نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

موضوع: آفر ویژه آمریکا|رم 512 مگ 15000 تومان|رم 1 گیگ 20000 ت|رم 2 گیگ 24000 ت|*با کانفیگ رایگان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    207
    تشکر شده در
    167 پست

پیش فرض پاسخ : آفر ویژه آمریکا|رم 512 مگ 15000 تومان|رم 1 گیگ 20000 ت|رم 2 گیگ 24000 ت|*با کانفیگ رایگان

نقل قول نوشته اصلی توسط ALI-US نمایش پست ها
    شما هم که فکر می کنید دانش سرورتون بالاس بهتره خودتون سرورتون کانفیگ میکردین
    که بخاطر کسر هزینه کانفیگ از مبلغ عودت شده مجبور به دادن این پست نشین
    من این پست رو فقط به این خاطر دادم که که بقیه مشتریا که میان خرید میکنن بدونن سواد فروشنده چقدره
    بنده از ایشون سرور گرفتم فرداش قطع شده و بهش میگم یا هزینه رو برگشت بزنید یا سرور جایگزین بدید
    میگن هزینه رو برگشت میزنیم اما هزینه نصب سیستم عامل ازتون میگیریم چون خودمون بلد نبودیم سیستم عامل یک سرور رو نصب کنیم و دادیم کسی دیگه نصب کرد

دوستان

مورد اول : این درسته کسی که حتی سیستم عامل رو بلد نیست نصب کنه بیاد سرور فروش شه ؟ (مدرکش موجوده که توی یاهو مسنجر بهم گفتن که سیستم عامل رو دادیم کسی دیگه نصب کرد و هزینه بابتش دادیم)

مورد دوم : من یه سرور به قیمت 15 تومن خریداری میکنم کمتر از 24 ساعت سرور قطع میشه نباید هزینه رو کامل بهم برگشت بزنن ؟
    میگن 8 تومن از 15 تومن رو به خاطر هزینه نصب سیستم عامل کم میکنیم + هزینه 1 روز استفاده
    و بقیه اش که در واقع هیچی نمیمونه رو برگشت میزنیم => در واقع به طور غیر مستقیم میگن بازگشت وجه نمیدیم

مورد سوم : یه فایل از کش فلای گذاشتم رو دانلود سرعتش پایین بود میگم سرعت سرور شما پایینه
    جواب ایشون اینه که فایل 2000mb کش فلای مشکل داره و باید فایل های دیگه رو تست کنید
    این جواب رو وجدانن به بچه بدید از خنده میمیره

مورد چهارم :
    الان که سرچ کردم دیدم که ایشون تو تاپیک قبلی که داشتن به یک مشتری دیگه پورت 100 مگ رو جای 1000 مگ فروختن
    اینم از سابقه ایشون

مورد پنجم :
    شما گقتید که هزینه کانفیگ رایگان و من دیونه نیستم وقتی مدیر سرور رایگان کافیگ میکنه خودم کانفیگ کنم

پریروز یکی از سرورای من قطع شده بود و چون نمیتونستم صبر کنم درجا اومدم و از ایشون خرید کردم این شد عاقبت خرید ما

در هر صورت فکنم هر بچه ای هم اینو میدونه که اگه سرور 24 ساعت کامل قطع باشه و مدیر سرور حتی یه ذره توان مدیریت سرور رو نداشته باشه باید هزینه رو کامل برگشت بزنه

سرور واسه من 24 ساعت هم روشن نموند
    در هر صورت من سعی کردم تو یاهو مسیله به خوبی تموم شه اما ایشون نخواست و این پست رو زدم تا بقیه مشتریان ایشون بدونن که بار فنی فروشنده واقعا در چه حده

ضمنا موضوع رو الکی نپیچونید شما گفتید که کانفیگ رو رایگان انجام دادم اما سیستم عامل رو بلد نبودم نصب کنم دادم کسی دیگه نصب کرد هزینه اون رو باید مشتری بده
    تمام حرفاتون هم توی مسنجر ذخیره شده
    شما حتی نمیتونید عین یه مرد رو حرفی که میزنید وایسید هی عوضش میکنید
    ویرایش توسط mahkoom021 : August 17th, 2013 در ساعت 16:53

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)