-
August 16th, 2013, 02:04
پاسخ : درخواست طراحی وب سایت

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza

آقای آجرلو ؟ بعد این همه صحبت ،
سایت خودتون هم که ریپ شدست! شما که فرمودید برا خورده سفارش ها ریپ می کنید؟! سایت خودتون هم ارزش نداره براتون ؟
پینوشت: لااقل یه قالب خوشگل تر ریپ میکردید
کد:
<!-- Mirrored from www.themechilly.com/domainchilly/ by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2010], Thu, 28 Mar 2013 19:45:20 GMT -->
اگه خوب ببنیید صفحات و منو های سایت رو میبینید که سایت خالی هست و یا منو ها لینک نداره
فقط یه چیزی گذاشتیم که باشه
فقط هم ایندکس هست جناب
وقت نمیشه هی یه طرح برای سایت خودمون بدیم
الته چندین بار دادیما ولی ریپ شده
نمونش تک دیتا
موفق باشید همیشه
-
-
August 16th, 2013 02:04
# ADS
-
August 16th, 2013, 02:11
-
-
August 16th, 2013, 02:12
درخواست طراحی وب سایت
هركسي بايد خودش بتونه خودش رو جمع و جور كنه نه اينكه درس بخونه حالا بگه چون درس خوندم حتما بايد كار باشه نه فقط اون نيست كه درس خونده خيلي هستن اگر خودش تلاش نكنه كار كه هيچي فردا زندگي هم نمي تونه اداره كنه
من سال پيش توي آگهي كه داده بودم رزومه كسي اومد كه اختراع داشت و هنوزم رزومش رو دارم
-
-
August 16th, 2013, 02:17

نوشته اصلی توسط
navids_69
هركسي بايد خودش بتونه خودش رو جمع و جور كنه نه اينكه درس بخونه حالا بگه چون درس خوندم حتما بايد كار باشه نه فقط اون نيست كه درس خونده خيلي هستن اگر خودش تلاش نكنه كار كه هيچي فردا زندگي هم نمي تونه اداره كنه
من سال پيش توي آگهي كه داده بودم رزومه كسي اومد كه اختراع داشت و هنوزم رزومش رو دارم
خب باید یک بستری فراهم بشه که کار بکنند یا نه ؟
اگه من یا شما یا هرکس بتونه یه بستری فراهم بکنه مگه بده
تو رزومه هایی که برای ما هم اومده همین چند روز دو نفر که ثبت اختراع دارن
البته فکر کنم یکی ثبت اختراع بود یکی مشارکت در ثبت بود
ولی چه فایده که کسی قدر ثبت اختراغ رو نمیدونه
-
-
August 16th, 2013, 02:22
درخواست طراحی وب سایت
بنظر من شما توي زميته وب كار نكنيد بهتر هست چون نه كارمند با دانش بالا داريد نه مي خواهيد داشته باشيد
-
تعداد تشکر ها از navids_69 به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2013, 02:31
عضو انجمن
یه نکته هم بگم ، اگه میخواهی دیگران رو از غرق شدن نجات بدی ، اول خودت شنا یاد بگیر!
البته متذکر میشم بنده در حدی نیستم که بخوام نصیحت کنم شما رو جناب آجرلو ، فقط دوستانه عرض می کنم خدمتتون.
ولی مراقب باشید ، این محبت زیادتون باعث ورشکستگیتون نشه. در اون صورت دیگه نون همین چند تا کارمند هم نمی تونید بدید
-
تعداد تشکر ها ازMohammad_reza به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2013, 03:02

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
یه نکته هم بگم ، اگه میخواهی دیگران رو از غرق شدن نجات بدی ، اول خودت شنا یاد بگیر!
البته متذکر میشم بنده در حدی نیستم که بخوام نصیحت کنم شما رو جناب آجرلو ، فقط دوستانه عرض می کنم خدمتتون.
ولی مراقب باشید ، این محبت زیادتون باعث ورشکستگیتون نشه. در اون صورت دیگه نون همین چند تا کارمند هم نمی تونید بدید

چشم دوست عزیزم
شما سرور ما هستی
درکل کار اس ام اس اونقدر در میاره از سازمان های دولتی که هیچ وقت خدارو شکر کارمون به اخراج و ورشکستگی نکشه
بازم ممنون
یا حق
-
تعداد تشکر ها از netmelli به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2013, 03:03

نوشته اصلی توسط
navids_69
بنظر من شما توي زميته وب كار نكنيد بهتر هست چون نه كارمند با دانش بالا داريد نه مي خواهيد داشته باشيد
اگه خواستید برنامه نویس در سطح بالای ما رو ببینید تشریف بیارید دفتر
یه ناهار هم در خدمتتون باشیم
-
-
August 16th, 2013, 03:08
درخواست طراحی وب سایت
با نهار كسي نه قرار داد مي بنده نه برنامه نويس ميشه نمونه كار لطفا
-
تعداد تشکر ها از navids_69 به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2013, 10:56
دوست گرامی تاپیک هفت صفحه جلو رفته و من هم دنبال کرده ام ولی یک سوال دارم. چرا حتی یک نمونه کار ارائه ندادید ؟
خوشحالم که شما برنامه نویس حرفه ای برای کارهای حرفه ای تان دارید. لطفا برای دفاع از کارتان نمونه کاری از ایشان ارائه دهید که نام شرکت شما پایش باشد. اینطوری بهتر به نتیجه در این بحث خواهیم رسید.
-