نقل قول نوشته اصلی توسط eneah نمایش پست ها
شاید با شما درست کار کردن اما ولی که برای خرید سرور پرداخت کردم رو بهم نمیدن الان 8 روزه سفارش دادم متوجه شدم اصلا برام سرور سفارش ندادن
حالا میگم هزینه پس بده انکار میکنن که سفارش ندادن و میگن باید کنسل کنیم بعد هزینه رو برگشت بزنن ماهم برگشت بدیم
قبول کردم اما باز گفتن کلا برگشت نمیزنیم سرور هم نمیدیم !!!!
مجبور شدم ازشون شکایت کنم شماره پرونده هم دادم خدمت خودشون !!!
میدونم که برای خودشون دردسر میشه و باید زحمت بکشن و تشریف بیارن تهران !!!
من الان در حال ایجاد تاپیک و توضیح دادن کامل مشکل و قرار دادن تمام مدارک هستم
توجه داشته باشین که من اصلان از هاست آی تی خرید نکردم ایشون به من پیام خصوصی داد و یک شرکتی که هم دفتر داشتن و هم شماره ثبت به من معرفی کردن بعد از اینکه هزینه رو واریز کردم متوجه شدم یوزر هاست آی تی شدم !!!!
به همین دلیل تصمیم گرفتم تاپیک ایجاد کنم و تا تمام کاربران متوجه بشن
یکی از ویژگی های وب هاستینگ تالک اینکه هرکسی با کمک این فروم سرویس خودشون تهیه کنه خیلی بهتر میتونه هم طرفشو بشناسه و هم سرویس بهتری انتخاب کنه، خوب الان وظیفه منه که بگم هاست آی تی چیکار کرده حالا قضاوت با شماست که سرم کلاه رفته یا خیر !!!

با سلام خدمت تمام دوستان .

مشکلی که چند روز با یک کاربر داریم و هدفی را در حال دنبال کردن هستن که در حال پیگیری قانونی هستیم . و وکیل های شرکت این مشکل را بررسی میکنند .

در تاپیک مربوط به سرور های فرانسه OVH توضیحات کامل و در مورد حرف های که این کاربر ارسال کرده است داده شده است که جالب است بخوانید

http://www.webhostingtalk.ir/f55/874...tml#post843148

همیشه انسان های وجود داردن که به هر شکلی و در هر کجا دنبال هدف های هستن که با اعتبار شرکت ها بازی کنند ولی این کار در مورد شرکت ما و اعتباری چندین ساله شرکت انجام شدنی نیست .

دوستان باید کسانی که این هدف ها را دارند بشناسند .

عکس های در زیر ارسال میشود که بدون شرح میباشد .

Snapshot_2013-08-16_062251.png

Snapshot_2013-08-16_051815.png