل اخطار از جانب دیتا سنتر قطع شده است و دیتا سنتر به خاطر تعطیلات امروز ژاسخی نداده است بنده این مورد را فقط به این منظور ذکر کرده ام که این تقصیرات را بر گردن یک نفر نیاندازید
با سپاس
عیسی لو
سلام
سرور ایشون به دلیل اخطار از جانب دیتا سنتر قطع شده است و دیتا سنتر به خاطر تعطیلات امروز ژاسخی نداده است بنده این مورد را فقط به این منظور ذکر کرده ام که این تقصیرات را بر گردن یک نفر نیاندازید
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من اصلا کاری با دیتاسنتر و قطعی سرور ندارم فرض بر اینکه این قضیه درسته
البته امروز انقدر توی یاهو مسنجر پشت سر هم دروغ بافتن که دیگه اینم نمیتونم باور کنم
من یه سوال از شما دارم
یکی میاد از شما سرور میخره کمتر از 24 ساعت واسش کار میکنه و بعد قطع میشه
شما وجه ایشونو کامل پس نمیدید ؟
این اقا به من میگه از 15 تومن 6-7 تومنش رو برگشت میدم بقیه اش رو هم واسه نصب سیستم عامل سرور و هزینه 22 ساعت استفاده شما برمیدارم
یعنی مسخره بازی رو از هیچ فروشنده ای ندیده بودم
به من چه ربطی داره که ایشون بلد نیست سیستم عامل روی ماشین مجازی نصب کنه و میره پول میده کسی دیگه نصب کنه این کارو دیگه همه بلدن انجام بدم
ایشون این کارم به قول خودش بلد نبوده
من باید پولشو بدم ؟
به این حرکت میگن خوردن پول مردم به روش نوین
بیای سرور بخری بفروشی به مردم بعد 1 روز قطع کنی بعد عین مرد وایسی بگی اگه خواستی پولتو پس میدم اما 70 درصد پولت رو به عنوان هزینه نصب برمیدارم
ویرایش توسط mahkoom021 : August 17th, 2013 در ساعت 22:25
باسلام خدمت مدیریت محترم سایت
خواهشمندم به این گونه اشخاص که یک شبه اقدام به راه اندازی سایت و ارائه خدمات سرور و هاستینگ میکنند و متاسفانه هیچگونه آشنایی و تجربه در این زمینه ندارند و فقط میخواهند از این طریق پول به جیب بزنند اجازه فعالیت در سایت را ندهید چون در این صورت به اعتبار سایت لطمه وارد میکنند
باتشکر فراوان
به دلیل اینکه شما وجه تازه واریز کرده بودین
و اطلاعاتی در مورد شما نداشتم منتظر بودم یاهو پیام بدین وجه کامل عودت کنم
که متاسفانه الان دیدم شما هم جهت تخریب پست ارسال کردین که طبق قوانین عمل می کنیم
*هر کدام از مشتری ها صبر نمی کنند آقای عیسی لو سرور روشن کنن
پ خ شماره حساب بفرستند وجه طبق قوانین عودت خواهد شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)